Диви и красиви - онлайн риалити (тема 2)

• 46 410
  • 811
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Доста слаба среща между Симеон и Елена. Повече обсъждаха останалите, не разказаха нищо за себе си. Сигурно е сложно пред камери, но при някои се получава. При тях явно поне засега няма как. Но Елена ми харесва как е сдържана и си държи на мнението. Хареса ми и че му каза на ''богатия'', че все още не може да му се довери.
Иначе аз съм ходил на този ресторант (Далян Чайка в Созопол) и е много красиво.

Хареса ми и как Симона парира жалките опити на суетния Йоан да внесе някакво напрежение върху Ники.

Стиляна не усещала тръпката с Ивайло. Страстта, химията. Значи това ако не се появи в началото, сложна работа за по-късно...

Церемонията беше от ясна по-ясна. Никакъв съспенс нямаше. Мъжете дадоха гривните си точно на тези на които очаквах. Лоша работа, ъъъ това не е точно като Сървайвър монтажа. :p Майтап де (за Неделчо специално), знам че онези сценаристи и монтажисти са съвсем друга бира и т.н. и т.н. а и форматите са различни.

Според мен Георги е аут следващата седмица. Той липсва като цяло и от монтажа. Статист. А и не виждам някоя жена да го харесва. Освен това е логично жените да върнат жеста с гривните на мъжете. Освен ако някой от тях не се окаля яко и да се дискредитира.

Николета и Стиляна бяха доволно почерпени. Особено Стиляна. Доста неадекватно се държа. Как им личи на жените, като пийнат, много грозна гледка е понякога. Ивайло да се замисли върху думите на пияната Стиляна, защото думите и бяха искрени... Хм, може пък и Ивайло да остане без гривна, ако се породи някакъв конфликт между двамата...

Йоан и Николета - 100% стратегия. Той даже е твърдял, че не я харесвал като жена, а сега гривни си разменят, хаха. Добре, има го в играта разбира се, ама никакъв шанс за крайната победа. Не е това начина да спечелиш подобен формат.

# 136
ЧАКАЙТЕ, аз схаванах нещо. Ох, отне време.

Другият епизод не трябва ли да отпаднат двама? Тоест Гошко и дугият, който не получи гривна? Защото, ако приемем, че пак ще има игра и една от дамите загуби, примерно - Симона, ако няма кой да даде гривна на Никито - той изхвърча. Нали така?

Последна редакция: пн, 29 юли 2024, 10:33 от savii_

# 137
  • София
Има подобрение откъм монтаж, но пак се въртят някакви сюжети, от които нямаме кадри и трябва да гадаем по обърканите разкази на участниците. Недостатъчен е 1 час да се проследят няколко сюжетни линии. Кадрите с природни пейзажи са красиви, това е най-доброто.

Мнооого реклами. Разбирам, че спонсорите са важни, но от епизод 1 час, 30 минути са като рекламен блок. Отделно се пускат реклами от ютюб.

Правилата пак останаха неизяснени. Имаме някакви гривни, ама имаш ли право да даваш гривна на някой, който вече има, например? Какво става, ако не искаш да даваш гривна на никого? Възможно ли е повече от един човек да остане без гривна и какво се случва тогава?

Това с най-неискрения беше пълна тъпотия и тотално нагласено за да създават драма с Тея (а уж нямаше да има нагласени неща). Никой не отпадна, което беше тъпо. За момента няма никаква интрига с тези гривни.

Скучно ми беше.

# 138
А в този ресторант защо не им дадоха на Елена и Симеон да си изберат какво ще хапват... Малко изглеждаше все едно се опитваха да бъдат ентусиазирани за цялото нещо насила. А са ги сложили там като актьори за реклама... на попчета :д
Покрай Йоан все много драма.
Георги, имам чувството, че ако имаше и той да дава гривничка на някого, то щеше да я сложи на Йоан. Сякаш са го вкарали там да играе не за себе си, а да защитава Йоан...
Ина и Йордан в началото по ми харесваха като двойка. Не ми изглежда да се харесват на мен поне. Той изразява някакво мнение или прави нещо и тя веднага го скастря. А той все отстъпва и прозрява (в рамките на секунди), че тя е права. В началото ми изглеждаше все едно си се забавляват и закачат така, но сега ми се струва, че той просто се съгласява с нея от страх да не я отблъсне и за да изглежда джентълмен...
Николай започна да ми допада малко, поне си казва какво мисли и не го е страх да опонира на някого, ако не е съгласен.
Това с най-неискрения как го определиха не ми стана ясно.
Защо някои са се напили така точно преди "церемонията" също не разбирам.

# 139
  • София
По спомен всеки може да има само по една гривна.

# 140
Аз си причиних епизода на слушалки и по време на церемонията определено се потрисах от озвучаването. Музиката беше силна, заглушаваше думите, а пък на момичетата обсъжданията се чуваха на заден фон. Голяма какафония. В един момент издумтя някакъв напрегнат звук, като в индийски сериал, който ме накара да поскоча на стола. А на финала на епизода музиката беше толкова трагична, че ме накара да се зачудя любовно риалити ли гледам или Hallmark драма.

Срещата не беше нищо особено, но гледките бяха красиви. Елена не можеше да се отпусне сякаш пред камерите и доста сковано декламираше.
Стиляна можеха да я отрезвят малко преди да снимат, нямаше нужда да я виждаме в такава светлина.
Като цяло нямаше голямо развитие в епизода, но все пак с надежда чакам в сряда да се прояснят малко нещата.

