Диви и красиви - онлайн риалити (тема 2)

• 46 526
  • 811
  •   1
Отговори
# 240
Кога ще е следващия епизод, че ги обърках? В четвъртък?
Е винаги в първия пост на темата го пише. Идете на първа страница горе.

# 241
  • софия
Всъщност сега ме подсетихте, ще ги похваля за това, че се вслушват в мнението на зрителите. Първо, въпреки, че са го закъсали с монтажа се опитват да слагат и субтитри и второ за гласуването на финала.
 Нали разясниха правилата, кое още не е ясно? Имаш гривна, спасяваш твоя човек, нямаш ли, имаш проблем.

# 242
А днес какво се очаква да се случи? Пак ли някоя игра?

# 243
Според мен ще е ред на жените за игра, маже и да вкарат някой нов

# 244
Май за днес се отнасяше, че трябва да отпаднат двама мъже. Жените трябва да са на игра и която е най-зле, да не може да връчи гривна.

# 245
Хайде, дано се случи някоя пикантерия, че да има какво да обсъждаме.

# 246
Константин поема риск да играе с Теа, защото тя е хахава и не може да й се разчита. Освен това нейната популярност не е много положителна, че да са сигурни дивидентите. За искрен или не е рано да се каже, защото не се знае дали и в живота не е по-освободен и толерантен. Доколкото всички са в игра, за всеки може да се предположи, че не е съвсем искрен, но най-неискрен по към средата на сезона може да се твърди. Или поне нещо знаково да се е случило, а то не се е.

Точно!
Рано е да слагаме етикети.

# 247
Още в неделя тръгнах да пиша, но после ме завъртя работата и така и не си пуснах поста. Имах много неща да кажа, но малко ми се размиха. И сега като гледам какво съм писал, малко не зацепвам какви други неща имах да кажа, но ще пусна това, което писах в неделя, макар след няколко часа да излиза следващият епизод. Простете на Кокито. Hands Pray

Мен пък Ина започна да ме дразни, че си придава прекалена важност с тия граници. Ясно ни е, че харесва Йордан. Какво само го нарежда хайвана 😀
Ина има страх от обвързване или по-скоро страх от влюбване. Тя съзнава, че е влязла чисто бизнес, за популярност, но изведнъж може да поддаде и нещата да се объркат за нея. Едно влюбване не й е приоритет. Тя е млада, самотна майка и целта й е да пробие, да стане известна и платежоспособна. Една връзка сега може да й попречи, а вижда, че Йордан е здраво хлътнал. Това ще я направи ангажирана спрямо него и до някаква степен отговорна. Тя се страхува от това. Иначе го харесва, личи си. И поведението й на съвета, бе предпазна реакция. Всъщност не видях нищо изненадващо в поведението и на двамата. Йордан ще припка след нея, тя ще се опитва да остане уж дистанцирана, но с него. Не забравяйте, че тя мисли и за сина си. Там си има привличане и ако животът и на двама им беше нареден, гаранция щяха да се впуснат в отношения и връзка. Просто и двамата имат какво да губят, затова, и двамата имат някакви спирачки, макар при Йордан да не са така изразене, както при Ина. Но пък тя има повече за губене. Въпреки всичко това е моята двойка. Аз си го казах още след 1-ви епизод, след като ги анализирах и заключих, че те ниха си паснали и работата ще стане. До този момент мога да се похваля, че каквото написах след 1-ви епизод за почти всички, се потвърждава. Това само може да ме радва и да ме заслепи, видиш ли колко добър анализатор съм Joy
Валдау не бих го върнала в никакъв случай Two Hearts , но ми прилича на Ралф Файнс , аз съм по старичка
Стига бе! Ето това вече не го очаквах. Всъщност всеки вижда в хората различна прилика, така че не би следвало да се изненадвам. Ама кой Ралф Файнс? Този от "Петзвезден романс" или този от "Хари Потър"? Laughing Ако ми кажеш от "Списъкът на Шиндлер", ще се съглася. Наистина прилича, но на Ралф като доста млад. Аз също го харесвам като актьор и не защото и аз не съм много млад (няма да казвам старичък, че си се обичам в повечко), а защото наистина е добър актьор и играе в едни от най-любимите ми филми. Единствено не го одобрявам в Хари Потър, защото винаги съм си представял Волдемор с малко по-различно поведение и тежест на персонажа, а Ралф не ми е чак толкова сериозен, въпреки избиването на маса евреи в друг един шедьовър по действителен случай.

Така, за епизода:
Имам чувството, че гледам тотална амтьорщина! Неделчо нали е завършил „Режисура“? Ами сори, ама там се учи, че трябва да има ИСТОРИЯ или причинно-следствени връзки. Пълна липса на такива. Водещите са наясно с историите, участниците са наясно, снимачният екип е наясно, продуцентите са наясно, само таргета за който е предназначен формата, нямаме никакво понятие какво се случва. Все едно пускаш един филм и превърташ директно на финала. Не знам как я мислят тая работа.

Изключително изкуствени разговори и игра пред камера. Елене гледа в камерата докато си говорят със Симеон и изведнъж изрича някаква заучена фраза, която са й подали там. Тоз сервитьор винаги първо на Симеон сервираше. Нескопосано беше заснето всичко.

Съветът беше тотално аматьорски с кухи реплики. Или водещите не могат да импровизират или не са го репитирали. Глупави въпроси, зле изиграно страната на всички. В „Ергенът“ поне тия работи не изглеждат така аматьорско. Дали не са имали време да правят повече дубли, не знам. Водещите казват, споменават или разкриват нещо, което ние не знаем, но продукцията не ни го показва, за да го видим. Това е елементарно, хайде стига. Мишето си харесва формата, защото си му е рожба. И аз съм бил така с мои видеа, ама сега като ги гледам и си викам „Баси, добре че не съм ги излъчвал“.

