ЯНУАРЧЕТА добрички се разхождат във колички

• 11 312
  • 253
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Ивонска, заповядай на нашите разходки!!! Ще се радваме!!!  Hug Ама трябва да вземеш и Стиляна да пази Шоши, че тука сме с 4 девойки - от хубава по-хубава!!!  Embarassed

Стиляна ни е наплашила с Шош и с виртуалното си наблюдение... bite  Mr. Green Ма сега е болна, горката, можем да си миткаме най-безогледно!!!  motor Лятото ако мъжо има идване към Русе - ще се присламчим! Сериозно.  travel

Честито на всички празнуващи днес!   surpriseuu

# 106
  • София; Дружбето
Миленита аз пия един - Лактогонно средство  за 85 ст. Пробвай с него newsm78
Тити молитвата трае 5 минути, чете се на вратата на църквата  bishop

# 107
Миленита аз пия един - Лактогонно средство  за 85 ст. Пробвай с него newsm78
Тити молитвата трае 5 минути, чете се на вратата на църквата  bishop
Thanks!!!  HugВключвам си го към списъка за пазураване от аптеката днес!!!

# 108
Светле и аз хайманосвам, ама по малките часове  Embarassed  Grinning

Честито на малката Дара - да е все такава сладурана и много да ви радва   bouquet

# 109
Стиляна ни е наплашила с Шош и с виртуалното си наблюдение... bite  Mr. Green Ма сега е болна, горката, можем да си миткаме най-безогледно!!!  motor Лятото ако мъжо има идване към Русе - ще се присламчим! Сериозно.  travel

Ама сериозно де...
По случай именният си ден, Дара е номинирана да спи при баба и дядо... А мама и тати ще го ударят на живот...

# 110
  • София
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ и по специално на Тоти и Дара!!!  bouquet

Добре дошли на vvenkova i lyllyta!
/Ще ви включа в списъка, но ще се видите в следващата темичка, че не мога да редактирам в тази./

# 111
Честито на прзнуващите и от мен. Желая здраве, усмивки и много обич.
Има един лактогонен чай- най- обикновен от аптеката (не е на Хип), аз пих няколко дни от него и имаше ефект, после го спрях, че започна много да тече.
Аз чак сега виждам, че имам съседки тук- живея в Слатина. Свиркайте, ако има срещи скоро. Ние излизахме само 2 пъти и то с татито, самичка още не съм и ще ми е малко странно.
И за тази чиста молитва- трябва ли предварителна уговорка с попа в църквата? Носи ли се нещо?  Аз не знаех за това, че не трябва до 40 да ходя и вече влизах в църква и палих свещичка. Rolling Eyes
Хубава вечер на всички!

# 112
Аз съм в Слатина.
Всеки ден сме навън, днес си направихме разходка до църквата горе на парка. Обрули ни вятъра носовете на нас с таткото и каката, а Сияна си беше на завет и спа като пън.  Wink Утре пак.  Laughing Ама друго бебе в количка не видях.

Принципно се разхождаме около пазара, но не по пейките, а по детските площадки - заради каката Мариелка. В часовете между 11 и 13 часа - плюс/минус 30 минути. И привечер между 17-19 часа сме навън пак с диванетата.
Разходките ни са пригодени към режима на каката, може би няма да си пасват с вашите часове.

.....И за тази чиста молитва- трябва ли предварителна уговорка с попа в църквата? Носи ли се нещо?  Аз не знаех за това, че не трябва до 40 да ходя и вече влизах в църква и палих свещичка. Rolling Eyes
.....
Ние днес за това ходихме до горе, плащало се 15 лв на попа, записахме час. Нищо не казали за носене. Ако имате иконка, кръстче за бебето - може да си ги осветите. Преди 2 години нямаше тарифа за свещеника - даваш, колкото прецениш.

# 113
  • София
Набъбва и Слатинската група  Hug , намирисва на регионална среща...

55 55 55 55 55 55 55 55 55

# 114
  • София
   newsm67  uraЧестит имен ден на Тошко,Дара и голямата дъщеря на Sexy mama  bouquet
и всички други именници!

# 115
  • София
Честит имен ден на Дара, Тоти и на Тинкърбел! Wink Не мож ми избяга тя от полезрението на мен! Laughing

Някой от Надежда няма ли бе? Само аз си кукам сама тука на края на света! Crossing Arms А Слатина толкова ми липсва, там с татито прекарахме 2 много влюбени години Wink

Момичета, ако се организирате за МОЛ-а, нека го правим 1 ден предварително, че да не става всичко на тагадък (таз дума така ли се пише newsm78 ) Или ако се организирате от сега за след малко, моля имайте ме предвид и ми пускайте по 1 смс.

Беба сутринта ААААА-каше и ООООО-каше на играчката над леглото. Лежа си 30 минути кротко и им говори нещо! Можем ли да считаме това за начало на гукането? bowuu

# 116
  • София; Дружбето
Вашите диванета спят ли през деня? Моята госпожица от вчера папа испи и ме е страх да не обърне деня и нощта Thinking
Ним и моята такива звуци издава, аааа, ооо, аффф, но не и общоприетите агу и темподобни Crazy Даже на полюлея а-ка и о-ка hahaha

# 117
Free Soul нищо не сме плащали защото попа така каза а за иконката аз и за двете деца си взех нови пак по препоръка на попа.

# 118
  • ville de Quebec
Честит имен ден на всички празнуващи! Да сте живи и здрави и много приятно изкарване на празника!

Оххх как ви завиждам за тия срещи. Леле, Free Soul , аз в София живеех точно до този парк, в Гео Милев, и Вики е разхождана там мнооооогооо. Как съжалявам, че не съм там сега... Колко майки имаше и колко беше готино.... Тук, също си имам хубав парк, ама мамите липсват и изобщо не ми прави кеф да ходя и да се разхождам в него.... Аз затова и ще се връщам рано, рано на работа, защото е голяма скука иначе и супееерррр затъпяващо.

# 119
Набъбва и Слатинската група  Hug , намирисва на регионална среща...

55 55 55 55 55 55 55 55 55
Да
И аз съм в Слатина, ако не се е подразбрало досега! Така че супер! много се радвам че се заформяме групичка!  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт