Диви и красиви - онлайн риалити (тема 2)

• 46 372
  • 811
  •   1
Отговори
# 690
Това е първият епизод, който ми е по-интересен, харесва ми, че стана по-динамично, показват повече от взаимоотношенията между различните групички. Само не разбирам защо всички си разкриват тайните коалиции?
Малко ми е неприятно, когато през голяма част от времето участниците са пияни, завалват си думите и имат неадекватни емоционални реакции.
Надявам се Теа да работи с психолог. Поне се радвам за нея - пак успя да оголи задник и да си направи реклама.

# 691
Голямо разочарование, че отново няма изгонен. Вече 8 епизода минаха и нито един изгонен. (Една напуснала по нейно желание).

При последната сцена на Теа със Симеон в леглото... вече започвам напълно да му вярвам, че в първата серия тя е пробвала да го "изнасили", а не обратното. Той даваше синхрони тогава, че тя му се е нахвърлила и го яхнала, и го разкопчала и т.н. Ми ...почти видяхме това и сега. Ужасно женище, ужасно! И не млъква, и не изслушва, просто да не ти е в обкръжението такава.

Коцето все повече ми се издига в очите. На негово място, нито ще имам такова търпение, нито ще си запазя благородните намерения към подобни същества като Теа. Възпитанието му е в повече, а по изказа му личи, че е интелигентен.

# 692
Пак ли няма изгонен? Не проработи ли стратегията на Елена и Симеон?

# 693
Нямаше изобщо церемония с гривните, в следващия епизод ще е.

# 694
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Тъкмо се зарадвах, че най-после ще има церемония и то пак греда. Expressionless

Йоан е абсолютен жалкар, наистина се държи като 5-годишно момиченце и вече нямам търпение да го изгонят и да ни лиши от присъствието си. Че и напълно малоумен се оказа - как може да предложи момиче /при това такова, което не пие!/ да жулне 17 шота?! Той не успя, но тя трябваше да се справи очевидно. А как я заръфа после Елена, че не била признателна, дето Николета щяла да му спаси задника. Joy
И каквото и да прави, все позира и се любува на себе си - точи тестото за пица и си гледа бицепсите, седи гол до кръста на синхрон, мълчи и си стяга гръдните мускули. Явно според него това говори достатъчно. Пълен смешник!

Симона обаче също е смешна в стремежа си непременно да се покаже като неустоима и фатална жена. Обаче непрекъснато да убеждаваш останалите и да изискваш признания как си специална и неповторима, е точно обратното на това.
Правилно й каза Николай, че да каже на Йоан да спре да говори с нея, не е нито защита, нито борба за вниманието й.

# 695
# 696
Добре, че няма нищо за любов в името на предаването, че нищо такова не се очертава...Такива чак стратегии се развихрят, всички вече открито говорят с кого са коалиция и Николета колко беше досадна с нейната реч и..използвай го малко тоз мозък... Йоан пък какво удоволствие му достави да каже колко е малка Елена и как не преценяла нещата..., а то Елена изглежда по-зряла и от двамата.
Ивайло сякаш не участва...никога не го показват...
След тия старания на Йордан...Ина как можа да бъде толкова вяла, загуби точката без никаква борба.
Симона се държа много комплексирано този епизод. Ники пак имаше нравоучения къде да ходи, как да се държи, каква мъжка позиция да заяви...
Симпатизирам на Елена, Коцето и Ивайло, може би и на Йордан, ако не беше толкоз заблуден. Време е да влязат нови хора...

# 697
Двойките в играта:

# 698
Йоан колко още може да се дъни, как ще сложи 17 шота на Елена, като не може и сам да изпие толкова. Голям срам... помъчи се да пие не заради нея, а за да не се изложи, ама то накрая пак така стана.
А за сцената как Николета щяла да му спасява задника, грозното беше не въпроса на Елена дали ще й даде гривна, а това че и тримата от коалицията й се нахвърлиха като питбули. Точно най-неугледните играчи Николета и Георги да колят и бесят кой ще си ходи, романтиката остана много назад, по на Сървайвър замяза.
Но съм доволна от епизода, има динамика, хареса ми че Коцето и Елена се сближиха и говорят открито, иска ми се да останат, даже и Симеон да продължи, на мен ми е симпатичен засега.

