Преди година -две чертички, вече с НОЕМВРИйчета в ръчички!

• 11 977
  • 290
  •   1
Отговори
# 255
...мале няма ли Деви... Rolling EyesТо всъщност една ви е достатъчна,  Mr. Greenтакива сме критикарки и сме тоооооооолкова педантични, че....
А съм ГЛИГАН.

# 256
Здравейте  и от нас!  Simple Smile

И аз да се оплача...няяяяма спане през деня  Tired Вчера за целия ден е спала час и половина и съответно в 20.00 вече не се траеше и заспа на цицата.Ха съм решила да я оставя и започва да пищи  #Crazy Направо не зная какво му става на това дете.Днес стана в 8.00 и от тогава до сега е дремнала за 30 мин.След малко ще пробвам да я приспя малко на въздух на терасата, та дано поспи повечко.Ако ли не, пак ще е като вчерашния ден Tired
Аз също вече три вечери слагам в млякото на Теа по половин мерителна лъжичка оризова каша.Така държи малко повече ситост.А и като започнах така, май ще направя захранването с оризова каша  newsm78

Оооох, пак се дерем  Rolling Eyes отивам да се пробвам да я приспя и после пак ще пиша.

# 257
Да добавя: по китайския хороскоп съм УФсЪ  Mr. Green!
  Ето една весела снимка: http://snimka.bg/album.php?album_id=98926&photo=230

# 258
 newsm59 на Santangela!

Много здраве, любов, радост от бебок и от късмет да не се отървеш ! newsm51

# 259
кой събира мечета за играта на памперс от идващите на срещата? newsm78-че така и не си взех карта и ми писна да събирам Crossing Arms

и каква оризова каша купихте? newsm78

# 260
Явно мноооого ни се е спинкало.Докато помирише студения въздух навън и заспа, дано ДА Е ЗА ПОВЕЧЕ ТОЗИ ПЪТ  Praynig Сега спи в спалнята на отворена врета на терасата, порядъчно опакована   Mr. Green
Сега ще вляза в банята, че днес успях само да изчистя за малкото време, което ми остави Теа.
Довечера и аз ще кача малко снимки, ама след като преровя и лаптопа на татито, че май повечето са на неговия  newsm78
МЕРЕЛИН, първо добре си се завърнала отново на софийска територия  Simple Smile Аз купих оризовата каша на Нестле, безглутенова.Много е вкусна, аз си направих малко, за да я опитам  Mr. Green Но зная,че и на Милупа е много хубава.Моя приятелка захрани малкия с оризова каша и после нямаше проблеми с приемането на другите храни.Първо бебко с кеф си хапваше оризовата кашичка и после много лесно прие зеленчуковите пюренца и всичко останало.

Чао мацки, до после !   bouquet

# 261
Здравейте и от нас  Hug Само ви чета тези дни, а как ме сърбяха пръстите да ви се похвалим, че май вече нямаме колики. Ох, дано  Praynig От два три дни давам на Габи НОРМOФЛОР - лактобацилус булгарикус. Онзе ден детето изака нещо слузесто и като каза, че ще спи, ще папа и ще гука - направо това не е моето дете Simple Smile) Толкова сме щастливи!!! Искам много да благодаря на Мина, че ме светна да проверя във форума. На една мама от форума го е изписала лекарка в Шейново за силни колики и детето се оправило за три дни! И май и при нас подейства. Който се интересува, може да ми пише на лични.

Да си жива и здрава, Мина  Hug

Аз съм Водолей, асцедента ми незнам какъв е, но съм в годината на Тигъра. Нашия тати е Лъв, а и като гледам и Габи, малкото ни скорпионче, всичките сме с едни характери ... мале, мила  Laughing

За петна мога да споделя - препарат за петна на Доктор Бекман. Въобще много са им добри нещата на тях. Аз бях Регионален Мениджър в една италианска фирма за поч.препарати и затова ги знам препаратит на пазара  bowuu Ако сте чували за Цветоулавяши кърпички за едновременно пране на бяло и цветно, ние ги дистрибутирахме.

karil, беше с много хубава рокля на оскарите ... въобще беще много елеганс  Laughing

Последна редакция: вт, 27 фев 2007, 15:10 от chapelita

# 262
Велинова, може ли да ми пратиш книгата и на мен /с маалко закъснение/ - s.vutova@gmail.com
Вики се вози на Чиполино Деста - мнооооооого проходима и лесна за бутане, нервира ме че е малко къс чувала аз искам ако има как ехеее.. цялата количка да се захлупи Simple Smile , малко е тежичка /14 кг/ и ако ще трябва да я носиш по стълби е трудоемко, и ако не беше и това дето ми беше паднало колелото .... Ама се установи, че май съм натиснала една джаджа на гумата и затова се е извадила. Но е готина количката, специално за такива като мен дето обичат по цял ден да скитат без да сядат.  Но за лятото ще вземем нещо по-мъничко - да се събира в багажника на малката ми джи-джи /колата/. Та приемам съвети за летни колички  Flutter
За кашите - страхотни са нещата на Милупа  Peace Много съм доволна. Оризовата кашичка е доста икономична и така като гледам май ще я ползвам доста дълго време. Аз все още давам на Вики Милумил 1, макар че пише че от 4-ти месец се дава 2-ка.
Морков на пюре го давах в комбинация от "Ябълки за бебе"/те продрискват/, с "Тиква"... Самостоятелно не, защото Вики до скоро акаше адски трудно, но сега е благодат  Whistling по някога има едкстра - по два пъти на ден  Hug
Аз мисля, да отеделим Вики в негова стая, когато спре да папа нощем /така като гледам май ще е готов за 18-тия си РД  Mr. Green / На мен определено няма да ми е удобно да рипам от едната стая в другата по няколко пъти  #Crazy
Мерелин мнооого съм ти мерак на мечките  Sick ако друга мама не ги иска бих ти ги взела с най-голямо удоволствие. Но незнам дали ще мога да дойда на срещичката, ако някоя Дианабадска мама се замъкне да ми ги примъкне... Бих се доверила и на Рени от Младост да ми ги пази..
Да ви кажа /четох че някой дава такова пюренце/ за сините сливи... Трябва да се внимава, защото след това изпражненията могат да предизвикат подсичане на дупаната /както и карфиола и спанака/.
Ей, днес яко се разписах  Sunglasses

