ЯНУАРЧЕТА добрички се разхождат във колички

• 11 288
  • 253
  •   1
Отговори
# 195
ние се прибрахме от педито - най-накрая се класирахме за Хепатит В.
Айде в МОЛ-а. Аз ще съм с количката щото в кенгуруто се губи милия  hahaha Joy. Горе в Макдоналдс-а, нали. Ние май ще се класираме след 12.30. Ще намерим ли някой  newsm78

# 196
Абе и на мен все ми се спи  и само за сън ползвам леглото отдавна и го държа на сух режим,ама ме докопа снощи и така ме подгря,че аз му се молих...да не спира... newsm48
а аз само си мечтая... Embarassed

# 197
Аз за днес мисля да бия отбой! Sad Струва ми се студено, в момента термометърът ми показва 2 градуса навън. Освен това си останах пак без кенгуро, вчера мъжът ми не намерил!  Crossing Arms Направо ми идеше да го удуша. Някой да знае къде със сигурност се продават кенгура (и да има не само такива от 160 лева?)  newsm78 Взимам такси с беба и отивам да си куяп одма и после идвам в МОЛа... ма без кенгуро не смея, че не ми се бута пак количка. Аз гласувам за кенгуро и за количка

в штъркела няма ли

# 198
  • София
Nim,абе аз знам много места, на които със сигурност има кенгура от по 15-20лв, ама не са ти на път. Confused Сещам се нещо, което може би ще те устрои, новият магазин Пинокио, на Константин Величков и Симеон, мисля че ще ти се падне на път от Ндежда към Мол-а?  newsm78
Виж, дали ще отвориш картата:
http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=69f35e41581691cd316b72f2aa64e5 … ame=&oType=57

# 199
ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА ШОШКАТА И МАМА IVONSKA.
МНОГО ЦЕЛУВКИ И ПРЕГРЪДКИ И НА ДВАМАТА  newsm51

# 200
  • София
В Штъркел имало кенгура само по 120 лева.

Клеми, знам го тоя новия Пинокио. Може пък да пробвам да ида с такси до там и после директно с кенгурото до МОЛа. Обаче ако и там няма кенгура, дето да ме устройват, ще се гръмна! Та се чудя. Мен ме устройва цена до 50 -60 лева...  newsm78 Ма като ви гледам каква голяма бойна група се заформяте, та не ми се ще да изпускам срещата

# 201
  • София
ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА ПЛАМЕНА И ЕХО И ДВЕ МЕСЕЧИНКИ НА ШОШ!
Стилияна, спиш ли бе душо? newsm78 Ако тръгнеш за МОЛа, аз ще съм без количка. Само кажи  Naughty

Кажете дееее, с колички,или с кенгура?
Аз пък се чудя - кошницата, порт бебето или кенгуро  #Crazy

# 202
  • София
Аааа, тръгвам с кенгурото, не ми се мъкне количка. малко тежи вече за кенгуро, ама ще трая.  Joy

# 203
Олеее,блазе ви ,че се срещате.Не ви познавам,а ви чувствам толкова близки и искам да ви видя  smile3514

# 204
  • София

Стилияна, спиш ли бе душо? newsm78 Ако тръгнеш за МОЛа, аз ще съм без количка. Само кажи  Naughty

А не бе тука си  Blush, ще ходиш ли или да тормозя мъжо  Twisted Evil

# 205
  • София
Олеее,блазе ви ,че се срещате.Не ви познавам,а ви чувствам толкова близки и искам да ви видя  smile3514
Мими, има вероятност пролетта да идваме до Асеновград, ще се обадя непременно да се видим!

# 206
  • София
Аз продължавам да се чудя...  newsm78 Ама не ви ли се струва студено навън?

# 207
  • София
Ним, нали за това ще сме в Мол-а, там е мн.топло. Ако дойдеш с такси малката няма и 1 минута да е на студа. Аз ще дойда уюс маршрътка, ако мъж ми не дойде до 12 вкъщи, но маршрътката е мн. наблизо, така че не се притеснявам.

# 208
Ним, нашето кенгуру е Чико и е много сладко - струва около 70 лв. В ЦУМ на 3тия етаж мисля имаше магазин на Чико........

# 209
  • София
Ним, що не си поръчаш от Пакостник виж тук

http://www.pakostnik.com/bg/products.php?cat=71

Е няма да стане за днешната разходка, но пък ако не намериш спешно днес тук има избор.

Общи условия

Активация на акаунт