# 699
Нямам търпение вече да изгонят някой или да влязат нови хора, зациклиха вече с тези стратегии.
Симона хубава жена, може ли толкова неуверена да е, все да и се доказва, какъв мъжкар има до себе си, да я защитял, да каже да не и говорят. Ама Николай какво я търпи в случая той се показва, като “чехъл” без мнение и позиция. Иска и се да е “хубавата Елена” на Симона и войни да се водят за нея ама няма да стане 😁
Йоан човека АЗ, изморявам се само като го гледам, освен с някоя доста по-зряла жена, да си го ползва, като играчка не виждам коя ще го търпи.
Йордан грешка прави, че се е хванал, като удавник за сламка за Ина. Тя отново показа как изобщо не и дреме за него. Той и е вярното кученце и до там.

# 700
Този епизод беше по-интересен.
Симона и Йоан са ми много странни същества.
Какво я топли нея той дали я харесва или не, след като тя не го харесва. Страшен зор да й го каже в лицето, че я харесва външно.
Йоан пък той... направо не знам какво може да се каже за него. По-скоро твърде много може да се каже, ама май ще е все лошо. Чак на моменти ми е малко жал за него, защото изглежда твърде неадекватен и не знам дали изобщо го осъзнава, дали просто не знае как да се държи... И как му хрумна наистина тази велика идея, че момиче, което е много по-малко килограми от него и сама си каза, че въобще не пие, ще се справи с нещо, с което после и той като доста по-едър и мъж, който със сигурност повече е пил през живота си, явно не успя.
Симеон тъкмо последните епизоди малко беше започнал да ми допада и в този пак не.
Честно казано аз мисля, че най-добре би било само Георги да си ходи. Ако всички други останат даже ще е по-интересно. Йоан ще става причина за някакви скандали. Симеон на моменти е забавен. А Коцето пее и създава настроение, а и мисли доста трезво и би бил добър стратег в подходяща двойка. А и определено предпочитам те тримата (дори и Йоан) да останат пред влизането на Гош.
Хаха, Теа ми изглежда като наистина да си е играч въпреки уж необятната емоционалност. Не че толкова й е да печели играта, ами да си разиграва етюди от всякакъв жанр пред камерите. А и иначе според мен тя по-скоро би го набила Симеон, както го и почна, отколкото да го натиска за други неща, което ми изглежда по-скоро театър.
Най-интересно ми е дали Коцето ще опита да каже на Теа, че Симеон само я използва за гривната, след като научи от Елена, че те са комбина.

Хаха, Андрю Тейт какво прави и той там 😂
Скрит текст:

# 701
Да, бе, хич не би натискала Симеон за други неща. Само дето последните кадри в края на епизода (по време на синхрона на Коцето) бяха достатъчно красноречиви какво се е случило...
Ергенките изобщо не трябваше да влизат в други риалити формати. Вместо да си чистят името, засега само успяха да се изложат още повече.

# 702
  • София
Йоан вече има нова греда, за която да се хване, за да не се удави - Нколета. Представя си как Георги си заминава, а той остава да играе с нея. Елена вече не му е необходима и си позволи да бъде груб и арогантен.

Елена задаваше много логични въпроси, но тримата "коалиционни партньори" нямат достатъчно капацитет да й дадат адекватен отговор. Затова им беше по-лесно да я нападат и обиждат накрая.

Искам вече да отпада тоя Йоан.

