Жълтеникаво течение и жълта урина

• 628
  • 7
  •   1
Отговори
Здравейте, от около един месец имам жълтеникаво течение и урината ми е наситено жълта. Имам чести позиви за уриниране, при които не освобождавам голямо количество урина, но преди да ида до тоалетна чувствам напрежение все едно се стискам и съм пила много вода. Бях на гинеколог и ми пуснаха изследване с цервико-вагинален секрет и микробиология, но нищо не излезе. Мислех че са гъбички или бактериална вагиноза, но показа отрицателно. Направих си и изследване на урината, там също всичко е наред. Сега чета в интернет че трябва да се иде на дерматолог/ венеролог, за ми вземе секрет от уретрата, защото това течение може да е уретрално. Моля ако някой се е сблъсквал с нещо подобно, да ми пише. Ще съм ви много благодарна. 🙂

# 1
Е то ако имаше нещо в уретрата нямаше ли да се види на изследването на урина?
Защо не отидеш на нефролог и уролог да видят на видеозон пикочния мехур и да назначат лечение?

# 2
За цвета - приемате ли някакви витамини, хранителни добавки?
Гинекологът каза ли нещо за позицията на пикочния мехур? Ако имате цистоцеле (пролапс) може да са от него другите симптоми.

# 3
Е то ако имаше нещо в уретрата нямаше ли да се види на изследването на урина?
Защо не отидеш на нефролог и уролог да видят на видеозон пикочния мехур и да назначат лечение?
И аз мислих че би трябвало тестът за урина да покаже ако има нещо, но не знам вече, обърках се. А относно урината, не приемам никакви добавки или витамини, и не съм променила нищо в храненето си. Гинеколожката нищо не ми е казала за пикочния мехур, само да си пусна урина тест. Прочетох че тези симптоми които имам може да са знак за полова инфекция и трябва да се иде на венеролог.

# 4
  • Melmak
Какво беше изследването на урината? Стерилна урина? В доверена лаборатория ли я пуснахте?

# 5
Какво беше изследването на урината? Стерилна урина? В доверена лаборатория ли я пуснахте?

Правих го в Лина в Пловдив

# 6
  • Melmak
Пробвайте да посетите нефролог.

# 7
Благодаря на всички за съветите❤️

Общи условия

Активация на акаунт