Естетични процедури за лице и тяло – 56 тема

• 50 697
  • 753
  •   1
Отговори
# 330
Някой има ли информация за др. Лекова? Много лоша новина чух, надявам се, че не е вярна

# 331
  • в 1001-та нощ
Уви, вярна е. Имаше дускусия тук.

# 332
Писах и в темата за гърдите, но и тук да попитам.
Някой правил ли е повдигане без имплант и след колко време се забелязва увисване отново?
Доколкото ми е ясно, предвид гравитацията тази процедура не е с вечен, красив ефект.

# 333
  • София
Здравейте, може ли мнение за д-р Веселина Михайлова, работи в мед. център Сигмамед.
Обмислям подновяване на хиалурон в устни и търся заместник на д-р Лекова... Sad

# 334
Здравейте, имам доста изразени масетери и съответно по-квадратно лице, обмислям слагане на ботокс в тази зона, някоя дама слагала ли е ботокс в масетерите и ако сте слагали, има ли някаква разлика?

# 335
Здравейте, някой може ли да сподели скорошни отзиви за Денислав Даниелов за устни във Варна? Отворена съм и към други предложения, благодаря ви.

# 336
  • при Arctic Monkeys
Здравейте, някой може ли да сподели скорошни отзиви за Денислав Даниелов за устни във Варна? Отворена съм и към други предложения, благодаря ви.
Попадал ми е в инстаграм. Прави някакъв контур на горната устна, който е изразен и на мен не ми допада.

# 337
Попадал ми е в инстаграм. Прави някакъв контур на горната устна, който е изразен и на мен не ми допада.
А имате ли препоръка за някой конкретно? Ще слагам за първи път и ми е трудно да реша къде.

# 338
Още един глас за колагена. Започнах преди година-две по-упорито с малки прекъсвания. За лице не мога да кажа-там правя и други неща, но на кожата на тялото се отрази много добре и постоянно нов растеж на косата/това между другото час сега го свързах като прочетох някои мнения тук/.
В събота направих за пъви път Juvelook- 3 дни имах оток и вече е ок. Доктора каза, след месец резултати и ако се прецени ще се повтори. Мислех да продължа с young eye, но декември ще направя силен CO2  и може би е по-подходящо след това да си продължа всички инжекционни.

# 339
  • при Arctic Monkeys
А имате ли препоръка за някой конкретно? Ще слагам за първи път и ми е трудно да реша къде.
Не съм очарована от варненските лекари. Може би някой от Естетик клуб.

# 340
Не съм очарована от варненските лекари. Може би някой от Естетик клуб.
Препоръчайте от София, че вече наистина съм се отчаяла.

# 341
  • София
Здравейте, имам доста изразени масетери и съответно по-квадратно лице, обмислям слагане на ботокс в тази зона, някоя дама слагала ли е ботокс в масетерите и ако сте слагали, има ли някаква разлика?

И аз се интересувам!

# 342

И аз се интересувам!
Аз. Има отчетлива разлика.
За устни с две ръце препоръчвам Д-р Неврие Ариф, идва и във Варна, следете Инстаграм.
Прилагам снимка на моите, имайте предвид, че са с молив и гланц и че аз така ги исках, тя следва и предпочитания.

# 343
  • София

И аз се интересувам!
Аз. Има отчетлива разлика.
За устни с две ръце препоръчвам Д-р Неврие Ариф, идва и във Варна, следете Инстаграм.
Прилагам снимка на моите, имайте предвид, че са с молив и гланц и че аз така ги исках, тя следва и предпочитания.

Коментирана е в темата и това, че е стоматолог.

# 344
Мисля, че и Денислав Даниелов е стоматолог.Доста агресивна реклама си правеше преди година.

Общи условия

Активация на акаунт