Лакове за нокти - 170

• 41 896
  • 737
  •   1
Отговори
# 45
Да благодаря и аз за новата тема и да се разпиша:

# 46
Perfect s103

Скрит текст:

# 47
  • Измир
ANON с подложка на Пастел

# 48
Essie The It Factor

# 49
  • На изток от Ада
Скрит текст:
snb Магдалена

Пак Ви изтървах   ще чета после!

# 50
Пастел нюд 770 и импала сноу

Скрит текст:

# 51
  • на дъното
Може ли да споделите колко ви издържа лака с тази серия и с тяхна база-топ лак ли сте?
Благодаря 🤗
п.п. Моите лакове издържат седмица на Mon Reve с топа на Импала 🙂та се чудя заслужава ли си да пробвам тези 😉🤔

# 52
silviayo, над 20лв не бих дала за никоя марка. Ползвам база на Aura и топ на Seche Vite.
Издържат поне седмица, но все пак зависи колко активно домакинствате. Силно пигментирана кремообразна текстура, но се нанасят лесно.

# 53

И предишният ми маникюр:

На topface номерът е 008. На sixteen - 737. На elixir - 273.

# 54
Скрит текст:
Може ли да споделите колко ви издържа лака с тази серия и с тяхна база-топ лак ли сте?
Благодаря 🤗
п.п. Моите лакове издържат седмица на Mon Reve с топа на Импала 🙂та се чудя заслужава ли си да пробвам тези 😉🤔

Не съм •mimoza•, но от години ползвам лакове от показаната серия. На моите нокти издържат по седмица без проблем, но обикновено на четвърти- пети ден го сменям, защото ми омръзва, а и ноктите ми растат доста бързо, съответно имат нужда от поддръжка, оформяне и т.н.
Ползвам всичко на Еси- от базата до топ- лака. Особено от последния съм изключително доволна и винаги си имам наличност от него, да не вземат случайно да го спрат или реформулират.
Скрит текст:

# 55
И аз имам 2 шишенца от този топ, много е добър. Все едно съм с гел лак, супер блясък, обаче пък много бавно съхне... Иначе Essie ми е любима марка, на моите нокти и до 7 дни издържат.

# 56
Точно на този топ се чудих дали да го взема, но на някакво намаление, защото не ми се дават 20+ лева за него. В Лили и Ремедиум може би ще го намалят от 1-ви август. Нямам топ или база на Еси, но лаковете им съхнат сравнително бързо, доволна съм. От гел серията имам 2 лака - розов и червен, харесват ми.

# 57
  • София
Аз съм от фенките на Essie и имам един куфар с тях ☺Започнах с поръчката на Адвент календара за 2023 г.,като бях в Германия. Този  топ и аз го имам, но наистина съхне бавно, което при мен е изнервящо. Имам от същата серия и мат- топа. Отделно заздравител и олио. Много съм доволна от марката!

# 58
Пристигнаха ми четири цвята от пиперената Delia. Този е на живо светло розов нюд, но не мога да го хвана

# 59
Колко бавно съхне Есито гел?

Общи условия

Активация на акаунт