Диви и красиви - онлайн риалити (тема 2)

• 46 319
  • 811
  •   1
Отговори
# 90
Аз много харесвам Николай и не го искам със Симона.

# 91
Нищо не схващам! Каква игра са играли и Георги е загубил? Стрелбата с лък ли?

Тая Стиляна е тоталка. Грам неуравновесена. Ама нали е ЧУВСТВИТЕЛНАТА.

Монтажа - ад! После ще се изкажа цялостно, че в момента все още ми умират мозъчни клетки.

# 92
Ти пък, пияна е просто.

За играта с лък говорят, ама и аз не разбрах защо и как се губи на нея.

# 93
Ъъъъъъъ....аз съм в шок!

Каква беше идеята на епизода? Каква беше идеята на гривните, при положение, че никой не отпадна? Надявах се тази серия да вкара вече нещата в някакви релси горе-долу, а те тотално хаотични.

Много зле, много!!! Яко копат.

# 94
Коцето каза, че снощи като заспивали му било много мило да гледа Теа до него. Т.е., те си спят заедно, защо не ги показват тези неща, не е като да е нещо маловажно.
Да, и аз това се зачудих. 24 часа заснета всичко, а накрая... 60 минутен епизод след цяла седмица чакане. Не казвам, че трябва да е 3 часа като Ергенът, ама все пак...  Или май наистина монтажът ги забавя много.

Иначе този епизод ми хареса откъм музикално оформление и монтаж.

# 95
Да, също това, че Симона и Николай си готвили заедно вечеря, той й дал вафличка и т.н. Нищо не виждаме от отношенията на двойките. Може някой да се сгоди, аз ще си мисля, че почти не се познават.

# 96
Ами Нидиелчу и Мишето, ако четат тук, нека имат предвид и това, че хората искат повече кадри от къщата.

Чакам с нетърпение епизода в сряда. А преди това... може и да не ни пускате обяснителен подкаст с Мия Косата и надменното Мише, което седнало крак въз крак да ни обяснява как ще свикваме. Ще сме ви благодарни Grinning

# 97
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Келнерът, ако още един път каже "Ресторант Белен Чайка", ще му бъде за първи път, хахахаха
Не че е важно, но е Далян Чайка.
И показаха, че спят по двойки, Стиляна и Ивайло ги дадоха, че се събудиха един до друг. А и в някой от предните епизоди ни показаха, че по двойки се настаняват по стаите.
Продукцията, най-добре махнете субтитрите. Вярно, че една част от разговорите не се разбира, но субтитрите са покъртителни.
Този Йоан е като разстройство, нонстоп все за себе си говори, все се изтъква, все се тупа по рамото какъв мъж е. Баси досадата! Като в онзи виц, дето на първата среща, след като говорил цял час за себе си, мъжът казал:
- Но стига съм говорил за себе си, искам да разбера повече за теб. Какво ти е мнението за мен?

Хареса ми, че Симона си остана с Ники и не прояви никакъв интерес към възможността да пробва с Йоан.
Стиляна яко се беше усмъртила, много грозна гледка е пияната жена!
А Константин очевидно е абсолютен мазохист, за да си позволи да се увлече по Теа.

# 98
А какво ще стане сега с Георги, той защо не си тръгна?
Няма ли на всяка такава церемония да си тръгва някой?
Отделно, защо не разбираме нищо за личността на участниците? Липсват по-задълбочени разговори.
И защо беше решено, че Коцето е най-неискрен? Кой го решава това и на какво основание?

# 99
Гледам това нещо, само защото чакам да видя кого ще изгонят. Единствените интересни моменти досега бяха, когато пияната Стиляна заяви, че се вижда с Йордан, а Теа каза на Симеон, че говори на диалект.

# 100
Отново - никакво обяснение как някой е избран за най-неискрен. За тези неща не са се усетили навреме, няма как да ги критикувам сериозно, но се надявам да няма такива пропуски занапред.
Две чисто технически забележки - на церемонията оставиха звука от микрофоните на момичетата, докато водещите говореха с момчетата и се получи какафония. Малко по-късно пък музиката беше твърде силна, докато някое от момчетата говореше и го заглушаваше.

Този дългоочакван епизод не ми даде нищо - нито срещата беше интересна, нито синхроните, а церемонията предвид, че никой не напусна - също.
Доколкото разбирам на следващите церемонии ще си тръгват по двама (тъй като ще има по двама, които да не връчват гривна), но тепърва ще разбираме как ще се избира кой да е вторият, който да не спасява. Нямам против да остане изненада занапред, Мише, моля те да не спойлваш и това в подкаста, както спойлна, че - предстои, така че си е истински спойлер:
Скрит текст:
Георги, който е влязъл за стратегия, в последствие ще се влюби. Ясно е, че е той, защото само той си заяви, че е за стратегия, а ти ни го каза в съвсем прав текст

Ще дам още малко шанс, но не ми върна интереса.

# 101
  • София
Вероятно никой не си тръгна, заради непланирането отпадане на Арина. Но защо не обясниха нещо за Георги, не, не пълен хаос е това предаване.
Тази тъпотия кой според продуцентите е неискрен никога никъде не съм я чувала... Поредна черна точка в моите очи...

# 102
Аз се надявам нещо вълнуващо да се случи, преди да съм се отказала тотално да гледам.

# 103
Може би заради подкастите ми е станало ясно, но Георги никога не е бил под въпрос да отпадне, защото тази седмица си тръгва жена, а не мъж. Просто Георги беше лишен от правото да избере коя да остане - което предвид факта, че Коцето все пак имаше гривна за раздаване, нямаше никакво значение.

# 104
  • София
Чак сега виждам, че има нова тема. Радвам се, че са променили правилата и победителите ще се избират от всички зрители.

Може би са избрали Коцето за най-неискрен, за да се притесни Теа, че ще отпадне. На мен Коцето ми е от искрените хора, водиха си смислен разговор с Теа, че е привлечен от нея, но трудно ще ѝ издържи на енергията.

Общи условия

Активация на акаунт