Диви и красиви - онлайн риалити (тема 2)

• 46 392
  • 811
  •   1
Отговори
# 495
Аз пък не знам , какво трябва да се покаже и как трябва да изглежда една наистина влюбена двойка , така че публиката да се съгласи и повярва . И изобщо защо някой очаква дълбока и страстна любов , надживяла времето и несгодите, като са от три дни заедно . Увлечения , нормални бързо запалими бързо угасващи , какво има толкоз да се мъдри играят ли ,искат ли да стават известни. Всеки иска , сега това е най -важната инвестиция за бъдещето , да трупаш популярност . Всеки се е впил зомбирано в телефона и зяпа хиляди лица , и реагира само на по известни с нещо. На никой не му пука ни за Вазов , ни за Левски , ни за корен квадратен . И аз му вярвам на Йордан , че се е увлякъл и не играе роля , както му е дошло така и ще му мине след някой друг ден, седмица ,месец.

# 496
  • софия
Нещо не можах да им схвана схемите на Симеон/Елена:
 - Николета си мисли, че ще играе с мен" -???
- "ако Теа изгуби, няма да може да даде вот за Георги"
И как решиха, че при тази конфигурация излизат Георги и Йоан ?

Имаше доста инфо в този разговор.  
Май така ще ни "показват" събитията, които  остават неизлъчени за нас.
Николета в още една коалиция - договорки  с наскоро разведените Теа и Коце, например?

Пп. AuroraBB - с целия ти пост съм съгласна

# 497
Хареса ми вчерашния епизод, но играта ми се видя пошла, и коментарите на Ивка Бейбе прекалени. Можеше да монтират по-добре и по-съкратено, според мен. На някои места се усещах,че превъртам видеото.

Йордан определено ревнуваше от Симеон. Тези реакции си струваха (иначе надали му е било много приятно 😢).
Аз лично му вярвам, не мисля, че се преструва. Допада ми, искрен е, позволява си да е уязвим. Ина е "счупена", наистина вледенена от предишни разочарования. Малко предобря манджата, но го прави неосъзнато. Не изглежда да прави нещо нарочно. Просто е наистина "счупена". Донякъде я разбирам, аз също се доверявам изключително трудно и дори да харесвам много един мъж, в началото не ми е приятно да ме докосва, ако не съм се доверила на 100%. Дали това е отклонение, не зная.
Направи ми впечатление лицевото ѝ изражение - изпитваше задоволство,че върти Йордан на малкия си пръст, но отново - не ми се струва осъзната емоция. Според мен е трудно да се получат нещата между тях и няма да е по вина на никого, просто са на различни честоти.

Йоан... Ох, Йоан. Хубаво тяло,но голям комплексар. Прие много тежко,че не се справи добре на играта. То оправдания, то чувство за срам, все едно се е изложил кой знае колко (а това не е така, просто една много глупава игра). Той е много неуверен мъж, въпреки красивата опаковка.

Елена ми е приятна. Красива, естествена, женствена. Все още не ме дразнят стратегиите ѝ, въпреки, че Йоан май наистина я харесва и тя изглежда по-лукава от него. Стори ми се странно, че Георги толкова ѝ се натискаше, предвид,че в предишен епизод изобщо не се изказа ласкаво за нея. Учуди ме мнението на друга потребителка,че Елена е останала приятелка именно с него (?) , но аз нямам време и желание да следя и допълнителните подкасти, интервюта и пр. Много съм благодарна на потребителите, които преразказват.

Теа и Коцето. Тя беше груба,но според мен е права за себе си. Както и той е прав за себе си. Те просто са на различни честоти и не говорят еднакви езици и нямат еднакви ценности.

Ники и Стиляна бяха добра комбина, макар и без емоция между тях. Simple Smile

# 498
  • София
Според мен няма нищо странно и необичайно в това една жена или мъж да си отстояват личното пространство и да не дават на сульо и пульо да ги докосва както му скимне. При Ина ме притеснява повече, че е една крачка напред, две назад, но я оправдавам с това че е много млада, а пък вече има зад гърба си дете и развод, вероятно още не го е преодоляла, всяко нещо си изисква времето и за всеки от нас то е различно. Другото е че тя не ми оставя усещането, че е влезнала там за любов, а за популярност.

