Диви и красиви - онлайн риалити (тема 2)

• 46 528
  • 811
  •   1
Отговори
# 225
Хора, Йоан просто е искал да си осигури допълнително шесто хранене за деня и се е жертвал за този пикник, все тая с кого е.

# 226
  • Paris
И Симона може би ще бие шута на Николай, защото се чува някъде как той казва това ли заслужих с отношението си към теб.

# 227
Симона я виждам с батка, който да обръща маси за нея, не е дорасла за джентълменско отношение.

Йоан искам да си ходи, той ми е от онези образи, които с нищо не допринасят за забавлението ми и им скипвам проникновените речи. Grinning

# 228
Хора, Йоан просто е искал да си осигури допълнително шесто хранене за деня и се е жертвал за този пикник, все тая с кого е.
JoyJoyJoy Това беше добро Simple Smile
Кога ще е следващия епизод, че ги обърках? В четвъртък?

# 229
  • Варна
Не е ли днес?

# 230
За Йордан май не е като да не е изиграла роля Бубето, защото каза, че ѝ се обадил да ѝ благодари, че е настоявала толкова много .

# 231
СлаБе   , много хубави мнения , заставам зад всичко , което споделяш, само с малката разлика, че все още Мия Косата и Мишето, никак не ме дразнят . Дали защото очакваме идентичен Надкаст , като този  С Неделчо и Туджаров и голямата разлика разочарова, но за мен си имат своя си автентичност, която ми е полезна

# 232
  • България
Симона я виждам с батка, който да обръща маси за нея, не е дорасла за джентълменско отношение.

Йоан искам да си ходи, той ми е от онези образи, които с нищо не допринасят за забавлението ми и им скипвам проникновените речи. Grinning

С първия параграф съм съгласна.

С втория - не. Йоан ми е най-забавният участник с индийските погледи, мрънкането за храна и нараненото его. Топ попадение за сеир!

На церемонията вчера Теа беше в индийска стилистика с очертаните си устни и блестящ гланц. Толкова зле не е била и в Ергенът.

# 233
Йоана Петрова и Елеонор в новия си клип пак обяснават пререканията си с Ивка бейбе. Гош и той се бил включил да защитава Ивка в тикток. Като гледам как се излагат популярните ни лица от соц. мрежи и лошо ми става. Драми все едно са на 15 г.

# 234
Изключително неприятни. А преди харесвах Йоана. Страшна комплексарщина лъха от тях и провинциализъм, нищо, че сме съгражданки.

# 235
Кога ще е следващия епизод, че ги обърках? В четвъртък?

Всяка сряда и неделя са епизодите от 19 ч. Явно тази седмица няма да има пропускания на епизоди, в инстаграм са качили стори, че днес ще има епизод.

# 236
О, супер. Аз като гледах сутринта, още нямаше нищо и се зачудих кога трябваше да е новия.
Какви са тези Йоана и Елинор Rolling Eyes Нещо изпускам Simple Smile

# 237
Гост–коментаторката Бубето прокара идеята, че Коцето (извинете ме, ако бъркам името), сдвоеният с Теа, го играел използвач на нейната популярност и в някакъв момент, ако бъде отхвърлена от зрителите, той да оберял съчувствието им.

И защо бил обявен за най-неискрения – ами, нямал проблем тя да се плющи с някой друг, важното му е да продължи участието си във формата.

# 238
Аз, обаче, все още не съм наясно с всички правила и не знам дали …
То никой не е наясно с правилата. Пишат се в движение.
Мишето вчера как призна, че заради хорското недоволство (коментарите тук) са променили правилата за гласуването на финала, тоест и зрителите да могат да гласуват

# 239
Константин поема риск да играе с Теа, защото тя е хахава и не може да й се разчита. Освен това нейната популярност не е много положителна, че да са сигурни дивидентите. За искрен или не е рано да се каже, защото не се знае дали и в живота не е по-освободен и толерантен. Доколкото всички са в игра, за всеки може да се предположи, че не е съвсем искрен, но най-неискрен по към средата на сезона може да се твърди. Или поне нещо знаково да се е случило, а то не се е.

Общи условия

Активация на акаунт