Диви и красиви - онлайн риалити (тема 2)

• 46 544
  • 811
  •   1
Отговори
# 195
Добавям, че и поне два пъти Мишо обяснява как миналите преживявания и травмите на участниците дават отражение върху поведението им, колко много им личало, че нещо им се било отразило и т.н. Добрее, но това пак е нещо, което е известно само на вътрешните хора, ние почти нищо не знаем за живота и миналото на участниците.

# 196
Е, как, разбрахме за Ина, че е разведена. До там. Grinning Другите не е ясно какви травми имат.

# 197
Дотук две травми: Елена с булимията и Ина с развода.

# 198
  • България
Аз още не съм гледала, но ми е интересна идеята подкастът да се качва на обяд в делничен ден. Grinning

Ния-Косара и Мишо трябва да се намират на работа, че им е много скучно ежедневието.

Препоръчвам им да изберат между 19ч и 21ч в работни дни.

# 199
  • София
Теа има травма от участието в Ергенът 3  Simple Smile - влязла за любов и отпратена.
Представям си какво щеше да е, ако беше на мястото на финалистките.

# 200
  • България
Теа има травма от участието в Ергенът 3  Simple Smile - влязла за любов и отпратена.
Представям си какво щеше да е, ако беше на мястото на финалистките.

Щеше да ни продъни главата 10 пъти повече.

Иначе и аз не разбирам как Коцето може да харесва Теа освен ако не е режисирано или не са се наговорили предварително. Наистина нетърпимо женище с огромно самочувствие! Няма как искрено да я харесаш като прекараш пет минути с нея на едно място. Горкият Коце опита да й каже, че е досадна и води монолози, феята се обиди.

# 201
Теа и Коцето и двамата не ми изглеждат там за любовта. Коцето никаква реакция нямаше, че Теа се целува с друг. Поне разбрахме от Ния, че това е причината защо Коцето е сметнат за най-неискрен. Понеже всичко е много динамично, подкастът е да ни обясни после кой какво... В крайна сметка, предаването не е лошо, ако Ния и продуцента бяха една идея по-скромни, нямаше според мен и да им се ядосваме толкова.
Туджаров например като водещ на това предаване не ме впечатлява, не е неговото, а като водещ на интервюта е чудесен. Само че човекът си е спечелил народната любов, където и да го сложат, хората го харесват.

# 202
  • софия
Аз го разбирам Коцето. Каква реакция да има, да и държи сметка ли? Та те се познават от има няма 24 часа. Непознати, делящи едно легло.
 Според мен му е интересна на този етап, наблюдава я с лабораторно любопитство. Не всеки ден можеш да срещнеш подобен типаж.
 Симеон ми се струва, че ще пробва поне на още едно, две момичета. За сега е неуморен,  за 4 епизода три мадами. 😁
 Още се чудя как му се връзват, нищо мъжко или секси не виждам в него. Един въздух под налягане, на който най-дългата връзка е с братовчедка му. Че и се гордее с това. Сладурче.

# 203
И аз го разбирам Коцето. Смисъл, човекът не е заблуден. Вижда я каква е Теа, не очаква много от нея, просто 'и се кефи. Grinning

# 204
  • Stockholm
Сладур е Коцето. Никой друг не ми харесва.

# 205
  • Paris
На трейлъра за сезона Теа с Йордан ли се целува? Също има една сцена на Елена с Йоан, която май не сме гледали. Дали са ги снимали, за да ни объркат или наистина ще има промени в двойките?

# 206
  • софия
"Не е ли Коцето другия "чехльо" като Николай?" - пита Мишо Шегаджията в "ролята" на Войсовър. Офффф....Imp
Ще го спирам и аз подкаста. Не става.  
И само ме кара да мрънкам. Trollface

# 207
От целия подкаст най ми хареса Мишето, защото когато е правил монтажите е слушал внимателно – има най-точни наблюдения кой, кога и какво е казал. Поясненията за някои ситуации бяха полезни.

Ния-Косара е направо сладурана в сравнение с Бубето. Едвам я изтърпях. Ицака явно е заслепен от любов.

# 208
Уж, казаха, че не искат разказвач в предаването, за да не влияят върху нагласите на зрителя, а в същото време, заради лошия монтаж, те ще ни дообясняват в подкаста какво сме гледали!?

# 209
Да, това с дообясняваното е най-безумното нещо. Диктор е нужен, разбира се. Ама нашите нали пестят.
Най-обичам да излъчат нещо...  и после някакви "специалисти" да ни обясняват какво сме гледали. Още от времето на "Десета муза". И при сериала "Порталът" ... Димитър Стоянович да ни обяснява всяка неделя какво е това. Анализ на епизода! По БТВ/Нова при предизборни дебати, после канят социолози и политолози да ни обясняват какво сме слушали допреди малко. Ние сме тъпи.

Колкото по-бързо СПРАТ този обяснителен и смехотворен подкаст, толкова по-добре. Само се излагат и дискредитират с него. Да си пускат епизодите (може и с 20-30 мин. по-дълги) и да не се мъчат после с коментарния подкаст, да им слушаме хихикането и обясненията как "ще свикнем".

Общи условия

Активация на акаунт