Седмокласна 24.07-31.07 - ТРЕТО класиране - късмет на смелите!

• 75 732
  • 1 335
  •   1
Отговори
# 375
  • Пловдив
За Пловдив ми е питането.

Коригирам се, намерих го.

# 376
За Бургас излязоха
В План-прием ли са публикувани? Дали ще са видими от всички? Моят син е записн, но не това което искаше и все още гледаме. Дали ще ги видим като е записан?

# 377
За Бургас излязоха
В План-прием ли са публикувани? Дали ще са видими от всички? Моят син е записн, но не това което искаше и все още гледаме. Дали ще ги видим като е записан?
Обявени са в сайта на РУО. Видими са за всички.

# 378
В РУО Кюстендил също са публикувани.
Там обаче са посочени като общ брой за всяко училище,  а не по паралелки.

# 379
Освен, ако детето не е с висок бал, ама наистина висок, е много голям риск. И трето и четвърто класиране.
Интересно ми е колко е наистина висок бал?
Всеки ще има свое разбиране за това, но за мен около и над 480 определено е висок.

# 380
За София-град намирам само това:
https://ruo-sofia-grad.com/%d0%b8%d0%b7%d0%bf%d0%b8%d1%82%d0%b8- … 0%b8%d1%86%d0%b8/
и не ми става ясно във всяко училище ли трябва да се проверява? Очаквах да има някаква обобщена таблица...

# 381
  • София
При 480 какво ще налага да чакаш трето и четвърто класиране?

# 382
  • София
Ще има обобщена таблица. Многократно повторихме, че ще се публикува на сайта на РУО. Чакаме я тук:

https://ruo-sofia-grad.com/%d0%b8%d0%b7%d0%bf%d0%b8%d1%82%d0%b8- … 0%bb%d0%b0%d1%81/

# 383
  • София
писали са само СМГ/НПМГ .. били са сигурни че влизат, ама не...

# 384
  • Варна
За Варна също излязоха свободните места: https://ruo-varna.bg/index.php?option=com_content&view=article&id=240&Itemid=195  
Очаквано, местата в най-желаните училища се броят на пръсти.
Успех на децата!
Не бих рискувала с тези обявени по 1 място, това е чиста лудост, не се знае дали няма да се появи някой с половин точка повече. Очаквано за Варна. Но знам синът на колежка е с бал доста висок, не бяха подредили правилно желания и сега ще се пробват в хубавите гимназии за тези места, ние нямаме шанс особено и не искам да си загубим мястото. Имам и една двойка близнаци познати с висок бал, момчето е записано вече май в Пета, а сега момичето щяло да играе на трето класиране.
Късмет!

# 385
Много благодаря! Явно в София се бавят Simple Smile

# 386
Не само в София, нашите също не са се натуткали при 66 паралелки за цялата област.

# 387

Причините може да са различни. Някое да е размислило, да се е отказало от частно училище, да не му е стигнал балът за първо или второ класиране с малко. Ето ви високи балове на трето класиране от миналата година.

# 388
На 1 и на 3 ред на трето класиране май минималният бал е по-висок от на 1-2

# 389
За София област също не откривам нищо, вероятно не са излезли.

Общи условия

Активация на акаунт