# 141
Ще бъде интересно, ще бъде важна и социалната игра  не само любовния фронт. Т.е Георги който няма право на гривна,се подмаза на Йоан , за да даде гривна на Николета. Вероятно с идеята , после Николета да спасява него (Георги) . Само ,че тя май-повече ще хареса Йоан и ще се завърти КЪМ него . Има поле за изява на стратегии , не е съвсем ясна картинката, но горе долу започва да се заформя . Това първо гривнораздаване , беше просто показно прелюдие, да схванем горе долу идеята, иначе заради напускането на Арина ли беше, няма как . Иначе на мен още не ми се иска да гонят хора , все още не съм ги опознала ,а  не искам да гледам до края две двойки и туй то .
Никога не съм харесвала Туджаров, в игрите не можех да го дишам. В подкастите беше търпим , но ми е далеч от любимец. Защо са се скарали и едно сериозно приятелство е отишло на кино, вероятно и той има вина. Щом мълчат и не искат да кажат си е тяхна работа, и изобщо не си вра носа да разбирам. Те си знаят, и никой няма оплаквам

# 142
  • София
Е, как реши, че приятелството им е отишло на кино. Двамата си водят НадкасТ все още в приятелска атмосфера, надявам се да не се подведат по външни интриганти - Мишето и Ния. Аз ги харесвам заедно, много добре се допълват в НадкасТ, но не пречи и всеки да си има отделните проекти.

По епизода: май никоя от тези двойки не очаквам да остане заедно, мисля, че ще се разменят, все пак са от два дни заедно и още се опознават. На някакъв етап ще вкарват и нови хора, те също ще раздвижват обстановката.

# 143
Много ми е странна динамиката между Йордан и Ина, взе да ми става жал за него. Горкият гледа като кученце. Това е точно от мъжете, които са готови на всичко, хвърлят се на най-неправилната и после редят сополи и сълзи как жените не стават. Ина какво толкова лично пространство бълнува, не разбрах.

# 144
Йоан го превъртях - нито мога да го слушам, нито да го гледам. Laughing

Срещата между Симеон и Елена - превъртях я, пълен леш ми беше. Трудна за слушане.

Йордан ми топа на топа от мъжете. Ако бях свободна и по-малка - щях да се пробвам. Много мило ми стана, като каза, че децата не са виновни за това, че родителите се разделят и те имат нужда от много любов, която той е готов да даде. И беше искрен и честен, когато отговори на въпроса на Ивка, а Ина като го чу и рязко замлъкна, както и всички мъже около него. Дано Ина не го нарани. Много хубава двойка са двамата.

Стилияна харесва Йордан, но си мисля, че и Симона го харесва, въпреки, че не го показва. Той миличт толкова е хлътнал по Ина, че грам не ги забелязва другите жени, а чисто психологически това дразни почти всяка една жена. Тя и Николета си го каза в един от синхроните.

# 145
То си стана съвсем ясно каква е драмата между Туджаров и третият продуцент - имали са различни идеи за това как да се случва процеса, очевидно Туджаров не се е отнасял сериозно (имаше подмятания, че Ивка идвала навреме, така че предполагам Туджаров е закъснял поне веднъж за снимки) и са се разбрали да напусне, което в крайна сметка е било по-добре за Надкаст.
С Неделчо драма няма.

# 146
Хайде хайде, горките, хвърляли се на баш неподходящите, той пък с нещо повече от Ина, на такива като него бързо им идва и бързо им минава, няма какво да го оплакваме. Пък и не е малък, да мисли кой си избира . Ако беше жена да сме я сринали с земята за избора

# 147

Тъпотията с гривните не я разбрах.
Като свински черва са навързани Sweat Smile

Илиян от ИВ, рекламира гривните Sunglasses

# 148
И аз от неразбралите правилата все още. Какво става, ако двама или трима  решат да дадат гривна на един и същи човек? Той избира дали и от кого да я приеме ли?
Също и за Георги не разбрах защо нямаше думата? И като си говориха с Николета и Йоан, защо решиха, че Йоан трябва да даде гривна на Николета, а не Георги Rolling Eyes
Не трябваше ли и да вкарат резервен играч на мястото на рускинята? Все пак излиза в самото начало.
Николай ми е най-симпатичен от всички в къщата. В началото ми се стори много наивен и не на мястото си, но определено е много добър човек, много искрен и чист. Не мисля, че си подхождат със Симона, но да видим.
Горката Стиляна, така добре се беше почерпила, но пък това й помогна да си каже каквото си мисли, а именно че няма тръпка с Ивайло.
За звука не знам защо толкова се дразните. В голяма телевизия има техника за хиляди левове и професионални озвучители и тонрежисьори, и пак не винаги е ок, а тук снимат непрофесионалисти. Айде, да речем, че Неделчо има някакъв опит, но все пак е на доста по-добро ниво от много други, на които съм попадала в ютуб.
Ще ми се да можеше да дават повече от сниманото, а не да гадаем, но все пак нямат милионен бюджет.

# 149
  • София
За втори път пиша по въпроса днес - всеки може да получи само по само една гривна. Така че, ако някой ти предложи, избираш дали ще я вземеш или не, като рискуваш, че друг може и да не ти предложи.

Общи условия

Активация на акаунт