Fila Bulgaria - фалшив ли е този сайт?

• 653
  • 8
  •   1
Отговори
  • На земята
Здравейте,
На 07.07. си направих поръчка от този сайт https://www.filabulgaria.com. Платих с карта едни маратонки,
но все още нямам вест от тях. Като отида в профила си в поръчката ми излиза, че е платено успешно и дотук. Получих и някакво потвърждение на пощата за поръчката, но статуса й не се променя.
Страхувам се, че този сайт е фалшив. Има форма за контакт, но никой не отговаря. Някой да е си е правил поръчка от там?
Другото интересно нещо е, че сайта ми изглеждаше ок, но сега като тръгна да влизам ми излиза, че връзката не е защитена.
Какво мога да направя в случая?

# 1
Фалшив е. Нищо няма да получите.
Блокирате си картата, за да не дръпнат още пари.
Официалният сайт за Европа е https://www.fila.de/

# 2
На мен директно ми блокира сайта и ми казва, че връзката не е сигурна.

# 3
  • На земята
Благодаря ви за отговорите. За първи пут съм толкова невнимателна и ето, че ми се случи.

# 4
Ако при теб сайта се отваря виж какви общи условия има и данните на фирмата. Ще се ориентираш дали е реален или измама. Може да им пишеш и звъниш. Може да опиташ да спреш парите от банката, на се съмнявам

# 5
При влизането в сайта ми изписва следното "Attackers might be trying to steal your information from www.filabulgaria.com (for example, passwords, messages, or credit cards". Вижте общите условия, както е казано по - горе и ако не се свържете с тях си блокирайте картата директно.

# 6
  • София
И на мен ми блокира достъпа до сайта.
А, и повечето сайтове вече предлагат възможност да се плати на място в офис на доставчика/наложен платеж/. Поръчах си дрехи от няколко европейски държави и си ги плащам чак, когато ги пипна и видя в спийди. Не знам как плащате за нещо предварително, което не е пред вас да го пипнете най-малко.

# 7
  • София
Съобщението, което излиза при отваряне на сайта означава просто, че връзката не е криптирана и сертификатът на сървъра е изтекъл преди 9 дни. Това само по себе си нищо не значи и не означава, че сайтът е фалшив. НО! Като се отвори (дори да отворите нищо няма да се случи, защото няма да въвеждате данни след като знаете, че е СКАМ) става повече от ясно, че сайтът е измама. Още повече преводът. Смях се много. Категория "дъна", "недостиг"... Grinning Grinning Grinning

За съжаление няма да видите нищо от този сайт.

# 8
  • Ispania
И на мен ми блокира достъпа до сайта.
А, и повечето сайтове вече предлагат възможност да се плати на място в офис на доставчика/наложен платеж/. Поръчах си дрехи от няколко европейски държави и си ги плащам чак, когато ги пипна и видя в спийди. Не знам как плащате за нещо предварително, което не е пред вас да го пипнете най-малко.
Живея в Европейска държава от над двадесет години, ВСИЧКО се плаща предварително , ВСИчКО😂! Само в България имате късмет да плащате на куриер😂.
Никъде в Европа (почти никъде) няма опция за плащане на място ).
Редовната практика е просто да се плати онлайн, и после го врьщаш  ако не ти хареса (БЕЗ никакъв проблем !!!).
Не съм плащала нещо не ръка от поне десетилетие и половина …
(Ако случайно има опция (май вече големите фирми отдавна нямат такава опция , евентуално някоя малка фирмичка) за плащане при вземане , то няма опция тест или преглед, просто плащаш в пощата и си взимаш пакета.)

Сега влезнах във въпросния сайт от испански браузър, не мен ми позволи да влезна без проблем ….

Общи условия

Активация на акаунт