Преди година -две чертички, вече с НОЕМВРИйчета в ръчички!

• 11 978
  • 290
  •   1
Отговори
# 210
Iviche много мило стихче!  bouquet
gadamer леле какви снимки, ти ме вдъхнови да кача и мои преди бременажа  Laughing

И някои сватбени хайдеееееее Hug

Приятна и спокойна вечер! Joy

И разбира се честито на всички бебенца празнуващи днес!

# 211
Дева Peace Peace Peaceсъм, сЪс близнаци

# 212
  • София
Аааа, сигурно асцендента ти е близнаци Laughing

# 213
Карил, не може да си чиста "дева", те са традиционалисти. Зависи и асцендентът ти какъв е....Съгласна съм за "близнаците", може "водолей" - и двете зодии са доста артистични и хахави в добрия смисъл на думата.  Peace

# 214
  • София
Карил гласувах вече!
Ети
добре дошла в Шоплука, мъчно ли ти беше за нас, а? А за снимките просто нямам думи. Скрихте ми шапката! Браво мацки само така Hug

Обсъждат се зодиите, а. Искате ли всяка да си напише каква зодия е и асцедент и да видим кои преобладават. Аз съм ОВЕН с асцедент РАК. Шашава работа - огън и вода Mr. Green

# 215
  • Отвъд алеята зад шкафа
Еееее, Мерелин ние с тебе сме били в един и същ курорт в Тунис -  имам същите снимки при слоновете от армията на Ханибал. Като се видим в четвъртък на срещата ще  разправяш как сте изкарали. Аз бях там в края на август, когато бях в седми месец бременна  Crazy А за моминското парти - като правя моето ще те извикам за кунсултант-организатор и пръв участник  hahaha

# 216
А за моминското парти - като правя моето ще те извикам за кунсултант-организатор и пръв участник  hahaha
аааа за оранизатор-моето ми беше пълна изненада от дружките-дори не знаех че ме чакат у нас-още повече с мъж Mr. Green-ама за участик-верно съм първа Peace
и ще ми каже ли някой последно в колко часа и къде е срещата newsm78
за статистиката-СКОРПИОН СЪМ С АСЦЕНДЕНТ ВОДОЛЕЙ
МОНИ Hugза теб специялно ако знаеш колко ми е домъчняло Heart Eyes-не съм те виждала откакто ядохме банички преди записа на тонове Cryще идваш ли на срещата Crazy

# 217
Аз съм "рак" с лъвска опашка" - родена съм на 21 юли, последния ден от зодията. Асцендентът ми също е между "рак" и "лъв", понеже от 6.00 до 6.30 в моята таблица е "рак", а от 6.30 до 7.00 е "лъв4, а аз съм се родила точно в 6.30. Иначе, според китайския зодиак съм КУЧЕ. Кученца са и всички наши бебета през 2006-та!

Мерелин, не ще да е било моминско туй парти, като гледам.... hahaha

# 218
  • София
И моят мъж е роден на 21. юли Laughing

Аз пък съм скорпион - 25.10.

# 219
И аз да се включа към отбора на Скорпионите...само незнам с какъв асцедент?!? newsm78 ...родена съм в годината на Змията

# 220
  • София
Ох, да се добера и аз до компютъра....

Айде честито на всички именници от преди няколко дни, всички месечинки и всички рожденници...!!!

Днес бях на изпит... попреписах тук там колкото можах...
Иначе предната седмица пдна едно учене и шиене на гоблен в почивките... добре че Йоана е англече, та позволява на мама да си върши всичката работа. А за изпита цаних една позната да я гледа, та вече си имаме и бавачка за когато ми се наложи по малко...

За четвъртъка, ако е хубаво времето ще дойда и аз с кенгурото... само дето не знам като стигнем какво да правя, все в ръцете ми ли ще стои бебка??? Вие с кенгуротата какво правите или всички сте с колички? Ох, много се чудя... пъкми се идваааа...

А в съботата оставих татито с малката и беж на имен ден на приятелката ми, бяхме в Бар на края на Вселената, наш любим от преди да забременея, та си спомних лудите танци на ретро музика.. абе супер беше, без мъж и бебе Simple Smile

А вчера най-после бихме пентаксима, малката проплака малко и забрави... Но пък се установи, че това бялото дето го мислех за кучешки зъб, не било зъб, ами някаква зъбна киста... нищо опасно... (а как звучи само) ...

Гадамер, моля питай Виктор дали знае нещо по-въпроса за тези зъбни кисти, че май и други мами казаха че имат такива "псевдо" зъбчета? Че аз съм си шашаната за всичко! Мерси!

Целувки от нас... много сте ми залипсвали...

# 221
четвъртък 14 часа в МОЛЛ оФ соФия - на стамболийски - СРЕЩА!! На най-горния етаж в джумбата при ДоналдС!!

# 222
АЗ съм ЗА за предложението на Карил за среощата- удобно ми е! Simple Smile предлагам да сме колкото се може по- далече от децата и Мариета и Марионета, че аз като съм само с бебето и го броя за почивка Simple Smile

Ние спираме антибиотика! Бебка е 5100- финна мадама и 60 см.  Педиатърэката каза да захранвам, но аз още се ослушвам... не съм решила нито кога , нито какво- тъкмо се навия да започна и идва сестра ми и започва да ми обясняав как с моите "глупости" държа детето гладно и аз на инат не искам да захраня- по показателя гледане в устата сме готови- направо ми присяда като ям Simple Smile

Аз съм скорпион с асцендент лъв, родена съм в китайската година на маймуната

# 223
  Карил-страхотни кокичета,като теб и твоите момичета...Simple Smileи момче-ЗА от мен
   В четвъртък дано пу-пу-пу не ни мине котка път сме на линия,в сряда сме на консултация и дано не ни се развали настроението и всичко е наред,та да дойдем с кеф!И аз мисля с кенгурото да дойдем,че Ивко има туплийки в гащите и неще в количката #2gunfire
   Мариеткаа добре дошла и пак с гръм и трясък -егати партито-страхотни приятелки-имам рожден ден на 10.10 ако решиш да ме изненадваш:) baby_neutral baby_neutralТа по-тоя повод съм везна ама друго незнам newsm78
  Мацки видяхте ли ми черно-белите снимки,и за тях ли говорите newsm78,че тръгнах от срам да ги трия ама вече ги нямаше-май някой е решил ,че не съм сложила голяма червена точка в сорния десен ъгъл hahaha hahaha

# 224
  • на странно място ......
Здравейте и от мен,
Деничка благодаря за отговора макар че е доста незадоволително това че не се отпира гадната ябълка, ама кво да се прави ще си ходим мърляви  newsm12
masha и Анита 1 мерси за координатите на докторите  Two Hearts

Това за зодиите е интересна тема аз съм скорпион с асцендент скорпион както и малката Диляна и то горкото, скорпионче като мама, а тати е рибенце добре че е добричък че как ще се справи иначе с нас!:crazyeyes:
Според китайският хороскоп съм оФцА  Sick

klukarkata страшна мадама си  newsm10
МЕРЕЛИН и ти не падаш по долу голям купон сте завихрили !! newsm68

Общи условия

Активация на акаунт