◯‍◯‍◯‍◯‍◯ * XXXIII ЛОИ - Париж 2024 (26.07 - 11.08) * - Светът е олимпиада 🥇 🥈 🥉

• 120 007
  • 3 697
  •   1
Отговори
# 1 140
  • Варна
Унгарката е казала, че излиза срещу алжир"ката" с гордо вдигната глава и хъс за победа.
Дано "й" метне два прави леви в муцуната!

А аз се надявам да бойкотира и всички останали след нея. Да има финал Алжир Тайван, където да си мерят топките.

# 1 141
  • MJF
Аз реших , че имаме медал като видях количеството непрочетени съобщения в тема а то ...Smile
Искам медал, че геройски минах по диагонал всичко Bowtie

Значи дойде ред и на атлетиката. Хайде стисвам палци и на родните ни атлети и на камарата ми любимци.
Моят олиден днес е от 18 ч БНТ1 волей мъже Словения -Франция. Заради "моя" словенски отбор ще направя голяма жертва днес и ще гледам френския отбор който отдавна хич не ми понася и последно се жертвах така с тях в Токио.

Днес има и скокове във вода.

# 1 142
Уж по Евроспорт да дават квалификациите на висок скок, ама режисьорът си показва друго. Обаче по Макс човек може да си избере да гледа само и единствено скачачките. Яко, ще се има предвид за в бъдеще.

# 1 143
  • Варна
Аз пък не мисля, че точно тези 2 същества трябва да отидат въобще на финал...

А аз се надявам да бойкотира и всички останали след нея. Да има финал Алжир Тайван, където да си мерят топките.
Кой ще ги спре?

Междудругото току-що Австралия спечели злато на щафетата по плуване, а нашия неадекватен коментатор не спря да хвали САЩ и Ледеки????? / която изостана  на нейния пост/ ..
Хахах австралийките се радват за олимпийския рекорд, а нашия хвали Ледеки че взела 13 медал - сребърен..

# 1 144
Уж по Евроспорт да дават квалификациите на висок скок, ама режисьорът си показва друго. Обаче по Макс човек може да си избере да гледа само и единствено скачачките. Яко, ще се има предвид за в бъдеще.

Така беше и миналият път, БНТ пуснаха само за определени сътезателки.
Не очаквам медал от Демирева, мина ѝ славата. Силните ѝ години бяха 2017-2018 когато скочи 2 метра и бе втора след Ласицкина, защото скочи от трети опит. Оттогава само пада надолу.

Хексе, ами у нас има някакво изкривено разбиране, че трябва да се хвали само Големият брат (Преди СССР, сега САЩ)
Разбира се успехът на американците е сериозен, ама айде да не пренебрегваме другиге

# 1 145
Тя поне да се класира, че на големи състезания все е издънка. Резултатите постига на малки състезания.

# 1 146
  • Варна
Сега видях че Демирева е на 34 години, а почти няма друга състезателка под 30.
Съвсем сме абдикирали от спорта, за сравнение сръбкинята е на 19, а Магучих, която мина рекорда на Стефка на 22.

# 1 147
Тя поне да се класира, че на големи състезания все е издънка. Резултатите постига на малки състезания.

Не бих казал, че "все е издънка" (eдно сребро взе на Рио Де Жанейро 2016), нито че Диаманетната лига е малък турнир (2 място), нито пък Балканския шампионат (1 място - 196 см) е малък шаппионат, но явно годините натежават, миналият път остана чак дванадесета, а на Европейското  9-та

Принципно нейната нормална височина е 195-196, не мога да проумея как е скочилал 2 метра и то няколко пъти.

# 1 148
ОК, най-често е издънка Simple Smile

# 1 149
Мирелка не успя на 188см

# 1 150
Първи опит на Мирела на 188 см. неуспешен.

# 1 151
  • София
Още едно (странично от нас) мнение в дискусията:
Не бурлеска, а гротеска. Мъже срещу жени и отровени атлети - в Париж вече застрашават и здравето на спортистите
https://webcafe.bg/sport/ne-burleska-a-groteska-mazhe-sreshtu-zh … -sportistite.html
Рекорди от друго естество
61-годишната олимпийка, която чупи рекорди в Париж и спечели най-дългия мач в историята
https://webcafe.bg/sport/61-godishnata-olimpiyka-koyato-chupi-re … v-istoriyata.html
Още любопитки от Париж на водещата Оли-страница в https://www.24chasa.bg/sport/18446385

# 1 152

това също не е истина. До 2019 година кариерата ѝ е във възход - после следва рязък спад.
За съжаление оттогава е в пермантен спад, отдавам го и на години, и на това че повече се пази вече от падания и пр.

И докато дванадесето място в Токио го опрадвам с Ковида, то през 2022 за Еврото вече трябваше да се е взела в ръце. Смятам че смяната на треньора през 2018 е била грешка.

Последна редакция: пт, 02 авг 2024, 11:49 от Лорд Сняг

# 1 153
  • София
Аз пък не мисля, че точно тези 2 същества трябва да отидат въобще на финал...

Кой ще ги спре?
Никой, но точно там е проблемът. МОК безобразно се дискредитираха и дори да отидат на финал това ще бъде пирова победа. Ако е вярно, че 2028 боксът ще отпадне от Олимпиадата, това ще замаже положението, но   всяка заповед е предпоследна .. Горчивият вкус си остава.

# 1 154
Само 2016 година е наистина успешна. После има успехи тук там на платените турнири, но не и на големи първенства. Но това си е мое мнение, няма нужда да спамим.

Общи условия

Активация на акаунт