Диви и красиви - онлайн риалити (тема 2)

• 46 370
  • 811
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Тези опити за манипулация от страна на продукцията хич не ми допадат.

# 106
Коцето е там да се рекламира. Както и Теа. Между тях няма никаква химия и доста глупости наговориха и двамата.

# 107
Няколко пъти чух пияната девойка да казва, че иска да си ходи, и не разбирам защо не й посочиха изхода. Не харесва мъжа, който й обръща внимание, но прие гривната. Същевременно никой друг не е показал интерес към нея. Не виждам причина да я оставят повече.

# 108
Йордан няма по-питомен поглед People Eyes

Това, ако беше Игри на волята, за най-неискрен щяха да посочат Шубето и Съзаклятничката му и да ги накарат да обяснят кой се опитват да заблудят с тези глупости Laughing
'Жентълмен ми бил.

Хайде на всички по едно филе от попче с чесънче и сладки целувки Joy

# 109
  • София
Коцето е там да се рекламира. Както и Теа. Между тях няма никаква химия и доста глупости наговориха и двамата.
Според мен всички вътре са за реклама. Едната имала песни, другият - модел. На мен ми се струва, че Коцето има сексуален интерес към Теа, привлича го на такова ниво. Теа не е грозна, но поведението ѝ ще го отблъсне и не вярвам да излезе нещо сериозно.

# 110
# 111
Точно Коцето, който си ѝ каза на Теа, че много плямпа и не умее да слуша, да го обявят за неискрен ми е непонятно.

Йоан има хубави сиси.

Срещата на Елена и КактоТамСеКазваше беше много тъпа.

Николета с мъжествения си глас си търси Мъж. Симпатична ми е, но трябва да е малко по-женствена.

Симона, милата си търси слуга, а не партньор. 50 пъти каза на мен, на мен...

Тъпотията с гривните не я разбрах.

# 112
И аз си го помислих за Симона. Прекалено е...точно слуга на всичките ѝ прищевки и желания. Чак се зарадвах, че му е сготвила на човека, мислех, че цял ден търчи само той по нея да ѝ угажда и отгатва желанията.
Най-симпатични са ми Йордан и Ина. Дано се получи между тях!

# 113
Чак сега гледам , после ще ви чета . Обаче Симеон така брутално прилича в очите и носа на най -любимия ми актьор за всички времена, а в същото време , ужасен говор и маниер и глупости на килограм .Много е дреазнещо , ще си намразя любимеца

# 114
  • Варна
На мен пък Симона и Ники ми допадат като хора от видяното. Да, Симона говореше какво иска от мъжа до нея и не каза какво тя би предложила, но не съм чула и как й е бил зададен въпросът, та не искам да прибързвам. Сама каза, че е готвила за тях двамата вечеря, той пък й занесъл вафла. Та, явно не е само да чака на другия, а прави и тя неща за общото благо. Също ми прави впечатление, че казва нещата, както са. Ивка попита Йоан каква е причината за разговора със Симона, той отговори мазането със слънцезащита. Симона веднага каза, че разговорът е бил преди мазането, Ники също го репликира. Та поне като честни хора ги виждам и двамата засега.

Стиляна защо така се беше напила, не знам, но пък Ивайло ми хареса какво каза на синхроните и на съвета.

Днес ми беше интересен епизодът. Монтажът като качество на кадрите в началото също ми допадна.

# 115
Чак сега гледам , после ще ви чета . Обаче Симеон така брутално прилича в очите и носа на най -любимия ми актьор за всички времена, а в същото време , ужасен говор и маниер и глупости на килограм .Много е дреазнещо , ще си намразя любимеца
Пффф....след това изказване, няма как да не попитам, кой е аджаба тоя актьор? Сега кажи Николай Костар-Валдау и ще хвърля боба Grin

Последна редакция: нд, 28 юли 2024, 23:18 от Kokito87

# 116
Все си мисля, че не се прави така. Гледах и се чувствах мега глупаво. Пускат епизод, съставен само от развръзки, а ги няма историите. Никакви сюжети, нищо. А за пълнеж, голямото рекламно мазане, дето дори не изглеждаше еротично, сори.
Къде е Неделчо, търся го да го бия, стана работата  Grinning

# 117
  • Пловдив
Келнерът, ако още един път каже "Ресторант Белен Чайка", ще му бъде за първи път, хахахаха
Joy JoyJoy Преди малко се смях в youtube на коментар "Белена чайка" Добре, че знам истинското име, кой знае и аз как щях да го докарам

# 118
  • София
Коцето го обявиха за най-неискрен, защото продукцията не вярва, че някой може да хареса Теа под каквато и да форма, по какъвто и да е начин. То си е невероятно, да.

# 119
Нямам намерение да тичам из под, над , задкасти и храсти ,че да разбера какво гледам ! Ния и Скумрия ако очакват и тях да следя за повече разяснения по предаването им - не са познали.

Общи условия

Активация на акаунт