А съм ГЛИГАН.

Вчера за целия ден е спала час и половина и съответно в 20.00 вече не се траеше и заспа на цицата.Ха съм решила да я оставя и започва да пищи
Направо не зная какво му става на това дете.Днес стана в 8.00 и от тогава до сега е дремнала за 30 мин.След малко ще пробвам да я приспя малко на въздух на терасата, та дано поспи повечко.Ако ли не, пак ще е като вчерашния ден 

Сега спи в спалнята на отворена врета на терасата, порядъчно опакована 
Аз купих оризовата каша на Нестле, безглутенова.Много е вкусна, аз си направих малко, за да я опитам
Само ви чета тези дни, а как ме сърбяха пръстите да ви се похвалим, че май вече нямаме колики. Ох, дано
От два три дни давам на Габи НОРМOФЛОР - лактобацилус булгарикус. Онзе ден детето изака нещо слузесто и като каза, че ще спи, ще папа и ще гука - направо това не е моето дете
) Толкова сме щастливи!!! Искам много да благодаря на Мина, че ме светна да проверя във форума. На една мама от форума го е изписала лекарка в Шейново за силни колики и детето се оправило за три дни! И май и при нас подейства. Който се интересува, може да ми пише на лични.
Ако сте чували за Цветоулавяши кърпички за едновременно пране на бяло и цветно, ние ги дистрибутирахме.
, малко е тежичка /14 кг/ и ако ще трябва да я носиш по стълби е трудоемко, и ако не беше и това дето ми беше паднало колелото .... Ама се установи, че май съм натиснала една джаджа на гумата и затова се е извадила. Но е готина количката, специално за такива като мен дето обичат по цял ден да скитат без да сядат. Но за лятото ще вземем нещо по-мъничко - да се събира в багажника на малката ми джи-джи /колата/. Та приемам съвети за летни колички 
Много съм доволна. Оризовата кашичка е доста икономична и така като гледам май ще я ползвам доста дълго време. Аз все още давам на Вики Милумил 1, макар че пише че от 4-ти месец се дава 2-ка.
по някога има едкстра - по два пъти на ден

ако друга мама не ги иска бих ти ги взела с най-голямо удоволствие. Но незнам дали ще мога да дойда на срещичката, ако някоя Дианабадска мама се замъкне да ми ги примъкне... Бих се доверила и на Рени от Младост да ми ги пази..

.И аз мисля да започна захранването с оризова каша,но първо ще се допитам до педито,когато най-после го посетим.Мами, чухте ли за епидемията на заушка?