Диви и красиви - онлайн риалити (тема 2)

• 46 401
  • 811
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Неделчо каза някъде, че около 3-ти, 4-ти епизод ще ни кажат правилата. Не ми е спешо, ще почакам. Ама подкаста  на брата на Нора Недкова няма да го гледам.

# 121
Малко смешно се получава. Един кратък епизод от един час за седмица и после една дузина под и надкасти. А то няма какво чак толкова да се обсъжда.

# 122
Може би целта е всички зрители да сме объркани, докато гледаме. Нали Неделчо си пада по пъзели, сега се гаври с нас и ни кара да се опитваме да навържем информацията и да напаснем парчетата.

# 123
Надявам се само с всеки един епизод да не ни става  по-ясно защо Туджаров е напуснал формата, макар и не по своя воля, както се изказа великият продуцент Мишев:)

Последна редакция: пн, 29 юли 2024, 13:01 от friends

# 124
Мишо Недков, както за всички стана ясно, има доста злобно и надменно (г*йско) характерче, обича да се натрапва и налага. И само мога да си представя какво му е било на Туджаров да работи с такава токсична персона. Отървал се е.

# 125
Ама той реално нищо кой знае какво не каза. Тази, която сипа на Туджаров, беше Ния.

# 126
Не става въпрос какво е казал на нас, в подкаста, а как се е държал по време на работния процес. Това най-добре те си знаят.
Но Мишето доста злобно изсъска и в подкаста, че Туджаров е напуснал НЕ по негово желание! Смятай колко трябва да си паднал, за да кажеш това на аудиторията си за човек, който все още води предаването (в епизодите, които ни дават). Вътрешнозаводските проблеми не е ОК така да се плясват на хората. От тази аудитория ще се изисква да им следи предаването, все пак. Какво хейтят по човек от екипа, когото още гледаме на екран? Много ниска топка, много! Оставям, че е злобно и неспортсменско, а е и крайно непрофесионално.

# 127
  • София
То даже не е важно, че Туджаров води предаването, а че 80% от хората гледат, защото харесват Неделчо и Туджаров или поне им гледат някой и друг подкаст. Зрителите на предаването са благодарение на двамата и е пълно неуважение такива изказвания. Той неслучайно се е свързал с тях, за да го направят, искал е да се възползва от аудиторията им, а също и от реномето им. Съмнява ме повечето спонсори да се бяха навили на реклама, ако предаването беше само негово.

# 128
  • София
Аз се закачих на кукичката да гледам заради Туджаров.

# 129
Репликата на Симеон по адрес на Теа "парабола от нестабилен мозък" описва напълно състоянието на моя личен след епизод 4 на този тюрлюгювеч. (Ако съм чула правилно, защото на 1.5x Монката става съвсем нечленоразделен.)

Другото, в което се припознах, беше прозявката на Йордан по време на поредната реч на Йоан. Двамата със Симона са един за друг: "аз, аз, аз" и "мен, мен, мен".

# 130
  • Paris
Мен пък Ина започна да ме дразни, че си придава прекалена важност с тия граници. Ясно ни е, че харесва Йордан. Какво само го нарежда хайвана 😀

# 131
Чак сега гледам , после ще ви чета . Обаче Симеон така брутално прилича в очите и носа на най -любимия ми актьор за всички времена, а в същото време , ужасен говор и маниер и глупости на килограм .Много е дреазнещо , ще си намразя любимеца
Пффф....след това изказване, няма как да не попитам, кой е аджаба тоя актьор? Сега кажи Николай Костар-Валдау и ще хвърля боба Grin
Валдау не бих го върнала в никакъв случай Two Hearts , но ми прилича на Ралф Файнс , аз съм по старичка

# 132
Аз само да кажа, че тя и Николета май беше подпийнала вчера, как мислите? Чак пък сълзи да започне да рони на умозаключенията на Йоан...Grinning

# 133
Мисля, че всички момичета бяха на нещо. Grinning
Николета се хилеше като зелка.
Стиляна беше бом-бок!
Теа беше агресивна (не експресивна!).
Симона също и бяха влажни очичките.
Елена, милата, като го слушаше Йоан, за малко пак да й потекат ручейчетата.
Май само Ина беше приела някакъв сериозен образ.

# 134
Аз не съм се задълбочавала толкова, но мернах коментар, че в трейлъра този, който се натиска в морето с Теа, e Йордан.

Общи условия

Активация на акаунт