Диви и красиви - онлайн риалити (тема 2)

• 46 546
  • 811
  •   1
Отговори
# 180
Аз устоявам (то даже и няма изкушение) и само ви чета. Но напоследък почнахте - гривни това,  гривни онова.. Ма момент сега, те нали нищо не са копирали от никъде Wink пък гривните си е съвсем отделно шоу (и тема във форума Simple Smile)

Напротив, още от самото начало казваха, че е микс от доста риалитита, плюс някои техни хрумки.

Техните хрумки все още предстои да се видят обаче. 😀 Аз не го гледам, но по коментарите не виждам да има нещо, което те да са измислили. Копи-пейст буквално. 😀

# 181
Ицака и Любомира са бърбориви (перфектните гости), а и компетентни в тази област, та на водещите почти не им се чуват гласчетата Grinning

p.s. Нийчето пак започва с хихи-михи, когато представя гостите. "Продуцент и инфлуенсърка.. ха.. ха... ха...". Само мен ли ме дразни този изкуствен и престорен смях?

# 182
Не знам изкуственият смях или това омбре на главата 'и ми бъркат повече в здравето.

# 183
  • Stockholm
Слабе страхотен коментар, от онзи тип - текстът е дълъг, но си струва. И аз мисля, че сме прекалено критични към качеството на шоуто. Съгласна съм и за Туджаров, той си е сървайвър човекът, не любовчия. Според мен присъствието на Ния му е дошло в повече и се е отдръпнал. Неделчо ако чете- любовта си е любов, бизнесът бизнес. Ния не е подходяща за този подкаст и изобщо за пред камера. Зрителите не я гледат с твоите очи. Просто я разкарай оттам! Ама да не вземеш да я заместиш с Мани от ИВ Joy , защото и за нея преценката ти куцаше.
Аз не мога да гледам този подкаст, въпреки че съм доста широкоскроена и компромисна. И според коментарите, много други са на това мнение.

Последна редакция: вт, 30 юли 2024, 12:26 от silsto

# 184
Мия Косата обаче продължава да му казва "Мише" в ефир. Това обръщение е по-подходящо за жена или малко дете. Ако е мъж.. казвай му Мишо. Тя самата го дискредитира... Ама нали е умна и съобразителна.   Все едно на Румен да му казваш "Руми" пред всички.

# 185
За първи път си пуснах техния подкаст, но не е моето нещо. Любимира говори прекалено много, но същевременно не може изобщо да се изразява добре, направо имам чувството, че в главата й е хаос и не успява да си събере мислите. И не знам как успяват толкова много подкасти да направят за коментар, като то почти нищо не се е случило досега.

# 186
Мишето пак разказва напред. Направо този подкаст си е за спойлер темата на БГ мама, хахаха.
Първо разказва колко още щял да хлътне Йордан по Ина занапред в епизодите. После разказа как в следващия епизод ще има разговор между Ивайло и Стилияна, той бил готов да й покаже "правилния" път. Стилияна била закърмена с 60-градусовата ракия на дядо й. "Просто тийзвам" вика Grinning Grinning Grinning

А след като Теа и Симеон се натискали в банята, веднага след това Теа и Коцето си заспали заедно, като той е разбрал за случката в банята преди да си легнат. Е хубаво, а защо не са излъчили тези кадри?  Кратки епизоди и после дълги разяснителни подкасти с хихи-михи и измъчени диалози.

# 187
И е много досадно с тези постоянни констатации как хората ги хейтили и критикували, поставяйки се в ролята на онеправдани жертви. Тотална липса на емоционална интелигентност и социални умения. Но това са си рисковете 20-годишни хора да започват да се занимават с такива публични проекти, изобщо не умеят да отиграят правилно ситуацията в тяхна полза.

# 188
Погледах малко подкаста, е много ми е криндж тази водеща! То не е мекане, попийване, попипване на косата, наместване, всеки миг, безкрай! Пък как била свикнала на хейта... Кога успя, бре моме, в ергена мишкуваше, та едва ли някой се е занимавал с теб, популярна май стана чрез Неделчо, не със собствен контент, кой пък толкоз те е хейтил?! Мишето по-добре стои в кадър, ако не беше с тази партньорка, по-малко критика щеше да отнесе. Наглеенето никога не е било печеливша стратегия.

# 189
От подкаста: "Ние на кастингите на колкото човека казахме, че ще се разделят с гаджетата, всички се разделиха." Т.е. в този формат пак си влизат обвързани, нищо, че пак е за откриване на истинската любов. Joy

# 190
Подкастът не съм го гледала, но предаването много ми харесва, за разлика от КИ. Направо не знам това как го изтърпяват Grin Няколко пъти се пробвах, ама то такава простотия се лее, че просто не знам. А аз съм от най-широкоскроените зрители. Сори, знам, че не е за това предаване темата, ама няма как да вляза в неговат и да им кажа само, че няма да го гледам, защото ме дразни Simple Smile

# 191
На мен от подкаста ми направи впечатление ролята на Любомира в реалитито на Ицака...като подкрепа и помощ. Супер е словоохотлива и приятна, но не са я набутали водещ. А Ния хем не се справя съвсем, хем самочувствие до небесата...Хубаво е човек да си знае мястото, най-хубавото е и там, където е стигнал да стигне сам, със собствени усилия..

# 192
Е... Ния е приятелка на Неделчо, затова води. Ако искат професионален водещ... ще трябва да му се плаща.  Те и от диктор пестят, така че... Grinning Grinning Grinning Но за това да не ги съдим, защото първият сезон винаги е на загуба, както казваха Павел и Ицака за Къщата. Влагат в техника, в заплати на екипа, наем на къщата, в която ще се снима... също и за голямата награда. Възвръщаемостта е поне след 2 сезона.

# 193
Днес съм много критична, но да кажа още някои неща, които не ми харесват в подкаста:
- прекалено фамилиарничене с гостите, на моменти започват да обсъждат неща, които интересуват само присъстващите в студиото;
- разговорът няма определена структура, прекалено е хаотичен - защо не взимат пример от воденето на Надкаст, как Неделчо и Туджаров си водят записки и се стараят да се движат по определена хронология;
- неумение на водещите да поддържат разговора, да го движат в определена посока, да усетят кога не върви и да внесат динамика.
Слушах 40 минути, но имах чувството, че са 5 часа.

# 194
  • София
Аз още не съм гледала, но ми е интересна идеята подкастът да се качва на обяд в делничен ден. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт