Диви и красиви - онлайн риалити (тема 2)

• 46 536
  • 811
  •   1
Отговори
# 210
Тъй като вчера споменах, че коментираха травмите на участниците...Това, което обаче Мишо спомена, се отнасяше до Ивайло (ако не греша), че той имал неприятен опит в миналото и затова бил по-преспазлив в отношенията си и т.н. Нещо, което грам не е достигнало като информация за неговата личност до нас.

# 211
Чакайте, чакайте, чакайте, Данчо си имал приятелка и подкокоросан от тази Бибе, се разделил с нея, за да участва. 🙄👎

# 212
Чакайте, чакайте, чакайте, Данчо си имал приятелка и подкокоросан от тази Бибе, се разделил с нея, за да участва. 🙄👎
Пускам си го, няма какво да се щадя. Никой не си е  умрял с всичките си мозъчни клетки JoyJoyJoy

# 213
Аз разбрах, че просто всички му казали, че ще се раздели с приятелката си, просто да си знае и така се е случило. Много всемогъщи тези богове на Диви и красиви. Grinning

# 214
Неее, тази Буби доста му намилала да се разделял, защото това било шанс веднъж в живота. Тя самата много искала, но била обвързана и нямало как. Всъщност искала и в КнИ, ама и там нямало как. Да я ожалиш направо.😂

# 215
Ивайло спомена нещо в първия епизод, че е разочарован, ама на мен ми прозвуча по-скоро като най-обикновено разочарование от “всички жени” след раздяла, а не някаква Бог знае каква травма хд

# 216
Изобщо не гледам подкаста към предаването и добре че разказвате тук какво и как разправят. Обаче намирам за логично да търсят необвързани участници, за да няма тъпотии после като в Ергенът. Въпросът е защо обвързани ходят на кастинг и колко им е акълът за едно участие да си прекратят вече съществуваща връзка.

# 217
Да, евала на продукцията. Тук леко лошо впечатление ми прави Йордан.

# 218
Бубето а.к.а. русалката имаше и доста мнения, с които грам не успях да се асоциирам:
- Йоан е невероятен, във всяко отношение, може да напише ода за възхвалата му;
- Симеон и Елена адски много си пасвали, имало искра между тях;
- Николай бил адски влюбен в Симона, чувствал се все едно е със съпругата си на почивка;
- На Елена изобщо не й било гадно, просто се насилила да се разреве, за да се отърве от Йоан...и т.н.

# 219
Да, да, толкова й било хубаво, че чак се насилила да се разреве и да се отърве. Много достоверно! Или не понесла чак такова щастие😂

# 220
Ивка има нови снимки в инстаграм, зъбите ѝ изглеждат много добре.

# 221
Тя е с алайнери и зъбите изглеждат добре  с тях по време на лечението. От личен опит.

# 222
тази Буби доста му намилала да се разделял, защото това било шанс веднъж в живота.
Да, евала на продукцията. Тук леко лошо впечатление ми прави Йордан.
Промени си впечатлението веднага! Smile
Имал си приятелка. Бубето му намилала да влезе в предаването, че това е шанс веднъж в живота. Не е казвала да се раздели с приятелката си. Щом в други предавания не пречи да играят роли, защо тук да пречи /това е моя вметка, не нейна/. Той отказвал, защото вече имал приятелка /и явно няма мерак да играе игрички само в името на едната известност - пак моя вметка/. Съгласил се едва когато се разделил с приятелката си. Никой в подкаста не каза, че Йордан се е разделил с бившата, за да може да участва. Просто така са се стекли нещата.

На трейлъра за сезона Теа с Йордан ли се целува? Също има една сцена на Елена с Йоан, която май не сме гледали. Дали са ги снимали, за да ни объркат или наистина ще има промени в двойките?

Татуировката е на Йордан.

Този пикник на Йоан и Елена не са го давали. Аз, обаче, все още не съм наясно с всички правила и не знам дали не е възможно среща между двама да стане по волята на продукцията или на някой друг участник, спечелил или "глобен" за нещо. Т.е. може и да не стават "двойка" отново.

# 223
  • софия
Вени, тъкмо идвах да въздам справедливост, но ти си пояснила за ситуацията на Йордан. Не само, че не се е разделил заради участието си, а точно преди раздялата е завел любимата си на екскурзия в Париж и явно там нещо е станало и е дошъл крахът в отношенията им.
 По повод пикника на Йоан и Елена, може да го е спечелил на игра. Както се получи със Симеон. Явно ще има доста врътки и размествания на пластовете.
 И сега да накова малко булката на Ицака. Не е ок да споделяш лична информация за друг човек, еле пък публично. Не ми направи добро впечатление с това, как гордо размаха личния живот на Йордан без да е поискала позволение.

# 224
Вени, тъкмо идвах да въздам справедливост
JoyJoyJoy

По повод пикника на Йоан и Елена, може да го е спечелил на игра. Както се получи със Симеон. Явно ще има доста врътки и размествания на пластовете.
На Йоан ми се струва толкова силно егото, че не мога да повярвам след такава "кръвна обида" да потърси път отново към Елена. Все си мисля, че трябва някой пряко волята им да ги е пратил на тази среща. Но може би наистина ще има врътки и размествания.

Общи условия

Активация на акаунт