Отговори
# 345
Новата песен на Емрето! 🤘

# 346
Изключително красива

# 347

Съвсем нормално е на сетовете на сериалите на Еркан Петтекая да е имало проблеми, след като той е алкохолик. Мехмет Акиф Алакурт пък не ми изглежда много на център, та не бих ги сравнила с отследването на Мерт и Афра. А Джан Яман не го знам кой е.

Едно уточнение ,моляяя... много грозно ми прозвуча думата "алкохолик"...Rolling Eyes
Да,вярно е...преди години...10-тина ,може би....не ми се рови сега назад, Еркан наистина злоупотребяваше с алкохола,призна си публично и се подложи на лечение,което му прави чест.Що се отнася за разрива м/у него и Нургюл ,беше по повод на целувките в устата.Ерко отказа и така стана патакламата.Еркан е много добър актьор и това ,че все още го наемат като такъв ,говори много.

Така и така писах ,да кажа и аз няколко думи за Афра и Мерт...Всеки има право на личен живот,а дали ще се следят или отписват ,си е техен проблем и феновете сме длъжни да приемем тяхното решение.Много ме дразнят феновете ,които обиждат и измислят какви ли не глупости по адрес на отсрещната страна.Преди време така оплюха и искараха най големия женкар в Турция моя любимец...Така ,че важното е да гледаме Сейран и Ферит и да се радваме на Афра и Мерт,ако не заедно ,то отделно... Heart EyesBlush

# 348
Свет, съгласна съм за актьорските възможности на Еркан. Гледала съм го във "Времето лети" и наистина направи великолепен образ. За личният му живот знаех само за проблемите с алкохола и се радвам, че вече са зад гърба му.

# 349
Добро утро,дами. Успешна нова седмица да имате и много да се усмихвате 🌞

# 350
Привет , момичета! 🫶
Преди началото на сезона май ще сме сватбарки! 🤘

https://x.com/tvdunyasii/status/1820354501926154449?s=46&t=C9m0c4NUPbRSwTwEUXPj0w

# 351
Айде пак нов хаУс хахахаха
Еми ще ходим на сватба, няма какво да се прави Stuck Out Tongue Winking Eye

# 352
В името на дизито и сватбарки ще станем, щом трябва !

Е, време беше малко и Берил и Ерсин да поемат щафетата от нашите. Все пак и те трупат слава от това дизи. Само да не вземат сега и те да се отследват , че  ще дойде ред на Емре и Гьозде !:joy:

И така...... докато стигнем до Шефика.

Последна редакция: пн, 05 авг 2024, 12:08 от Kami_J

# 353
Дано не ме линчувате, но мнооого грозноват тоя Ерсин, типичен мургав анадолец и като черти, и като тен, а Берил е толкова нежна и финна хубавица. Хич не ми допадат, като двойка. То външността не е най-важното, може да е голям пич, но честно все едно е от Столипиново.
С Таро много повече си подхождат визуално.
Емре и Гюзде какъв им е филма, че не съм разбрала. То в сета сериалът май е с по-голям заряд.Nerd

# 354
🤍🧿

https://x.com/ponyogiz/status/1820207092243833083

Мердо от 2016 година Heart

Последна редакция: пн, 05 авг 2024, 11:25 от Еванджелин

# 355
  • Ямбол
Честита нова седмица момичета 🥰.Нека бъде ползотворна и изпълнена с хубави емоции 🤗.Хубав ден ! 🌞Много се радвам за Берил и Ерсин 🥳

# 356
Ще хващаме букета значи,ако е истина това ,че ще се женят. Да са ни живи ,здрави,  много любов  на ЕрсБер 🎉,и както казваме всички,добре че са феновете да творят малко. Предлагам Мерт и Афра кумове да ги правим.

# 357
  • София
Много се радвам за Берил и Ерсин, дано новината е вярна Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 358
Хубава новина за Берил и Ерсин. Залагам, че се задава бебе на хоризонта, но ще видим дали ще позная. 😃

# 359
"O kızı alacağız!! Bittiii!!"💃💃👰‍♀️

И името на заведението е ясно, направо да отиваме на сватбата и ние !! 💃😂

Общи условия

Активация на акаунт