# 263
   Аз събирам мечета-ама и карата:)
   Мацки и аз да питам за прословутата оризова каша от къде я вземате или как я правите ,по-колко се дава абе всичко.....
   И не разбрах сега за срещата носиме една мартеница и на кой се падне така ли?
 Някой ще идва ли със столчето за кола
  Да кажа за запушения нос -казаха ми да капя кърма та сега пробвам ще видя ефекта

Последна редакция: вт, 27 фев 2007, 14:23 от klukarkata

# 264
За оризовата каша ето тук има инфо как се приготвя домашна http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=7750.0
Но има и готови но другите мами да кажат че аз не съм купувала още.

за капане на кърма в носа и аз съм чувала но не съм пробвала,може и да има ефект

# 265
За оризовата каша - аз лично я купих от супермаркет Пикадили, но се продава навсякъде по детските магазини, в които продават каши, Ам и пюренца.За сега слагам съвсем малко в млякото, но по принцип се прави по-гъстичка, като се разрежда с АМ или кърма.Първия ден се дава една лъжичка на бебо, на втория две и така всеки ден се увличава дозата.След 5-тия ден вече детето било захранено и му се дава наведнъж цялото количество, което обаче не знам какво е  newsm78  Embarassed Толкова съм невежа, идея нямам колко трябва да изяжда бебето като е захранено.Аз за това и изчаквам педито да каже в петък как се прави и тогава да захранвам.

# 266
ами след 5тия ден според мен трябва да се замести едно ядене-обедното примерно с цяла порция каша-примерно колкото Ам яде по принцип-тоест в нашия лсучай към 120-140 гр-ама не съм убедена де Thinking newsm78

# 267
  • София
Честит сняг и от мен, докато не се е разтопил.
Днес трябваше да ходим при педиатъра, ама не. Мама се уплаши от студа, а то не беше толкова студено.
Като сме заговорили за зодии - ето още една везна. Асцедента не го знам, а по китайския съм змия. Какво да се прави съскаме когато трябва.

Рени, още веднъж благодаря за капките. Grinning
Ей като гледам снимките от сватбите ви и аз се размечтах. Искам пак да съм булка. Качих и няколко снимки в албумчето, но нали съм малко начинаещ не знам дали ще успея да дам линк
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=63774&photo=104
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=63774&view=1&photo=105
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=63774&photo=106
В неделя правим една година от сватбата и се чудя каква изненада да сервирам на съпруга. Да ви питам, някой знае ли малко по-така ресторант в района на Студентски, Младост или Дианабад, че не ми се иска да ходим до другия край на София.
Гледам вече си говорите за захранване. Ние все още сме на кърма, макар че с моите чести възпаления не знам докога ще издържа.

Iviche ако може да ми дадеш телефона на кинезитерапевтката, за която спомена ще съм ти много благодарна, пък дано ми помогне.

# 268
Честит ви снежец, мамчета! Peace
Ники вчера откара 4-часов сън в количката на балкона, днес пак натам вървят нещата...Будува 20 минути да се нахраним и пак отнесе плувката...
За срещичката на 01,03 - вземаме по една мартеничка за бебе и една - за мама и ги разменяме като коледните подаръчета, нали?
За кашите не знам - аз ще захранвам с плод/ябълка/ и зеленчуци /морков, тиква/, но да мине още малко време...
Ради го преместихме в самостоятелна стая на 3г, но преди това просто нямахме възможност да го отделим. Сега предполагам, че ще е по-лесно с Ники, като има по-приятна от родителската компания в детската стая...Но определено няма да е преди 1-1,5...
Аз съм Телец с акцендент Близнаци...май няма други рогати в отбора  Thinking
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=108395&photo=33  Ето и от мен усмивки от старите ленти.
Мерелин, ти изби рибата с моминското си парти! Я твоите дружки да ни спретнат едно форумско парти, моляяяя  Joy

# 269
Майчета,здравейте и от мен.Днес се радвахме на първия за нас сняг,защото при нас досега не беше валял снежец.В нашето семейство сме тати и щерка-скорпиончета ,а аз съм лъв.Мами много сте готини на снимчиците,не сте се променили много,много newsm10.И аз мисля да започна захранването с оризова каша,но първо ще се допитам до педито,когато най-после го посетим.Мами, чухте ли за епидемията на заушка?

Общи условия

Активация на акаунт