Преди година -две чертички, вече с НОЕМВРИйчета в ръчички!

• 11 976
  • 290
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте мамета! Хубаво заглавие..
Теста
си го правех всеки месец, но все беше с една чертичка. На 7 март имах нощтно дежурство, а преди това час при гинеколог. Той ми каза че имам две миоми, при което аз се скъсах да рева в колата...трябваше да ми дойде на следващия ден. Но въпреки всичко си взех тест....и той се оказа положителен.Отивайки на работа, дежурството ми почна със смъртен случай...Е, гадно...Бог да я прости жената, но до ден днешен ми е пред очите. Може би бях станала изведнъж по-чувствителна и не можах да се докосна до трупа, както го правим....почти всеки ден. Абе това май не трябваше да ви го казвам..
Бравос ГАДАМЕР,с теб сме решили да превърнем: Гъза в дупе, дупето в дупенце. Бузаците в бузи, бузите в бузки. Цоцораните в гърди, гърдите в лисичи муцуни, килограмите от плюсови в минусови!!! Точно така, действай!!! Пробвай мойта житна диета!! 90-60-90, 48 кг!!!
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ!!!  bouquet

# 16
Здравейте майчета! Гледам какви хубави срещи сте си спретнали и ме става тъпо че аз съм толкова далече. А съм с кола ама ме е шубе да дойда от Люлин до другия край на София почти сама с Дани. Ама някой ден ще се престраша.
Честити месечинки на празнуващите днес бебоци  bouquet
Ние с нашите колики стигнахме чак до Пирогов. Cry. Онзи ден Дани цял ден рев. Даже и навън не искаше да се успокои, а вечерта като се затръшка беше станал лилав от реване и даже не искаше да яде. И аз Така се панирах че както си беше по ританки само в колата и къде къде айде в Пирогов. По пътя и се обаждам на мойта педиатърка да и кажа. А тя вика да ходим направо в Коремна хирургия че сигурно му се е заклещила хернията. А аз си вихам да бе - 3-ма доктори ми потвърдиха че Дани НЯМА херния. Ама тя не та не има. Отиваме там преглеждат го и ми казват че няма херния. Изпратиха ни на рентген. А аз им викам ама защо, а те ами има сигурно преплитане на червата. Shocked Е това вече направо ме тръшна. Горкото ми детенце полуголо го разкарвах от кабинет на кабинет да ми пишат някакви листчета докато най-накрая стигнахме до рентгена. Добре че хората ме пускаха като ме гледаха така ревяща с ревящо и голо бебе на ръце. И го снимаха. Милото ми. След което се оказа че му няма нищо ама направо ме ошашкаха. Оттам ме пратиха и аз не знам къде вече и там доктора ми вика махай памперса и го гледам как взима един маркуч с попичка.  Shocked. И като му го вкара в дупето горкото ми детенце се изцъкли отвякъде. А доктора като започна да надува и коремчето му и то и това дете като се разпищя. Направо ми прималя. Но накрая като му издърпа въздуха изведнъж лицето на Дани светна и като се усмихна. Имал много въздух заклещен в червата, който не можел да ги изпръцка и много го е боляло милото. Тъкмо щях да благодаря на доктора и той изтърси че било така, защото червата му били гладни Shocked. Защо не съм го била захранила още и съм го мъчила така. Аз съм била виновна за тези негови състояния. Хич и не спорих с него за късното захранаване. И така излях си душата. Та има лек за колики ама временен.

# 17
lusil, и на моето му сълзеше очетои се установи че е от студ и вятъра...

# 18
  • Отвъд алеята зад шкафа
Еййй, че хубава тема - вече ви споделих, че аз забременях на 14 февруари, но не мога да си спомня датата, на която направих теста. Само си спомням, че беше в неделята, в която се върнахме от Австрия, където цяла седмица падах зверски по пистите, а в понеделника щях да си пускам документите в американското посолство за виза, че смятах лятото да го прекарам в Америка - е, и виждате как плановете ми се обърнаха на 180 градуса. Радвам се обаче, че не направих аборт - просто за мен този вариант не стоеше. От първата секунда бях сигурна, че нашето бебе ще прекрасно и единствено, и сладко и изключително и не съм се излъгала Mr. Green

# 19
# 20
Аз моите  EFP ги видях на 8-и март! newsm44
И аз моите  Simple Smile Още си пазя теста
Цвети, малко късно се сещам  Embarassed но как да сложа снимка на Ян в колажчето?

# 21
  • sofia
Здравейте, ние днес бяхме цял ден  навън. С тати го ударихме на градинарство  Mr. Green местихме цветя, че "треволяк" ще сеем....от две години се каним да оформим детски кът. Имаме пясъчник и люлка, а сега и трева, а после и катерушки сме замислили.
Джанките почти са цъфнали, кокичетата прецъфтяха, тоя студ ще скапе дърветата, ако се задържи.
Теди спа като пън навън.
Гадамер, не спирай месото. Наблягай на зеленчук, яйца и месо и гаранция стопени мазнинки....само дето аз набивам тестено и сладко и никъф шанс за мен  Laughing

Лелеее ragtime какви приключения, добре, че всичко е минало добре.

