Диви и красиви - онлайн риалити (тема 2)

• 46 523
  • 811
  •   1
Отговори
# 255
Този епизод ми хареса и кредита на доверие се изплати.
За мен правилната стратегия щеше да бъде да пуснат малко по-начесто първите епизоди и после да разредят (като се обяви предварително), за да може хората да се зарибят и да проследят до края. Създателите е нямало как да знаят, че ще е толкова неясно в началото, не са били и подготвени чисто технически, но може би е добра идея за следващи чисто нови предавания, които се пускат.

Досега бях най-големият антифен на Елена, но сега с решението си да играе стратегически и да направи класически блайндсайд на Йоан ми става интересна. Да видим дали ще е успешно.
Йордан и Ина са най-харесваните, а на мен са ми доста скучни... виждам само някакво чисто физическо привличане между двама им и два много изявени характера, които не ми задържат зрителското внимание. Ако мога да ги сравня с двойка от Too hot to handle, то това са Хари и Франческа от сезон 1 - естествено в доста по-обрана и нетоксична версия, но съответно и недаваща толкова много съдържание. Може би е за добро.

Ивайло много ми допадна, очаквах да е много плосък образ, но определено реагира добре на ситуацията и изясни всичко. Дано им се получат нещата със Стиляна.

Симона и Николай са ми много сладки, радвам се, че нещата се развиват при тях. Тая 7-минутна прегръдка беше култова Simple Smile Харесва ми как тя си играе с него и се опитва да провокира нещо, а той не реагира като загубеняк, на когото топ мацката му е обърнала внимание (както първоначално очаквах), но пък и не ѝ се дърпа. Определено са двойката, към която имам най-големи симпатии и това се увеличава с всеки следващ епизод.

Щеше да е супер, ако сериите завършваха с трейлър какво да очакваме другия път. Бих се радвала, ако коригират и това.

# 256
Ленчето пак реве. И от този си партньор недоволна, хахаха. "Не ми е приятно да ме докосваш" вика.

А Ивка с нейното "листчЕ", сто пъти го повтори Grinning

Последна редакция: ср, 31 юли 2024, 21:06 от diziler

# 257
Елена не само, че не е по-зряла за годините си, ами е и емоционално нестабилна.

# 258
Мале, мале... сценка направо като от филм на Розамунде Пилхер, хахаха. Романтика край брега, на забавен каданс и абсолютно подходяща музика...
Тамън щях да напиша "като турски или индийски сериал", ама не... тази сцена е точно като от тия германските филми по Диема Фемили, дето ги дават през уикенда

# 259
  • Paris
Някой разбра ли какво е станало между Елена и Симеон, заради което нямало да се получи? Може би аз нещо съм пропуснала, но като че ли предният път след срещата им всичко беше окей.
Тя ме напряга с това постоянно плачене и влизане в ролята на жертва и да не я докосват. В край на сметка знае къде влиза. Възможно е обаче да успеят със стратегията си, защото в трейлъра за сезона Николета плачеше на церемония.
Ивайло реагира много добре на Стиляна, но смятам, че ситуацията ще се повтори с пиенето и.
От Стиляна не очаквам дамско поведение, то самата и визия го показва.
Симона май изревнува за внимание, когато Ина започна да говори с Николай. А това, че Николай сподели, че е егоист може да означава, че е подводен камък. Дали няма да се окаже, че има стратегия? Дано не.

# 260
Хаха, Йоан мине не мине и току потърква гърлото на бутилката нагоре и надолу, докато си говори с Ленчето. Падам Grinning Grinning Grinning SmileySweat SmileBowtie

# 261
Браво на Йордан, че преброи до десет. Даде шанс на Стиляна да се извини, не й натякваше, дори й предложи да й даде знак, ако пак тръгне да прекалява.

Стиляна извади някаква травма на пияна глава...за тея неща се работи докато си трезвен, анализираш, преодоляваш. Ако всяко пиянство вади разни болки, действията й ми граничат с мазохизъм. Пияна е ходещ red flag.

