Диви и красиви - онлайн риалити (тема 2)

• 46 438
  • 811
  •   1
Отговори
# 150
Щом играч вече е получил гривна, значи е спасен, няма как да получи втора такава.
Георги няма право да дава гривна, защото беше най-слаб на стрелбата и изгуби предимството си (както стана ясно - правото да спаси дама по избор).

Непопулярно мнение, но аз категорично НЕ смятам, че трябва да ни излъчват повече разговори в къщата. На мен лично са ми скучни и убиват динамиката. Имаме само два епизода на седмица, трябва голяма динамика, иначе ще чакаме 4 дни да слушаме само зле озвучени разговори. Винаги могат да ни покажат като флашбек как точно се е развила дадена ситуация, ако има разминаване в гледните точки.

Личи си, че това е била и първоначалната идея. За сравнение в Нетфликс (например Perfect Match) снимат по един месец, а излъчват 8 епизода по около час. Естествено много неща се изключват от монтажа и после участниците ги преразказват в социалните мрежи, но абсолютно във всеки епизод се случва по нещо.

# 151
За втори път пиша по въпроса днес - всеки може да получи само по само една гривна. Така че ако някой ти предложи, избираш дали ще я вземеш или не, като рискуваш, че друг може и да не ти предложи.
Идеята на гривната е само спасяване или и че приемаш да сте двойка? Това не ми е ясно съвсем.

# 152
  • София
Ами вие ставате двойка до следващата церемония, но тази двойка може да не е любовна, може да е приятелска/стратегическа, само за да продължите напред. Simple Smile

# 153
  • София
И какво става, ако повече от един човек остане без гривна? Ако откажеш гривна, този, който я е предложил, има ли право да предложи на друг? Ако никой не му приеме гривната, остава ли при него? Това прави ли го имунизиран следващата седмица? Значи ли, че той не може да приеме гривна следващата седмица, защото вече си има? Или ако не остава гривната при него, къде отива? Той отпада ли? Ще има ли по-малко гривни за раздаване другата седмица? Участниците знаят ли ги тези неща?

Абсурдно ми е, че трябва да се изясняваме по форуми, вместо да разберем всичко това от формата. Ни стратегията им е стратегия, ни любовта - любов. Не знам какво точно насърчават. От Неделчо и Туджаров, които са "кадри" на Игри на волята, очаквах повече в това отношение - те са наясно какво недоволство предизвикваха неясните правила и тотално разнопосочните решенията на терен там. Ама това тук е в пъти по-зле, там поне разясняваха нещо.

# 154
  • София
E, чак толкова подробности не знам, това, което написах го казаха в един от подкастите.
Ама ще свикнете, че нищо не се разбира де, какво толкова. Grinning

Последна редакция: пн, 29 юли 2024, 13:57 от sea.sea

# 155
  • София
Да, бе, вярно, все забравям Laughing

# 156
То си стана съвсем ясно каква е драмата между Туджаров и третият продуцент - имали са различни идеи за това как да се случва процеса, очевидно Туджаров не се е отнасял сериозно (имаше подмятания, че Ивка идвала навреме, така че предполагам Туджаров е закъснял поне веднъж за снимки) и са се разбрали да напусне, което в крайна сметка е било по-добре за Надкаст.
С Неделчо драма няма.

А, аз си мислех, че се разминават на ментално ниво.

P.S. Туджаров като гост-панелист при Гала много пъти се е дразнил на самовлюбени дами. Дали пък Ния-Косара не влиза в тази категория? Ивка също не е на нивото му.

Последна редакция: пн, 29 юли 2024, 14:28 от LadyCharming

# 157
  • софия
ЧАКАЙТЕ, аз схаванах нещо. Ох, отне време.

Другият епизод не трябва ли да отпаднат двама? Тоест Гошко и дугият, който не получи гривна? Защото, ако приемем, че пак ще има игра и една от дамите загуби, примерно - Симона, ако няма кой да даде гривна на Никито - той изхвърча. Нали така?
Тамън и аз да схвана и пак не станА...Joy

Да, следващия път една дама няма да дава гривна.
Без реален "мач" към момента са Гошо, Йоан и Николета + още един мъж, който ще остане без гривна (това  в случай че не Николета е последна в играта.). Николета вече се договори с двамата нефелници,  че ще ги спасява, а те ще спасяват нея - без любовен мач в тази тройка. Но, ако приятелка и се примоли може Николета да спаси избраника на приятелката си, която е без глас/ гривна - или пък да й го вземе - пак става. Stuck Out Tongue Winking Eye
Казвам Николета, защото тя не е в двойка към момента, иначе за всеки се отнася схемата.
Но
Така другата седмица ще има двама мъже без гривна - кой излиза?. Помня в началото казаха в подкастите някъде "достатъчно е само един да те подкрепи и оставаш". (Това ме заблуди, че може да имат повече от един глас.)
Но пък може би ще гласуват кой от двамата без гривни да остане? Ама ако и двамата имат подкрепа-какво? Остават? Thinking