# 22
 Честито на днешните месечинки !  bouquet

Lusil, къде се загуби, бе жена? Не знам за очето, на Ваяна й сълзеше в началото, пуснахме посявка, оказа се стафилококи и с едни капки мина. Ама след толкова време.. newsm78 по-добре си питай педито.

Ето ни последното произведение, което направихме с Марена - подарък за Ваяна :
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=104692&photo=16

изчезвам, че каката ми се сърди нещо  Mr. Green

# 23
Ха-ха, тъкмо гледам, че съм се регистрирала във форума на 28.03. миналата година, само 2 дена след като съм разбрала, че съм бременна. Ама много бързо съм се настроила на бебешка вълна Shocked Чак да не повярваш. Сигурно аз съм единствената, която е изпаднала в ужас от двете чертички. Що ревове бяха, що истерии, не е истина. А пък то какво било?!!! Сега съм толкова щастлива с Марти, че вече за второ говоря.
За статистиката - пишете ме и мене в отбора на отслабващите. Пъна се тука от няколко дни, да видим каква ще излезе. Ама най-важното е как се чувстваме отвътре, защото и 48 килограма съм била при ръст 172 и пак ми се струваше, че съм ужасно дебела. Тъй че гледам и мозъка ми да е в ред.

# 24
  Здравейте мами нямам време да ви чета -но ви целувам и ми липсвате!Аз съм днес със голяма буца-мастит и цял ден цедя и налагам компреси ,та всичко идва от стафилококовата,която се е възобновила благодарение на антибиотика,койтоо Ивко пи заради зачервеното си гърло!И добре ,че давам кърма на банката та да ми се обадят и да ми кажат ,че сме заразени Sadако не бха те имаше да се чудя защо Ивко продължава де със хъркащо носленце@! МАЦКИ ,АЗ ПРОДЪЛЖАВАМ С ПОМПАТА.....,а на вас лека и безколикова  bouquet

# 25
  • Ботевград
Karil каква е тази житна диета, че искам и аз да се присъединя  Hug
Мдаа и аз си пазя все още теста за бременност и си спомням трепета с който го направих - чак на 25 март разбрах за бебчето в мен
При нас стана много непланирано, на 14 февруари след една много хубава романтична вечер си казахме - готови сме за бебче и започнахме опитите за съжаление само след два или три опита трябваше да се откажем - и аз и таткото се разболяхме от грип с висока температура и нямах ни най-малко желание за никакви опити  ooooh! нооооооооо .... бебето взело, че станало  Mr. Green
Сега вече като видяхме колко е хубаво с чиста съвест ще работим за още  baby_neutral
klukarkata лека и на теб мила и дано утре всичко се оправи! Даже още днес, ако може   bouquet

# 26
Ето ни последното произведение, което направихме с Марена - подарък за Ваяна :
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=104692&photo=16
Само мога да кажа  БРАВО!!!!!!!

# 27
Здравейте приятели!

Е-е-е-е-е, пак страхотно име за темичка измислихте! Бравос!  Hug

Моята голяма кукла стана на 8! Купона беше щур, станаха децата вир вода. Чак прегракнаха от дивеене!  Joy

Поздрави!

# 28
И аз да се разпиша Simple Smile в новата тема.
Аз забременях на 26.02, тогава мъжът ми се върна от командировка от Франция. Бях сигурна че съм бременна и на 8-ми март си купих тест и реших да го изненадам. Да ама теста се оказа отрицателен. Отивам в понеделник на работа и от близкта аптека пак си купувам тест, упорита и сигурна че съм бременна, направих го в талетната на работата ми (Рамстор България, преди седмица ни уволниха масово заради финансов фалит, ужас посред бял ден #Crazy Twisted Evil) и се оказа едната черта перпендикулярна на другата  Rolling Eyes
И направо вече се ошашавих, купих си тест лента и тя отрицателна.
И накрая на четвъртия shure check (ама не много shure) се оказа положителен.
Отивам горда на гинеколог за установяването на бремеността и там ме питат дали съм сигурна че съм бременна и не могат да видят плодния сак, и на петата минута проверяване да не кажа друга дума, казаха "А, ето го бе" Simple Smile
И така с моята бременност

# 29
  • София
Ех, че романтична темичка сте подхванали Hug Потънах в спомени и аз и се разнежих Laughing Моята щерка е сътворена на 8-ми Март и като видях теста с двете черти отсекох- "Мило, жена сме си направили ! Няма каво друго да е..."
Iviche забравила съм да ти споделя какъв фен съм на творчеството на голямата ти щерка ! До скоро като уолпейпър ми стоя онази нейна картина дето две котки и мишка се припичат на плажа и има и подаръци  Joy Joy Joy
Прекрасна е- дори ще стигна по-далече и ще се опитам да си изпрося ксерокопие на въпроснта картина Embarassed Някога....ако се сетиш....ако не те затруднявам...  bouquet
И в тоя дух имам питане - на една от снимките зад Марена висят едни риби. Моля те, кажи ми от къде ги имате, защото преди много години съм правила точно такива и.... си помислих каква случайност би било да дойдат точно у вас Heart Eyes А може и да съм се заблудила...

Общи условия

Активация на акаунт