Отговори
# 30
Днеска Гюлчин/Ифош има рожден ден. Да ни е жива и здрава,и трети сезон да ни радва още . Много добра актриса, въплъщава се в Ифакат страхотно.

# 31
Juliya, напълно подкрепям.
В повече е  драмата и теориите на феновете, то бива бива драматизация и преувеличаване, но раздуванито на балони "Цепи мрака", може би е подхранвано от скука и летните жеги.
Ако аз зарежа мъжо ми с децата за два месеца и отида в Америка  да си вея байрака, ще е наистина кофти ситуация. Осебено в очите на свекървата Innocent
За радост Афра  е млада жена, която има право на почивка, учи език, среща се с приятели, близки и роднини. Даже ще се радвам ако я забележи някой в Америка и снима продукция извън Турция. Не виждам нищо лошо в престоя й в Америка или в поведението й. Отследвали са се, чудо голямо. Социалните медии не са любовното гнездо за двойките.
Относно теорията за скарване заради "дългата раздяла", няма нещо по-нелепо  и детско от това.
Има безброй хора, които  упражняват сериозни професии изискващи командировки, пътувания, срещи, семинари, а това не пречи на щастливите им семейни отношения. Освен това профисията на Афра и Мерт е свързана с много работа, недоспиване, безкрайни снимачни дни и нощи, на различни локации. Ако са двойка и ще бъдат такава в бъдеще кратките раздели няма да им повлиаят. В крайна сметка няма да са винаги постоянно заедно, закачени като скачени съдове на снимачната площадка  на Рибарче. Ще  ги гледаме и на други сцени:praying_hands:

Трейлъра е супер:heart_eyes_cat:

# 32
Подготовката за сезон 3 на Ялъто е започнала! 🤘

От сокчетата на Рамо били сред първите 10 марки в някакъв бизнес писък 💚

Афито с 1М последователи в ТикТок🤍

🧿🤍🧿🤍🧿🪬

Последна редакция: чт, 25 юли 2024, 18:23 от BELL-

# 33
Момичета,тия змии в "Шахмаран" ми идват в повечко.Змиите са една от фобиите ми,но ще гледам,къде с "мижанки",къде с ужас ама освен Мерт много харесвам и тая Серенай.Като хамелеон е.Няма роля която да и се опре.Супер естествена.Страхотна актриса и най-вече без корекции.Дори и да има някакви са просто незабележими.Относно раздялата на нашите любимци само ще кажа,съпруга ми отсъстваше по шест месеца от в къщи и се завръщаше само за около два-три месеца и отново по моретата и океаните за шест месеца и брака ни продължи 38 г."докато смъртта ни раздели".Веднъж моя позната ме попита как така не сме се развели след като толкова време сме разделени.Отговорих и,че ако бяхме непрекъснато заедно може би тогава щяхме да се разведем.Свиква се с всякакви обстоятелства и затова казвам,че доверието е спойката на една връзка.Не искам да си представя колко време щеше да просъществува брака ми ако съпруга ми беше ревнивец и ми нямаше доверие.Ще кажете ама те са млади.Ами и ние бяхме млади,съпруга ми точно на възрастта на Мерт и Афра,а аз още по-млада от тях.

# 34
Говори се, че филма на Рамо ще е турската версия на ето този.

https://culturecenter-su.org/farhadi-a-hero/

# 35
Явно ще има още снимки на Афра от САЩ ❤️🧿❤️🧿 на Danilo

# 36
Мистери,благодаря за прекрасната нова тема:hibiscus:

# 37
Гаджето на Серенай,не стига,че е Мерт,ами и Демир...

# 38
Афра с новите си приятелки ❤️🧿🥰

# 39
Здравейте !  Hug  Hug  Hug
Трейлъра на "Шахмаран" мноооого интригуващ  Hands Clap  Само тия змии ми идват малко в повече ама заради Серенай и Мерт ще ги изтърпя.  Simple Smile  
За АфРам
Скрит текст:
Днес видях един много хубав коментар в Х в който се казва ,че даже Афра и Мерт да са скарани или разделени  те са партньри в "Рибарче" и са едни от най-популярните(направо да не кажа ,че са най-популярните в момента ,но айде да не звучи твърде фенски и фанатично  Simple Smile) и горещи млади,талантливи и красиви актьори в Турция  Simple Smile Те в момента са на пика на вълната ,млади и много талантливи,живота е пред тях така че тия дето не ги харесват трябва да се заредят с мноооооого търпение,за да злобеят или просто трябва  да се примирят  с присъствието им,защото Мерт и Афра скоро няма да слязат от върха и ще продължат да блестят и радват феновете си дали заедно или поотделно това вече си е тяхна работа.  Simple Smile А колкото до скарването или раздялата еми колко голямо може да е то след като са го направили по телефона  Thinking Та те даже не са на един континент в момента ,когато Мерт става от сън ,Афра ляга да спи ,еми че то в такова сънено състояние като нищо може да се скарат и айдеееее дай си ми куклите на ти си парцалите ,отследвания ,фасони абеееее млади хора какво да ги правиш.. Simple Smile Нищоооо Афрош докато се върне от Америката ще им размине мерака за раздяла и като вземат да се виждат по честичко ще се сетят пак колко се обичат.. Simple Smile  
Шегата на страна , сигурно нещо сериозно се е случило поне в очите на Мерт и Афра ,за да настъпи такава ситуация,така че дано всичко да се размине и бързичко да се сдобрят  Hands Pray  Flowers Four Leaf Clover  Simple Smile  Или ако не е бързо може и бавно да им стане сдобряването ,може и само приятели или най-крайния вариант да си останат колеги ама пък като ги знаем колко бързо колегиалните им отношения прескачат в нещо друго  ще ги видим докъде ще я докарат тая работа.  Simple Smile
ЧРД на Гюлчин!Да в жива и здрава и много щастлива  и успешна!  Flowers Rose
Прекрасни АфРам  Heart

и  СейФер  Heart

https://x.com/Siriussirius0/status/1816491027584176160

Последна редакция: чт, 25 юли 2024, 20:52 от Eny87

# 40
# 41
Благодаря за прекрасната тема

# 42
Снимките на сезон 3 на Ялъто започват последната седмица на август и ще има нов сценарист! 🙄

https://x.com/diziveefilmler/status/1816474912015409203?s=46&t=C … 4NUPbRSwTwEUXPj0w

# 43
Бел, дано е за добро Grinning

Мерт бей, Мерт бей...

Питат го дали е за Афра поста му в инстаграм: ne halim varsa gördüm, той се хили Stuck Out Tongue Winking Eye

От сета

# 44
  • София
Как им дойде този въпрос, добре го разсмяха Joy
🧿🧿🧿

Последна редакция: чт, 25 юли 2024, 22:24 от MysteryG

Общи условия

Активация на акаунт