Един час времетраене, е малко. Нищо не можеш да разкажеш за един час. Обясняват, че предаването е динамично, но то е всичко друго, само не и динамично. Липсват историите, не се показват. Серия от час и половина, е минимума за такъв формат, за да можеш да покажеш всички завръзки и сюжетни линии. 2 часа ти макса, защото после омръзваш. Час и 40 минути е доброто времетраене, за да въздействаш максимално на зрителя
Монатажа беше АД на всякакво ниво. Виждаше се скокове в монтажа от една и съща посока. Това можеш да го правиш, само ако имаш детайлно снимане. Абе зле си беше. В един момент имаше разминаване звук с картина.
Нямам проблем с продуктовото позициониране. Имам проблем със скапаното му осъществяване в целият български ефир. Има грешно схващане, че продуктовото трябва да е твърде акцентирано, за да направи впечатление и да се запомни. Само че не е така. Не трябва да се дава плизък кадър на продукта, който да е обърнат така, че всичко да му се чете и т.н.. Откъде падате вие бе? Или да някой да казва „Да изпием един Д-р Вит“. Пълен потрес. Наясно съм, че повечето спонсори имат тези изисквания, но така по-скоро отблъскват, отколкото да се рекламират стойностно. И НАЙ-ВАЖНОТО за мен: Адски ми е грозно да ги гледам в кадър как пушат някакви тъпи вайпове! Ужасно е! Това е свръх противно и трябва да го спрат, защото отблъсква. Някакви жени застанали и смучат като наркоманки. Най-много харесвам Ина, но ми е тотално противно да я гледам как са застанали пред камера и тя опъва от масрафа. По-отвратително продуктово от това в българският ефир, лично аз не съм виждал. Абсолютно дъно!

Играта с кой бил най-неискрен, бе тотално излишна и глупава. Нито ни обясниха защо АРТИСТЪТ бил неискрен и то в сравнение с Йоан Ганьо, какви са им критериите за оценка и каква беше целта. Нищо. Поредното лишено от смисъл действие. Абсолютен хаус.

Правилата са явно само в главите на Мишето, който нямало да се махне като водещ на собственото си предаване. Браво! Хубаво ли ти стана като го каза? Ами ако спрем да ти гледаме предаването и останеш с 20 хил. гледания, пак ли ще ти знае толкова устичката? Много смешно това дете. Цялата снощна церемония беше излишна, защото мъжете са повече от жените. Те сякаш объркаха формата. Трябваше жените да дават снощи на мъжете и който остане без кривна – чао. А то беше някаква безсмислена церемония, тъй като дори един от мъжете да не дава гривна, те пак всички жени ще получат. Или най-малкото трябваше да вкарат още една жена. Вероятно са го направили заради рускинята, ама аз пък не смятам да гледам излишни часове без нищо да се случва. Следващият път чакам да прочета тук какво е станало и тогава ще реша дали да го гледам. Пък нека имат едно гледане по-малко заради мен.

Сещам се за още толкова неща, но нямам време.

# 248
Преглеждах току-що акаунта на Диви и красиви и няма да повярвате, но за днес в 19 ч. има организирано official watching party в някакво The Steps в София. Уж е с вход свободен и поради тази причина се изисквало запазване на място. Доколкото разбирам от споделените сторита в акаунта на ДиК, ще присъстват участници и екип. Joy

Ако има някой достатъчно луд, който ще отиде, моля после да каже как е минало, въпреки че се съмнявам да има желаещи. Аз лично не бих пропиляла време да ходя в някакво заведение да гледам епизод, който по всяка вероятност ще е скучен. Joy НО от друга страна, участниците може на живо да разясняват какво са искали да кажат в епизода на местата, на които или не се чуват, или дори и да се чуват нищо не им се разбира. Joy Или екипа може да разкаже правилата. Joy

# 249
Хубаво е да се правят такива събития. Няма да присъствам, но им пожелавам успех.
Не мисля, че в този епизод ще отпадат хора, не си правете фалшиви очаквания. Според мен поне още 3-4 епизода ще има до следващата церемония.

# 250
Ми, аз не държа да отпадат участници, но искам да има съдържание. Ако има и причинно-следствени връзки в поведението на двойките ще е още по-добре.

# 251
Не е ли малко странно да се правят събития, на които присъстват и участниците? Нали и премиерата на първия епизод е била с тях, макар и само за инфлуенсъри и вътрешни хора. Все пак колкото й да се прикриват, все някак зрителите ще усетят кои от тях са близки помежду си и ще си спойлнат леко шоуто.

# 252
  • Stockholm
Опитвах се да правя прогнози за евентуални размествания между двойките, но единственото, което мога да гарантирам е, че Тейчето ще обходи  всички мъже. Ще ги поцелува, понатиска, щото ще ѝ е "игриво"   Joy

# 253
И междувременно ще се налива с алкохол и ще реве. Grinning Много е предвидима.

# 254
watching party в някакво The Steps в София.
Браво, хаха.. това е LGBT клуб.
Скрит текст:
Един път MENAR организаторите (на фестивала за близкоизточно кино) бяха пуснали... освен платените прожекции в Дома на киното и Евросинема, а и 2 безплатни прожекции баш в този The Steps. Отиваме... а то се оказва гей клуб с някаква малка кино заличка.  Пищялки на входа, пищялки на бара, пищялки по сепаретата, "не мож различи" кое е мъж, кое жена.

ЕП.5

Последна редакция: ср, 31 юли 2024, 20:07 от diziler

Общи условия

Активация на акаунт