# 703
Скрит текст:
Този епизод беше по-интересен.
Симона и Йоан са ми много странни същества.
Какво я топли нея той дали я харесва или не, след като тя не го харесва. Страшен зор да й го каже в лицето, че я харесва външно.
Йоан пък той... направо не знам какво може да се каже за него. По-скоро твърде много може да се каже, ама май ще е все лошо. Чак на моменти ми е малко жал за него, защото изглежда твърде неадекватен и не знам дали изобщо го осъзнава, дали просто не знае как да се държи... И как му хрумна наистина тази велика идея, че момиче, което е много по-малко килограми от него и сама си каза, че въобще не пие, ще се справи с нещо, с което после и той като доста по-едър и мъж, който със сигурност повече е пил през живота си, явно не успя.
Симеон тъкмо последните епизоди малко беше започнал да ми допада и в този пак не.
Честно казано аз мисля, че най-добре би било само Георги да си ходи. Ако всички други останат даже ще е по-интересно. Йоан ще става причина за някакви скандали. Симеон на моменти е забавен. А Коцето пее и създава настроение, а и мисли доста трезво и би бил добър стратег в подходяща двойка. А и определено предпочитам те тримата (дори и Йоан) да останат пред влизането на Гош.
Хаха, Теа ми изглежда като наистина да си е играч въпреки уж необятната емоционалност. Не че толкова й е да печели играта, ами да си разиграва етюди от всякакъв жанр пред камерите. А и иначе според мен тя по-скоро би го набила Симеон, както го и почна, отколкото да го натиска за други неща, което ми изглежда по-скоро театър.
Най-интересно ми е дали Коцето ще опита да каже на Теа, че Симеон само я използва за гривната, след като научи от Елена, че те са комбина.
Хаха, Андрю Тейт какво прави и той там 😂

[/quote]
Това Наум ли е?

# 704
  • България
Скрит текст:
Голямо разочарование, че отново няма изгонен. Вече 8 епизода минаха и нито един изгонен. (Една напуснала по нейно желание).

При последната сцена на Теа със Симеон в леглото... вече започвам напълно да му вярвам, че в първата серия тя е пробвала да го "изнасили", а не обратното. Той даваше синхрони тогава, че тя му се е нахвърлила и го яхнала, и го разкопчала и т.н. Ми ...почти видяхме това и сега. Ужасно женище, ужасно! И не млъква, и не изслушва, просто да не ти е в обкръжението такава.

Коцето все повече ми се издига в очите. На негово място, нито ще имам такова търпение, нито ще си запазя благородните намерения към подобни същества като Теа. Възпитанието му е в повече, а по изказа му личи, че е интелигентен.

Съгласна съм с всичко. Коцето и Симеон имат много високи нива на широкоскроеност, за да изтърпят и за секунда страшилището Теа в близкото си обкръжение. Стана ми жал за Симеон, докато трябваше да търпи Теа да се катери по него с телесата си, токчетата и отвратителния си грим и да го обяздва, а той да се опитва да ѝ поставя психологически граници. Трудна ще е борбата, но вярвам, че Симеон с грубост и невъзпитание ще играе играта, докато я прецака на следващата церемония.

Лош ход от страна на Елена да си разкрие коалицията пред Коцето.

Страшилището е много слаба лъжкиня - искам Коце да продължи, но не искам да гласувам за него, затова искам да намеря някой друг да гласува. Обаче нищо не правя и не му помагам, само правя циркове и панаири. Вредно същество с вреден начин на живот е женището.

Николета, Георги и Йоан са толкова невъзпитани и са прокопали дъното. Йоанко, вече никоя себеуважаваща се жена с мозък няма да иска да припари до теб. Колко пъти обиди мача си Елена. Заслужаваш да те заплюят в лицето и да се отрекат от теб в държавен вестник. Съчувствам на Елена. Загубиха играта заради глуповатият и самовлюбен екземпляр Йоан с бройката шотове, с държавите и въобще трябва силно да преосмисли на каква база стъпват претенциите му за интелигентност. Може ли да сбъркаш, идиота му с идиот, най-големите по площ европейски държави?

Георги и Николета скоро ще са аут. Днес наред с Йоан ми бяха нетърпими с това как смачкаха 18-годишно момиче.
За протокола - все ми е едно за Ина, за Йордан и за техния мач. И двамата са ми силно неприятни. Йордан се изживява и като насилник и заплахи отправя.

Общи условия

Активация на акаунт