Диви и красиви - онлайн риалити (тема 2)

• 46 514
  • 811
  •   1
Отговори
# 300
  • Paris
По скрийншота от трейлъра:

Дотук се вижда, че Йордан е с Стиляна, Симона ще  ходи на среща с Николай., но и той ще бъде изгонен и че Йоан със сигурност го няма

Ако ги разпознае на другите снимки някой нека пише

Предпоследната снимка ми изглежда на Елена и Йордан, дано греша. Надявам се да е Ина, просто нейната коса май е по-тъмна.
В колата мъжът с две жени може би е Ивайло (но той има ли такъв ланец или каквото е това около врата) едната ми прилича на Николета, другата има коса като на Симона.
На последната снимка това с белия бански ми прилича на телосложението на Елена и ако са вкарали Гош може с него да е. Може и малко да се филмирам 😀
До тях са Симона и Николай, Ина и Йордан и последната двойка не я виждам.

Последна редакция: чт, 01 авг 2024, 12:04 от Noreli

# 301
Този пикник за Йоан и Елена може би беше даден, защото Йоан ще остане без гривна.
А къде ли е сниман?

# 302
Признавам си, че е леко безумно да очаквам любов, истинска и неподправена, в риалити формат, но чак пък сюжетът да се върти около стратегии... Много ми е непочтено. В крайна сметка любовта е едно чисто чувство, подчиненено на животинските ни нагони, в което няма място за използвачество. Защо са решили, че в любовен формат трябва да има елементи от Сървайвър?

# 303
Е, особено е странно Елена да обяснява как изобщо не иска да стои, колко й е неприятно, как не иска изобщо да общува с никого и след 5 мин синхрони как ще бъде стратегът на сезона и иска да спечели. Grinning
И един коментар от youtube:
Скрит текст:

# 304
Този пикник за Йоан и Елена може би беше даден, защото Йоан ще остане без гривна.
А къде ли е сниман?

https://maps.app.goo.gl/noGbiebFpR1SB8s9A
Място за авантюристи и адреналин!
Поздравявам продукцията!
България е страхотна страна, с чудесна природа. Може да снимаш бюджетни, спиръщи дъха кадри, без да си минал и 10 км Blush

# 305
Не е непочтено да казват, че искат да спечелят - непочтено е това да е единствената им цел, но да залъгват останалите. Това много ми харесва на мен. В Нетфликс нещата стоят другояче, там монтажът не оставя и за миг съмнение, че някой е там за нещо различно от любов. Давам примери:
- в сезон 2 на Too hot to handle един мъж лъга, че е влюбен, че ще е едва ли не завинаги с избраницата си, всички гласуваха за него да победи... и се оказало, че пичагата си има сериозна приятелка във Франция.
- в сезон 2 на The Perfect Match тези, които бяха влязли първи имаха алианс да не допускат новите участници да стигнат напред. Новите имаха алианс да гласуват за нови, ако стигнат до финал. В крайна сметка спечели двойка с 5 минути екранно време (защото се създаде в последния епизод) само защото се бяха наговорили.

Няма лошо да има стратегия, въпросът е да е ясно и за зрителите, иначе оставаме с чувството, че сме излъгани.
Пък ако в стратегиите срещнеш любовта - чудесно!

# 306
Може да снимаш бюджетни, спиръщи дъха кадри, без да си минал и 10 км Blush
Мерси, видях мястото. Това много ли е отдалечено от къщата, в която снимат?
Иначе "бюджетно" означава "според бюджета" на човека, това не е непременно евтино. Ако целта е да е синоним на евтино, тогава е "нискобюджетно" може би...
Не е непочтено да казват, че искат да спечелят - непочтено е това да е единствената им цел, но да залъгват останалите.
Напълно вярно.

# 307
  • София
Няма лошо да има стратегия, въпросът е да е ясно и за зрителите, иначе оставаме с чувството, че сме излъгани.
Пък ако в стратегиите срещнеш любовта - чудесно!

Така е. Но това, което правят до тук, не е достатъчно добро за да стане добра стратегическа игра (за това трябва интересни и ясни правила), а пък форматът уж трябваше да е любовен и да запълни ниша, в която се помещаваше основно Ергена. Ами, греда. Ако искам интересна стратегическа игра, ще си пусна Сървайвър (не българския).

# 308
Може и да не съм разбрала правилно, но Елена обясняваше, че щяла да баламосва Йоан, така че той да си мисли, че тя е с него, а после да го изхвярлят.

# 309
Правилно си разбрала. И той май захапа стръвта.

# 310
Ще се изкефя , да не успеят и тя да си замине преди него. Ей така за сеира и шоОто

# 311
Ами не заминава преди него. На трейлъра на предаването, нея я има, а него не, в неизлъчвани кадри. Просто Неделчо е бил в Игри на волята и той е правил стратегии, сигурно такава му е била първоначалната идея, да наподобява и на двете предавания. Но като се започва такова реалити, първо се изчистват тези малки детайли, защото дори в Ергенът всяко начало на серия, пускаха минали моменти, с акцент на участници, които в епизода ще имат повече участие. Дори и да искат да крият до последно някои правила, някак са сглобени аматьорски и качват неизлъчвани кадри в платформата телеграм, където ако решиш да гледаш, искат да си платиш

# 312
Със сигурност аз не бих искала да се коалирам с хора, които са толкова лабилни и базират всичките си решения на моментни емоции, но то понякога нямаш много избор и работиш с каквото има.

# 313
  • София
Основната идея, както многократно писахме е да прилича на предаването Perfect match, изобщо не е имало идея да прилича на ИВ.

# 314
  • Пловдив
Правилно си разбрала. И той май захапа стръвта.

В профила си в instagram е написал че се е вързал.

Общи условия

Активация на акаунт