Отговори
# 15
  • София
Благодаря за новата тема №52!

# 16
Добро утро!🫶

🧿🤍🧿🤍🧿🪬

Бяха на линия до преди малко и сега вече сигурно спят! 😜

# 17
  • София
Бел, айфоните са с предимство, на Андроид нищо не се вижда Joy

В Х цяла нощ се шегуват за сторито на Афра.

Ще взема и аз да го гледам този сериал, този клип е от него

https://x.com/smeyyeee34/status/1816229918310600771?t=fxNsehoJnLn_8kFY1L_OhA&s=19

Последна редакция: чт, 25 юли 2024, 08:55 от MysteryG

# 18
  • Пловдив
Добро утро,  момичета!
MisteryG, благодаря за новата цветна и красива тема.Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus
Да я изпишем само с хубави и позитивни новини.
Ползотворен и успешен ден!:hearts:

# 19
Бел, айфоните са с предимство, на Андроид нищо не се вижда Joy

В Х цяла нощ се шегуват за сторито на Афра.

Ще взема и аз да го гледам този сериал, този клип е от него

https://x.com/smeyyeee34/status/1816229918310600771?t=fxNsehoJnL … FY1L_OhA&s=19
Готино сериалче.Ще се посмееш от сърце.Афито е уцелила десятката.Между другото,благодаря за новата тема.Чудесна е.Остава да я запълним с позитивизъм и приятни емоции.

# 20
Добро утро 🍀. Усмихнат ден на всички.🤗

# 21
Здравейте!

Мистери, благодаря за тази чудесна тема! Flowers Hibiscus

Благодаря на всички, които споделяте новини, клипчета, постове и всякаква информация за АфРам.
Благодарение на вас съм в час със сериала и нашите главни герои, което е изключително ценно за мен.
Желая ви прекрасен и прохладен ден! Flowers Four Leaf Clover
Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover

# 22
Добро утро момичета !!

Благодаря за темата Мистери !! 😊😊
 Нямам много време за писане но ви следя ! 🙂

# 23
Официален трейлър за сезон 2 на Шахмаран 🐍🖤

❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥

😋

Последна редакция: чт, 25 юли 2024, 12:11 от bellie_ellie

# 24
Афоо, Бог да ти помага Heart Eyes

# 25
Здравейте момичета!
Мистери, благодаря за уютната тема Flowers Hibiscus

Тръпки ме побиха от трейлъра Grinning

Heart Eyes

Не знам, дали соло феновете, както ги наричате, познават любовта или не, но ми се струва, че им е много престоя в интернет Grinning
Май ги е налегнала скуката и се хранят с чужди интриги, а АфРам не е като да не подхвърлиха стръв Smirk

За хора, които навсякъде казват “без коментар”, въпросното отследване ми се стори много глупаво Simple Smile Беше си публична стръв за всички.
Човек не следва само гаджетата си Grinning, могат да се следват и като колеги Smirk Нали им предстои още един сезон съвместна работа.

#SeyFer Heart

# 26
Благодаря за новата тема Мистери!
Идея за анкета: Ще започнат ли да се следват пак в трети сезон? Joy

# 27
Да ви кажа , ако Афра по план си е искала да остане месец и повече в Щатите , ами кофти е.
Ако след скарване е решила да удължи , добре.
Но лично аз ако бях в такава връзка , щеше да ми адски неприятно.Та това не е седмица-две , а месец и отгоре.
Разбирам я че иска развитие , млада е , живее й се .. но когато си в сериозна връзка (ако са наистина) е егоистично.И бих разбрала Мерт , ако е изразиш недоволството си.

# 28
Ясно е, че ако е имало скарване, то е било по телефона, а пребиваването на Афра в Америка може да е било повод за него. Обаче ние не знаем какъв тип хора и характери са. Може Афра да не е от хората, които всичко планират до най-малка подробност. Може да й харесва да прави нещата импулсивно. А може пък Мерт да е друг тип, след като си слага дори парченца мокет под краката на дивана, което въобще не значи, че не си пасват. Напротив - могат идеално да се допълват.

# 29
  • Яко в Матрицата...

Докато чакаме Феро бей да спасява любимата, ще гледаме Джихан 🐍

Общи условия

Активация на акаунт