Всъщност точно си мислех, че в средата на сезона ще са 7 човека, има няма три двойки и ще намаляват всяка седмица .....
Та се чудех как ще задържат итереса, то и без туй трудно  хваща....Grinning Но ако всъщност принципа е да се запазят максимално дълго максимален брой участници - тогава по-бива.
Или пък ще вкарват нови?

Да броим ли, че са ни пуснали подвеждащ спойлер, че отпада жена тази седмица? Grinning
Неделчо ги  харесва тия работи с фалшивите спойлери от кухнята пуснати....
Stuck Out Tongue Winking EyeGrinning

# 158
  • София
Според мен е възможно да вкарат други хора по някое време.

Последна редакция: пн, 29 юли 2024, 16:18 от sea.sea

# 159
Предвид, че основното вдъхновение е Perfect Match, няма как да не се вкарват нови. Затова за мен е проблем, че имаме само 4 епизода - хората твърде много ще свикнат с първите и новите до края ще се гледат като нови, а публиката избира победителят.
Там нови идват на всяка “врътка” - стартират от равен брой жени и мъже, двойка печели състезание и избира кои двама нови мъже да речем да влязат и да идат на среща с две от наличните жени. След това пак има церемония и тъй като вече мъжете са с двама повече, двама отпадат (може да са от старите или от новите).

Пък и
Скрит текст:
знаем, че Гош влиза

# 160
И на мен ми направиха вчера впечатление няколко коментара относно вкарването на нови хора. Май бяха на Николета и на Стиляна. Явно те са наясно какво предстои.

# 161
freespirit - замисли ме сега. Ама, според мен, така изглеждат нещата:

На този съвет: 7 момчета + 6 момичета - за всички момичета има по мъж, защото 6 момчета имат гривни за даване.

Следващият съвет: 5 момичета имат гривни за даване, а има 7 - значи две момчета изхвърчат

И става 5 на 5 и тогава според мен ще вкарат Гош, за да са различни бройки. Има ли логика това, което пиша? Вече и аз не съм сигурна. Grinning

# 162
Надявах се максимално да се доближат до The perfect mach, защото много го харесвам и е интересно и динамично (точно защото непрекъснато влизат нови хора, някои се задържат, други буквално влизат за няколко часа).
Засега тук не е нито едно от двете, но има време надявам се да става по-добре.

Има нещо в The perfect match, което го прави всъщност най-интересно (поне за мен) - там всички участници идват от други риалити формати на нетфликс и се знаят, ако не лично, то поне са се гледали. Понеже съм ги гледала повечето формати, това много ме радва.

# 163
Да, за мен също това, че познавам участниците е много интеpесно. И споpед мен pаботи за всяко pиалити, затова не pазбиpам защо тук се pоптае като видим познато лице. От тази гледна точка са го напpавили пpавилно в Диви и кpасиви - имаме Теа, може да има и дpуги...

Иначе Perfect Match 2 за мен е тотален пpовал заpади финала и това, че пpодуцентите допуснаха такива уговоpки. Пpедполагам, че или няма да има нов сезон, или ще е със сеpиозни пpомени в пpавилата.

Добpе, че тук ще се избиpа от публиката.

# 164
  • софия
Savii, логично изглежда. Grinning
А и нали  в подкастите казаха, че оттук нататък ще са все нечетна бройка. Hands V

Ако е така, значи на по- следващата врътка трябва да вкарат и ново момиче.
И аз не знам.
Ама и  Неделчо Heartни подвежда като бургаски таквоз разбираш ли - щели сме да разберем всичко как работи в 4 еп. Rolling Eyes
Е, аде де....JoyJoyJoy

Каквото и да е, ще го видим, но ми ще  да не остават малко  участници, че ще ми стане скучно....

Пп.
Непопулярно за Симето -  нещо симпатичен ми е, не знам защо...Joy Ами не е злобар и агресивен, вижда ми се искрен... смях се на церемонията  - "спрях да слушам" вика...Joy
Малък е и глуповат, та доста глупости изговори, но не ме дразни някак...

Ппп. Сетих се за Мишо в подкаста - кофти, че дава мнение за участниците, по памет май нарече Симето психопат ...... мнооого тъпо, дори и да е вярно Trollface

Общи условия

Активация на акаунт