ЯНУАРЧЕТА добрички се разхождат във колички

• 11 311
  • 253
  •   1
Отговори
# 75
  • ville de Quebec
А аз смятам да не пипам изобщо пишлето. Тук, още в болницата ми каза да го мия и да не дърпам повече, от мястото докъдето си е забелено. Ама, ми го казаха като : нали знаете, че вече не се препоръчва забелване, то само става между 3 и 5 години. Което ме наведе на мисълта, че доскоро и тук са забелвали пишлетата.... От всичко прочетено по темата, мисля да не пипам....

А вашите разкази ми звучат, като на консултацията ей така педито, без да ви пита, бам и си дърпа пишката и я забелва.... Наистина ли така става, без да ви питат, го правят, защото аз четейки си представих ситуацията и това въпросно педи просто не оживя във въображението ми....

# 76
  • София
Viks, аз ежедневно ходя на разходка в парка зад Сити центъра до Хемус, може да се срещнем там...
Иначе и аз съм за едно ходене до другия МОЛ на Стамболийски, така че, ако не пропусна организацията иако нямате против, ще се включим и ние с Иветка.

Лека вечер сега от мен, че имам още да гладя.... Whistling
Coffee разбира се, че може да се видим. Ти явно си ми комшийка, ама май няма да те позная.  newsm78 Трябва да се организираме предварително. Пиши като отидеш на следващата разходка.  Peace

# 77
.А ако нямам направление, каква е цената? Не ми се чака педиатърката да ми даде направление. Как става записването при този доктор и къде се намира (къде е клиниката)? Благодаря предварително.

35 лева, тел. 818 4600, намира се на бул. България преди околовръстното в дясно, непосредствено след високата сграда, която наподобява платноход (или фалос!  Mr. Green )...
Мерси  Hug
При такова описание няма как да се объркам.  Mr. Green

# 78
  • София
Хелоу!
Две нови снимки на Дани от днес:
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=2252705

Ним,душата, разбира се че усеща, че е акана. както усеща, че е гладна , че и е топло/студено. Усеща, че и е неприятно на дупето, не че  е акана точно, ама то все едно де - некомфортно и е.  Peace

# 79
  • Русе
Здравейте, майчета! Ние днес не сме излизали, защото тук е доста студено  cold За сметка на това, с Дени много се забавлявахме вкъщи, защото вчера й подариха играчка за легло и тя страшно й се радва   Hands Clap Качих няколко снимки в албума -  току виж ни забелязал някой сгоден зет  Joy Joy Joy За  бебешките срещи можете да видите setakap и мен на разходка в парка с бебоците. Лека нощ  smile3524

# 80
Здравейте,майчета.Радвам се че и ние вече сме включени в вашия отбор на януарчета.Крис е роден на  10.01.2007.Хиляди благодарности на sasha .Аз много ще се радвам ако си направим среща в Мола.Ние с Крис днес бяхме там на срещата на септемвричетата и беше много готино.Надявам се нашта среща да бъде още по Готина.Е,засега това е май от НАС.

# 81
  • София
Ей, Люлинските мами, а и всички останали: като решите да се събирате непременно да кажете - някой от нас път не ги плаши, ще се присъединим!!!  travel На мен ми е супер кеф да ви виждам и съм мотивирана да мъкна Шош където се налага...  lovekiss Русе също е вариант!!!  Mr. Green

Миленита блу, къде си, уважаема? Кратките разходки из Слатина можем да комбинираме - Лила, аз и ти...

Нинището що мълчи?  newsm78 МОЛ-а й е доста близо...

# 82
Ей, мотивацията и при мен я има, само да оздравея  Mr. Green
Беба нямаше 2 дена колики и аз взех, че се похвалих на мама и кака и елате да видите как се завърнаха с пълна сила Crossing Arms Не спира да реве (по-скоро да се дере неистово) #Crazy #Crazy

# 83
Здравейте, момичета!
Имам един въпрос. Еви днес напълни памперса със зеленикаво ако. Ама тъмно зелено  Confused  newsm78
Някой да знае нещо по въпроса? Чувала съм, че става от претопляне, но аз не я навличам много, а и не поддържаме висока температура в стаята. Моля, ако някой знае нещо по въпроса да пише.
Хубав ден на всички!!!   bouquet

# 84

Беба нямаше 2 дена колики и аз взех, че се похвалих на мама и кака и елате да видите как се завърнаха с пълна сила Crossing Arms Не спира да реве (по-скоро да се дере неистово) #Crazy #Crazy
    горе-долу същото стана и при нас!Даже му вързах,на Алексчото,червен конец след една дива вечер!

# 85
Здравейте, момичета!
Имам един въпрос. Еви днес напълни памперса със зеленикаво ако. Ама тъмно зелено  Confused  newsm78
Някой да знае нещо по въпроса? Чувала съм, че става от претопляне, но аз не я навличам много, а и не поддържаме висока температура в стаята. Моля, ако някой знае нещо по въпроса да пише.
Хубав ден на всички!!!   bouquet

Доколкото аз знам зеленото в ако е билирубин,който излиза от организъма,след жълтеницата.
    Ако някой има друга информация по въпросаб призовавам,да не премълчава!

# 86
Честит имен ден на Тошко на Мими81Да е жив и здрав и най-голяма радост на мама и тати Hug

# 87
Зелено ако предизвикват капките Саб симлекс, поне при моя Любок.

Честит имен ден на Тоти, да е много здрав, весел и послушен!   bouquet

# 88
Здравейте
Честит имен ден на бебе Тошко и на всички които носят това име. Това ми е един от любимите празници и точно днес да е толкова гадно времето, а бяхме намислили да ходиме да гледаме кончетата в Мрамор / не че Митко щеше да им обърне внимание:)/ Искам да ви питам нещо>Докторката каза Вигантола да го давам на гладно ама детенце така врещи сутрин 4е хич не се сещам ... и после го давам на нахранено дете. надявам се че пак се усвоява. Вие как мислите?

# 89
  party006 Момичета днес моето малко съкровище има имен ден.Черпя ви виртуално за негово здраве    cook

И свекър ми и той е именник,та и за негово здраве  Wine Glass

Даже големия Тошко подари на малкия една готина синя проходилка на Бертони  smile3540

Общи условия

Активация на акаунт