ЯНУАРЧЕТА добрички се разхождат във колички

• 11 294
  • 253
  •   1
Отговори
# 180
много съм за и срещи в Займовата градинка. И за НДК ще се класирам щом 7-цата има платформа за колички

# 181
  • ville de Quebec
И аз ползвах на Chicco и бях супер доволна и от качество и от цена. Сега, тук, няма Chicco и ползвам на Авент, обаче хич не съм доволна, Chicco беше в пъти по-добро.

# 182
Сегха свърших с миенето на чинии,защото идваха да ни канят официално за кумове,но мноо рано си тръгнаха.
А днес мама искала да е изненада столчето,та затова ми разправяла,че нямаме нужда,ама се шашна кат ме видя да плача постоянно и ми се обади да ми каже.
Дано да е хубаво времето ,че трябва да излизам да купувам на зълва ми  #Cussing out разни неща,които ми поръча.Тя е в Испания(дано не се връща  Praynig) ) и тям нЕма тез гащи дето ги иска. hahahaТо не че ви интересува ма аз да си кажа,нали съм си споделителна  Mr. Green
И на мен ми се е прищяло ... нещо мръснишко с мъжо.Дадох му два пъти и ми мина мерака  Rolling Eyes Ама днес може да го зарадвам  Twisted Evil

# 183
Момичета, черпя ви за навършването на 1 месец на нашата Пламена!  newsm38  beer3
Блазе ви, че употребявате подплънките за кърма! Аз си бях взела едни, но ми свършиха работа само в началото, когато ми бях разранени зърната и сутиена ме дразнеше. Иначе кърмата ми тече само през нощта. Може би защото се интервала между храненията е по-голям. Но въпреки това малката си изсуква всичко и иска още.  ooooh! Значи все пак независимо, че тече е малко количество. Може би капацитета на гърдите ми е малък?  newsm78

# 184
  • София
Честито на Пламена и Ехо!   newsm32 newsm32 newsm32 newsm32 newsm32 newsm32

Two Hearts Шош пък прави 2 месеца! Да ми е жив и здрав, маминия! Two Hearts

cheers

# 185
  • София
Хм, днес го дават 10 градуса...  newsm78 Нинище, ако наистина е така и има слънце, що не дойдеш към Заимов???  newsm78 Аз към 2 часа мога да се класирам там...
Пусни един ес ем ес, че ще съм в движение до 12.30.

# 186
  • София; Дружбето
Честита месечина на Пламена, и на големия батко Шош Mr. Green
Дано е 10 градуса, че ще влача малката в кенгуруто, с количката изчислих, че няма как да се оправя.
Да се похваля, вчера ,след като се драхме от 10 до 11 без ясна причина (може и да са били колики де) заспа в 11.30 и се събуди чааааааак в 4 и сега чааааак в 7.30 като продължава да спи. Толкова наспана не съм била отдавна Mr. Green Mr. Green нищо че вечерта ми идеше да душа наред Joy

# 187
Честито на всички едномесечни бебочета
  bigdance2
Една голяма прегръдка за мама Ивонска и бебе Шош, да е жив и здрав, палав и щастлив
Апропо, мама Ивонска зашо не се включи в МОЛ-а към 14 ч? Няма да е толкова топло в София тудей, така че може да размислиш ( ще пием винце) newsm80

# 188
Ивонска, честита месечинка!   bouquet Да е жив и здрав юнака, много да ви радва. Целувки от Вики!   love001 (Ая дано не ревнува)

И аз се чудя дали да се разходим до МОЛ-а да ви видим. Вики още спи, дано е все така, през деня будува, но вечер спи от 10-8 понякога и до 9, само се събужаме към 3-4 за едно бързо хранене и откъртваме. Пу-пу дано е така. Утре идва баба и може би днес ми е последния спокоен ден, но смятам да я вкарам в релси.

# 189
  bigdance2 Честито на всички месечни рожденници и на големия Шош  dance Ние в петък  пък чукваме втория месец   261uu

Да са похвала-снощи мъжо ми разказа играта   Hands Clap  Hands Clap omm Такъв секс отдавна не сме правили  newsm44 newsm68 newsm44 Даже сменях мокрия чаршаФ след това... luvbed newsm48 txtloves

Дано днес е топличко,че трЕбва да купя мокри кърпи на Тоти newsm71

# 190
  • София
Mimi, евала на мъж ти.  Laughing Аз съм такъв труп вечер, че отбивам фронта, ама все ме докопва...спи ми се бееее, като ми се спи нищо друго не ми се прави егати.  Rolling Eyes
Кажете дееее, с колички,или с кенгура?

# 191
  • София; Дружбето
Мен вечер само леглото може да ме заинтригува Blush ама да легна да се наспя. Мойто мъж вече ми е сърдит, каза че е забравил кво е секс и ше ходи някъде да си припомни Joy

# 192
  • София
Аз за днес мисля да бия отбой! Sad Струва ми се студено, в момента термометърът ми показва 2 градуса навън. Освен това си останах пак без кенгуро, вчера мъжът ми не намерил!  Crossing Arms Направо ми идеше да го удуша. Някой да знае къде със сигурност се продават кенгура (и да има не само такива от 160 лева?)  newsm78 Взимам такси с беба и отивам да си куяп одма и после идвам в МОЛа... ма без кенгуро не смея, че не ми се бута пак количка. Аз гласувам за кенгуро и за количка

# 193
Аз ще пропусна  мол-а, щото така ми се спи, че две не виждам. Сега се наяждаме и лягам.

Да ви се оплача, едното оченце на малкия от вчера отделя страшно много секрети и се образуват едни гурли....чудо.....иначе не е зачервено......на някой случвало ли се е??

# 194
Абе и на мен все ми се спи  и само за сън ползвам леглото отдавна и го държа на сух режим,ама ме докопа снощи и така ме подгря,че аз му се молих...да не спира... newsm48

Общи условия

Активация на акаунт