Диви и красиви - онлайн риалити (тема 2)

• 46 446
  • 811
  •   1
Отговори
# 165
И на мен Симеон ми е интересен и не ме дразни.

# 166
Най-накрая и аз изгледах епизода, та да си кажа и аз каквото имам. 😁

Не мога да повярвам какво недоразумение са пуснали - половината епизод тъпа среща, другата половина тъпа церемония, за капак нямаше и най-интересното - промо за следващия епизод.

Ще ме извинят, ама риалитито им е само приказки и нищо зад тях до този момент. За 4 епизода няма нито един, който да ме е грабнал, че да го изгледам на един дъх, а не да ми отнема два дена.

А за продуцентчето Мишето - не става да изгледаш няколко риалитита на Нетфликс и да тръгнеш да правиш свое такова, драги. Разбирам, че им е първо риалити, първи сезон, учат се още, ама поне да не говорят колко велико е тяхното риалити, че много се набива на очи, особено когато реално са много далеч от истината. Нямаше да ми правят чак такова впечатления многото грешки в обработка, липса на правила и т.н., ако не бяха толкова арогантни в подкастите.

Сега за част участниците малко 😂

Стилияна - покъртително поведение на церемонията. Беше скандално пияна, не знам как са го допуснали това.
Ивайло на Стилияна - ами стана ми малко жал за момчето. До момента ми допада г/д, но ние не сме и видяли кой знае какво от него.
Николай - за момента ми е фаворит.
Йордан - само като си отвори устата и аз спирам да слушам като Симеон, че всеки път е едно и също. Има една много хубава българска приказка за него - “Много приказва, нищо не казва”.
Симеон - и аз се включвам към тези, на които им е симпатичен. Простоват е, но не е злобен. Приказва простотии от време на време, ама за момента е сякаш добре.

# 167
всеки може да получи само по само една гривна. Така че, ако някой ти предложи, избираш дали ще я вземеш или не, като рискуваш, че друг може и да не ти предложи.
Да го бяха обяснили и на зрителите.. нямаше да е зле.
От Неделчо и Туджаров, които са "кадри" на Игри на волята, очаквах повече
Туджаров е първо кадър на Сървайвър
Според мен е възможно да вкарат други хора по някое време.
Е точно Гош де Wink

# 168
Аз тотално се обърках от правилата.. Все още съм на мнение, че Николай е единствения адекватен и може би Константин, въпреки че той малко подхожда като на шега. За Стиляна чак ми стана жал, не мога да се обясня как може да допуснат да излъчват такава излагация.

# 169
  • България
Много се радвам, че моят фаворит от ден 1 - Николай става любимец на форума.

Като ви прочетох коментарите ще пропусна епизод 4. Чакам Ники да се отдръпне от Симона и да се еманципира в очите на зрителите и да се разгърне какъв е.

# 170
Ее, как ще пропуснеш, гледай, интересно е. Аз не чета коментари, допреди да гледам епизода.
Иначе ... обобщаваш прибързано, не е "любимец на форума" Николай.  Нека не говорим от името на всички. За целта има анкета. Тя ясно показва резултатите.
Йордан и Константин имат повече гласове от Николай в анкетата за "любимец"

А в анкетата за "най-красив" Йордан е победител.

# 171
  • софия
Така, изгледах последния епизод и идвам с малко по различно мнение.
 Нещата се заплитат,  става ми интересно. Правилата ги изясниха по едно и също време и на нас и на участниците. Кефят ме, ще има мегдан за стратегии, ще има мегдан за врътки и не на последно място, да се набълбукат до ушите от влюбеност, щот дойде ли, не пита. Харесва ми, колко са естествени, харесва ми, колко са откровени на синхроните. За начинът на заснемане, шапка свалям. Много красиви кадри.
 Няма тежки, премислени думи, които ме карат да се прозявам и да въртя очи в повечето риалититата до сега.
 Звукът им куца на моменти, но бога ми, това им е първи опит. Мисля, че се справят много добре, като за новородени.
 Симпатизирам на повечето от участниците. Автентични са, няма чисто черен или бял. Дразнят ме Симеон и Йоан. Първият  ми се струва хлъзгав, лъжещ, нечистоплътен душевно. Йоанката, хем нисък интелект, хем голямо его. Кофти комбинация.
 Относно първите епизоди и запознанствата, яко беше криндж, но и в живота е така. Първата среща рядко е еманация на перфектното мачване.
 С Теа и Коцето се смея много. Колко има да пати това момче, идея си няма. Но ме радва, как гледа от забавната страна на нещата, дано има сили да издържи на тази вихрушка.
 А и съвсем за да ви падна в очите, ще кажа, че в последния епизод Ивка изобщо не ме подразни. Личи и, че се е вложила в това начинание и малко е озаптила идиотските изпълнения. Честно казано, Туджарката изглежда дървен и не на място там. Явно не го е усетил за свое и са направили много добре, че са разделили пътищата.
 Това с гривните ще е интересно. Състезанията ще са много стратегически важен момент. Ако искаш да запазиш или изхвърлиш човекът с който си в двойка ще зависи от тези игри. Дали ще разполагаш с гривна или не.
 За боговете и неискренността, според мен, това ще е единственият начин за намеса на продукцията в отношенията между участниците. По този начин ще ги предизвикват. Както направиха сега с Коцето и Теа. И не мисля, че трябва да го разбираме буквално, че не е бил искрен. Просто начин да разбутат пешките.
 За Стиляна ( дано не бъркам името) ми стана жал. Явно е изпушила яко от напрежение и резултатът беше това напиване в най-неподходящия момент.
 С две думи, май съм от малцината доволни. Ай, стига толкова, че стана голям чаршаф.
 Ааа и ще си спестя подкастите на Ния и Мишо, защото ме напрягат. Не толерирам арогантност, ако и да е породена с цел самозащита. Не си правят услуга изобщо. Да не говорим, че подобен подкаст не трябва да бъде воден от хора, които са част от шоуто и знаят и най малките детайли, губи се целият кеф.

Последна редакция: вт, 30 юли 2024, 05:01 от СлаБе

# 172
Аз устоявам (то даже и няма изкушение) и само ви чета. Но напоследък почнахте - гривни това,  гривни онова.. Ма момент сега, те нали нищо не са копирали от никъде Wink пък гривните си е съвсем отделно шоу (и тема във форума Simple Smile)

# 173
Просто вместо рози като в Ергенът си раздават гривни. Това е имал спонсорът, това е дал.

# 174
  • софия
Аз устоявам (то даже и няма изкушение) и само ви чета. Но напоследък почнахте - гривни това,  гривни онова.. Ма момент сега, те нали нищо не са копирали от никъде Wink пък гривните си е съвсем отделно шоу (и тема във форума Simple Smile)

Напротив, още от самото начало казваха, че е микс от доста риалитита, плюс някои техни хрумки.

# 175
  • София
А откъде знаете, че Гош влиза? Той ли се е издал?

# 176
На първоначалния трейлър го имаше, доколкото помня.

# 177
За момента форумът е много по-интересно от шоуто (изключвам визитките).
Ако имаше дори едно нещо за гледане по ТВ (добро реалити, Шампионската лига, нов сериал,...) , щях да съм се отказал да гледам. Жалко, защото харесвам идеите на Неделчо по принцип .

# 178
Днес сигурно ще има обяснителен (коментарен) подкаст на Мишето и Мия Косата. Хихи-михи и "ще свикнете" Grinning Да видим кои ергенки от първия сезон (приятели на Нийчето) са поканили този път.

# 179

Общи условия

Активация на акаунт