Отговори
# 690
Благодаря ви за пожеланията момичета!❤❤❤

Като гледам разни сцени на Мерт от Шахмаран , много си ми напомня на Феро.Нв само визуално , просто си е точно като в началото -чаровен , сваляч .. какви погледи.Страхотен е!

# 691
# 692
  • София

Момичета,ако това да вярваш в любовта,в щастието, в химията между двама е делулу…..Аз съм пълно делулу🧿

Абсолютно подкрепям. Просто има няколко човека в този раздел на форума, които са приели, че са пазителки на мъжете актьори, които харесват, бранят ги и ги защитават от хора като нас. За тях тези актьори трябва да са вечните ергени, свалячи. Не е само Мерт. Чели ли сте другата тема, аз не съм влизала там от известно време, но по един или друг начин съм видяла разни неща - спукват ни от подигравки. От тях е това за хапчетата. Няма такива отрицателни хора, честно.

Ето това е нещото, заради което толкова хора харесват Рибарчето, колкото и да не им харесва на някои

# 693
  • Яко в Матрицата...
Аз имам друга версия. Завиждат ни, че нашите делулу хапчета са по-яки от техните Joy

Не обръщайте внимание, просто всеки има право на мение, право да се излага, а и е много лесно зад клавиатурата да се правиш на това, което не си. Тези дето пишат, че Афра е грозна, няма да излязат със снимката си, нали... Така че свиркайте си - кучетата си лаят, керванът си върви.

Аз и на други неща се нервя точно в този раздел с романитичните сериали, но много ще излезем от темата Simple Smile

🧿🧿🧿🧿🧿

# 694
Че те в другата тема, не пишеха ли само две, аа и нашата приятелка нали каза, че там отивала Joy
То това от край време си върви, почва една тема, после гледаш още една, две, че и три съм виждала, за един и същ актьор Grinning

# 695
Отново, над 1М! 🤍🧿🪬

# 696
  • Ямбол
Здравейте момичета 🤗 Пожелавам ви прекрасен ден 💕 Марбея честито бебенце.Пожелавам здраве и безгрижно детство .🧿🤱

# 697
Стори от Лютфие...Моите две котета 🧿❤️

# 698
Marbellaa честито ти бебче ! Да ти е живо , здраво и късметът да е винаги  с него !

Афра е толкова красива , колкото Бог `и е дал. За мен всичко естествено е красиво. Дамите и господата с  корекции ми са като от конвейер. Както казва ММ "Това е като ремонт на къща - фасадата променена , освежена, но канализацията си е старата."
Що се отнася да "пазителките" на актьори,  ами нека продължават да дерзаят. Нека ни се подиграват. Ние изглежда редовно си пием "хапчетата" , за разлика от тези , които си мислят че нямат нужда от тях /каква заблуда само/.

Последна редакция: вт, 13 авг 2024, 15:58 от Kami_J

# 699
# 700
Гюнтер вече работи за Пастел филм, Бирсо е писала. Край, да не го чакаме в Чапкъна Head Band

# 701
  • Яко в Матрицата...
Нещо хубаво сподели Ураз Heart Eyes Тя беше нещо като посредник между ученици, които нямат възможност, да си купят книги и тестове за подготовка на изпитите за университетите, и хора, които искат да дарят такива материали. Едно от децата е писало на Ураз, че благодарение на това добро дело, е влязло в най-желаната от него специалност - право в университета в Анкара.

Ето това е силата на фандома на АфРам Hands MuscleHands Clap 🧿🧿🧿🧿🧿

# 702
Помня този случай, Рени. Момичето помоли Ураз и тя й намери учебници сред последователите си. Браво!

Афито Heart

# 703
Отбор Делулу,да направим едно обобщение на събитията и без "снимкови доказателства" да определим кой на хапчета и кой на синтетика.За един месец на Афрам им вдигнаха "тежка сватба" ту в Париж,ту в Лондон,ту в Испания.Като се "спука балона"ги "разделиха".Ту нов мъж до Афра,/при това милиардер-американец къде ще се мери Мерт с милионите си/,ту нова жена до Мерт,/само как докосва ръката и по заведенията/,ту най-добрата приятелка и семейство са причината и отново "бам",спукан балон.Сега отново ги "събраха",последната версия която видях,че Афра била бременна и решили с Мерт да се помирят за да изгледат заедно детето си,/да знаете Афра е в Австрия сигурно да определят пола на бебето/,оп стори от Австрия и поне видимо никакви признаци на бременност,"бам".Сега ново двайсет,Мерт бил женен,с две деца и то за мениджърката си Мирай,от 5-години живеели заедно,нищо,че тя била на 40 г.,а той на 26,/даже от тази връзка той по-скоро приличал на 40 г.отколкото на неговите си години,а между другото той не я ли смени тая мениджърка миналата година?Имам спомен за нещо такова,но не се сещам той ли беше или Афра./Тука няма място за спукани балони,защото въобще не могат да се надуят.И какъв е извода,докато отбор Делулу "не си пият редовно хапчетата",то други отбори редовно си употребяват други субстанции,/екстазито вече не е на мода,синтетиката май е по-напред и от изкуствения интелект/,и направо си живеят в "оранжево морето,оранжево небето,оранжев и света".Извод:"Не само някои напитки "дават крила",достатъчен е един дилър и по-малко от 1 грам синтетика,гаранция за пълноценни "полети над кукувичи гнезда".

# 704
На нищото Ялъто пак е в челната тройка! 🙄

Общи условия

Активация на акаунт