Диви и красиви - онлайн риалити (тема 2)

• 46 518
  • 811
  •   1
Отговори
# 285
Добре, че от време на време някои от участниците се събират да си клюкарят, та да разберем какво се случва.

Елена не стига, че реве нон стоп, оставяйки впечатление, че не знае какво иска, сега ще се изживява като интригантка. Ако ѝ се получи, то ще е защото другите ще я използват за пионка. Николета вече яко ѝ се дразни.

Симона-господарката си изревнува – усети се, че само на приказки няма да стане работата.

Стиляна много скоро пак ще избухне, нищо че се извиняваше цяла сутрин. Ивайло много добре си постави границите. Ако лигавото девойче си мисли, че някой ще върви след нея да я спасява от самата нея, много се лъже.

Ина продължава с поведението, все едно е бръкнала в контакта. Тази жена не може ли да разговаря нормално? Все търси нещо, за което да се сджавка.

Теа милата си каза какво я събаря в живота – да не е направена. Коцето не бил реагирал на нейните задявки с другите. Ами, то и така се леят едни монолози до припадък, колко ли часа би отговаряла не леко запитване от негова страна защо се побарва с други.

Вече свикнах и Ивка не ме дразни като водеща – добре ѝ се получава.

# 286
Много хубав епизод, наистина. Ивайло много ме впечатли с поведението си, но не са един за друг със Стилияна или времево не са...той е прекалено улегнал за нея и обратното...Ако тя го срещне след 5-6 години, ще го види и оцени по друг начин.
Симеон е скица, как само се обясняваше на Елена, че иска да ѝ спаси репутацията. Беше ми много неприятен в началото, ама не е толкова лош, изобщо даже.
Капанът на Елена... хубаво, стратегия, ама оставя малко кофти вкус...
Като цяло интересно се развиват нещата.

Последна редакция: чт, 01 авг 2024, 08:03 от friends

# 287
Елена...... няма да доведе стратегията до край, на финала отново ще си смени мнението, лабилна, нестабилна, неориентирана.

# 288
Оо, даже много по-рано от финала. Според мен е много вероятно да реши, ще има чувства към Йоан и да прецака Симeон.

# 289
Интересно ми стана откъде тръгна разговорът между Ина и Николай, че чак отидоха към обсъждане на потенциални отношения между тях двамата. Някак внезапно се включи .
Защото няма диктор, да обясни ситуацията и връзката за зрителите.

Ето ги снощи събрани пред The Steps Едис Пала и някои от участниците, да гледат излъчването на епизода.

И на път от Бургас за София…за въпросното събитие:

# 290
Браво на Йордан, че преброи до десет. Даде шанс на Стиляна да се извини, не й натякваше, дори й предложи да й даде знак, ако пак тръгне да прекалява.
Сега и ти ли ще се извиняваш Joy

# 291
Интересен беше епизодът, макар че на няколко пъти погледнах с надежда кога свършва.
Симеон ми стана по-приятен с липсата на изявено его. Това, че не го харесва Елена изобщо не го трогна, веднага включи на стратегия, като предложи щадящи я варианти за обяснение пред другите. Играе си човекът играта и не се тръшка като Йоан.
Йоан пък след всички оплювки на Елена, пак до нея опря. Не ѝ се кефя на подлата идея, но пък ако проработи, с удоволствие ще му кажа чао. Хич го няма в психологията - да нахейтиш така жена и да не очакваш да ти го върне е доста наивно. Него може да го спаси само нова участничка, силно заблудена от съмнителната му (за мен) красота.
Обратно на преобладаващото мнение, хич не ми хареса Ивайло. Токсично ми е това безкрайно намилане, внушението, че пиенето ѝ е проблем, с който не може да се справи сама и снизходителното предложение той да я контролира, ама така между другото, без да се ангажира особено. Няма как за три дни да знае до колко алкохолът ѝ е проблем, но се престара да го направи такъв. Егото не прощава.
Николай за мен си е стратег и Симона само си мисли, че контролира връзката. Не се притеснява да я предизвика, както при разговора с Ина напълно я игнорира, после Симона прави някаква отстъпка и той се възползва. Ако не беше гласът му, можех и да му фенствам.
Йордан - то бива влюбчивост, бива, ама такова чудо ... Хубав, умен мъж, а емоциите му - каша.
Коцето ми е приятен, харесва ми как не се връзва на нищо. Ползва си възможността да изследва отблизо това природно бедствие Теа, играе си играта без много-много шекспировски драми.
Георги ми е аватар, както и агресивната госпожица. Поддържащи роли.
Стиляна хич не харесах в началото с безмозъчното ѝ хихикане, но преекспонирането на "греха" ѝ от Ивайло и искрените ѝ опити да се извини, я реабилитираха частично.
Елена - ценя искреността ѝ бързо да отсвирва, ако нещо не ѝ допада и до там. Нестабилна, отмъстителна, егоистично груба.
Ина - напълно я разбирам в отрицанието на Йордан. Лепнал ѝ се е като ваденка и я залива с нищо непредизвиканите си от нея любовни терзания. Ами, досадно си е.