В началото на епизода почти си скъсах косите:
Елена реве отново.
Йоан е много вглъбен в себе си, Симеон иска мн да спечели, ама и да не я докосва. Няма угодия.
Малко след това вече викам: Гениално! Убедена съм, че планът им ще сработи и го намирам за най-якият обрат за сега Smiling Imp
Симеон - добре, една идея по-умен е от Йоан. Йоан не виждаше по далеч от носа си, а Симеон е готов да угоди на Елена, вижда я, преценя я, че е нестабилна, предложи й приемлив сценарий и тя се вписа в него.

Отново схемаджиите, като ги видя и въртя очи, тик ми е вече.

Симона натиска бутоните на Ники, после защо я гонел да я целува по устните Joy

Седя и си гледам скрийншотите от промото.

Тук според мен са: Ина, Симона, Стиляна, Николета и Елена.

За мен тук Симеон върви с Теа, чипикът е като нейн Laughing

Тази ми е много облечена за Теа Grinning

# 262
Голям хейт се изля по Йоан, но до момента не ме е издразнил с нищо. Да, малко по-суетен е от нормалното, но е възпитан човек, не е агресивен, не е и прост.

Знае ли някой къде е снимана сцената с пикника на Елена и Йоан?

А когато Ина и Николай започнаха да си говорят, Симона изревнува ли, според вас? Изведнъж стана и каза "пожелавам ви лека нощ" и остави сами Ина и Николай да си говорят.  Сценката беше някъде  около 01 час и 01 мин.

Последна редакция: ср, 31 юли 2024, 22:27 от diziler

# 263
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
За мен изревнува, да. Врътна се да си ляга, защото знаеше, че той ще тръгне след нея. Ако пък не беше отишъл, щеше да му трие сол на главата. Тънко го действа тя, но ми харесват спокойствието и лежерността, с които той приема всичко, премисля, коригира без драми и напрежение. Не се напъва, не се докарва, не се бие в гърдите, за да й се хареса.
Най-накрая започва да става по-интересно, нещата се раздвижват. В този епизод Симеон ми стана симпатичен с отношението си и подкрепата си към Елена - прие нагласата й към него и прояви разбиране.  Тя по принцип е доста неориентирана и объркана и затова се изненадах много приятно, че вкара мисъл и стратегия в играта. Дано им се получи! Само не ми стана ясно с какво се е издънил пред нея, че Йоан и Георги коментираха как след това тя няма да иска да играе с него. Почувствах се, все едно съм изпуснала един епизод.
Хареса ми и реакцията на Ивайло на постъпката на Стиляна.

# 264
  • софия
Чуден епизод, много съм доволна. Скоро не се бях забавлявала така. Започнаха да си правят схемите и дяволските пламъчета в очите ме карат да потривам лапки. За три дена се отпуснаха почти пред камерите, представям си, какво ще е към средата. Силно вярвах, че трябва да дам шанс и сега съм много доволна, че не ме разочароваха.
 В този епизод всичките са ми мили, нямам един лош герой.😀

# 265
Елена и Йоан са ми адски противни.

Ако това е вярно за Теа и Йордан... Йордан го пиша бегал.
Ина харесва Николай. Симона иска всичко за нея.

# 266
Какво е станало с Теа и Йордан?

# 267
Е върни на предните страници. Нали обсъждахме една сцена, когато още не им даваха лицата, от първите анонси.
Коментар #222
Почувствах се, все едно съм изпуснала един епизод.
Много хора го имат това чувство постоянно. Затова трябва да има диктор, който да чете текстове, обясняващи тези неща... между сценките.

# 268
Добре че не се отказах от предаването. Този епизод много ми хареса. В момента бих похвалила всички, затова няма да ги изброявам.
Между другото Теа на дивана, докато си чакаше масажа и олЬото/олЮто, изглеждаше много красива.

# 269
До средата на епизода съм. Нещо ми стана досадно. Утре ще продължа.

Общи условия

Активация на акаунт