# 499
Моята конспиративна душа се зачуди, дали не е възможно продукцията да обяснява, че ще има грандиозно, скъпо, супер яко околосветско пътешествие. А всъщност по някой и от двете двойки на финала, да е отговорил, че избира парите. Така която и двойка да спечели, околосветско няма. Тъй като отговорите им вече са заснети, продукцията ги знае, но продължава да говори за пътуването, за да изглежда скъпа, щедра и да привлича хора за следващия сезон.

# 500
Да, да, да!
Най-грандиозното ще е финала, НДК! Joy

Мисля, че Мишето е от тези хора, които искат най-доброто и нищо по-малко.
Ако в Гугъл има списък на десетте най-добри зали в БГ и НДК е на първо място, дори не би погледнал кои са на втора и трета позиция.
Така си мисля аз за него.
Мишето не ме дразни, нито с това, че няма да сменят Бейбето (даже я харесвам Innocent) , нито че дупките в сюжета са нормални.
Той си го обясни: ако на няколко места се коментира забивката между Теа и Симо, ще излъчат само това, което е най-интересно, независимо, че реакцията на Алина е била една, реакцията на Коцето е друга.
Аз, като зрител, ще получа по-пълна картинка и ще си извадя по-добри изводи за участниците, ако видя реакциите на замесените, а не монолога на Теа ДеАнжелис.

Специални поздрави на Ния и Мишо от Ад Блок Trollface

Моята конспиративна душа се зачуди, дали не е възможно продукцията да обяснява, че ще има грандиозно, скъпо, супер яко околосветско пътешествие. А всъщност по някой и от двете двойки на финала, да е отговорил, че избира парите. Така която и двойка да спечели, околосветско няма. Тъй като отговорите им вече са заснети, продукцията ги знае, но продължава да говори за пътуването, за да изглежда скъпа, щедра и да привлича хора за следващия сезон.

# 501
В Ергенът една мацка беше казала, като си на изолирано място е нормално да започнеш да виждаш някого като единственото нещо за теб, защото си ограничен откъм избор. Какво му е да се увлечеш по идеята, че с някого си отивате. Вие сте там по 24 часа и нямате достъп до външния свят и това още повече сближава хората. Аз като гледах видеа от премиерата, те всички изглеждат като приятели, а не като гаджета. Вчера Елена отговори в инстаграма си, че Симеон никога не го е харесвала, не я привличал , но си останали приятели

# 502
Аз това с изолацията го разбирам, но когато си изолиран по-дълго време. Не 2 дни.

# 503
Аз също се зачудих на следното-такова пътуване се организира доста по-рано.
Имам спомен, че Туджаров веднъж каза, че той се е заел с организацията й.
Е да де, ама ако избират парите, какво става, ако вече има резервирани локации за спане и самолетни билети?
Възможно е конспирацията ви да е вярна наполовина-към момента да няма нищо платено и запазено, но след като са получили отговорите на двойките, да стартират с процедурата по организацията, възможно е да има вече организация, която в случай, че двойките не изберат, да се възползват хора от епика-Ния и Неделчо например.
Аз бих споделила и друга конспирация- да са им казали как седят нещата и да изберат пътуването във всички случай и да изглежда уж случайно-по този начин ще си гарантират инетерес от страна за следващия сезон, т.к. това е доста прималива награда.
Предполагам, ако двойка отиде на това пътешествие ще бъдат показвани влогове и т.н., което си е доста добра реклама за предаването..
Аз по-скоро бих вярвала на тази теория.

# 504
Стиляна явно е намерила гадже след предаването. На море отиват

# 505

Може би ще са до финал заедно,в една и съща кола продължават да се снимат😄

# 506
Ако Симона и Николай са се мачнали и след финала ще е супер. Не ги харесвам и двамата, особено Симона, но това не означава, че няма да им се радвам, ако са се сгаджосали.

# 507
  • софия
Ники ок, ама Симона - добре че 'и видях името. Няма начин да видя тази снимка и да я разпозная....Rolling Eyes

И аз ще се радвам, ако двамата отидат на околосветското заедно Grinning

# 508
  • София
Много сте наблюдателни, чак колата забелязахте че една и съща. Аз даже същата Симона не мога да видя Grinning

# 509
Те и другите участници често се събират, примерно Йордан и Симеон , но нищо не значи. Междудругото на епизодите, които се излъчваха и в някакво заведение, Йоан все оцъства,определено си има някакво игнориране към него.Само за Николета и Георги твърди, че  са близки

Общи условия

Активация на акаунт