Последна редакция: чт, 01 авг 2024, 16:18 от usmihni_mi_se

# 292
Снощният епизод най-сетне ми хареса.
Интересно ми е кога ще влязат нови участници и временни ли ще бъдат. В трейлъра не са включени други освен русата жена с маска, която и според мен не е Тея.
Ивайло и Николай ми направиха хубаво впечатление.
Стиляна и Елена не са за там.
Очаквах, че ще наблегнат с повече кадри върху слугуването на Константин, но се радвам, че ме опровергаха.

# 293
Пуснах трейлъра отново и стопирах кадрите, където показваха част от двойките. Стиляна ще се събере с Йордан. Явно изобщо не го е казала по погрешка. Николай и Симона ще продължат, но като гледам, тя прегръща и Ивайло. Йоан, Коцето, Теа и Николета не ги дават като вървят 4 двойки. Явно Йоан си тръгва на следващата церемония.

# 294
На мен този епизод ми хареса също.
Николай...Ако не беше гласът му, можех и да му фенствам.
Това гласче и тази интонацийка са много странни. Неслучайно някой го тук го оприличи с Георги Бачорски от другото риалити, хаха. Прекалено нежничък за  straight отношения.

# 295
На кой актьор прилича?
Ааа, прочетох. Да, може би...

Чак сега гледам , после ще ви чета . Обаче Симеон така брутално прилича в очите и носа на най -любимия ми актьор за всички времена, а в същото време , ужасен говор и маниер и глупости на килограм .Много е дреазнещо , ще си намразя любимеца

Последна редакция: чт, 01 авг 2024, 11:57 от ddarri

# 296
По скрийншота от трейлъра:

Дотук се вижда, че Йордан е с Стиляна, Симона ще  ходи на среща с Николай., но и той ще бъде изгонен и че Йоан със сигурност го няма

Ако ги разпознае на другите снимки някой нека пише

Последна редакция: чт, 01 авг 2024, 11:35 от movies

# 297
  • София
Уж любовен формат, а то единствено стратегии се въртят. Нормално е с такива правила за отпадане. Щеше ми се фокусът да е повече върху това да се опознават различни хора, а не всеки да се хване като удавник за сламка за който му върже, само за да не изхвърчи. "Игрите" са супер скучни и напрактика пълнеж. Но пък явно ще са много важни, защото на загубилия другарчето ще гори, независимо колко добра двойка са. Тъпо. Такива нагласени моменти като пикникът на Йоан и Елена, и господарската гривна на Теа (от коят не произлезе нищо интересно), оставят лош вкус в устата. Иначе кастът има потенциал, но не им се предоставя поле да го развихрят. Снощи умрях от скука. Не знам дали и за убиване на време ще стане, всеки път съм на ръба да се откажа.

# 298
Този пикник за Йоан и Елена може би беше даден, защото Йоан ще остане без гривна. Те качват някакви клипове от предаването в телеграм, но са с пари

# 299
И на мен някак ми се искаше фокусът да е върху любов, опознаване, сближаване.
Не очаквах от самото начало да чувам само "Искам да победя, искам да съм на финал."

Общи условия

Активация на акаунт