Диви и красиви - онлайн риалити (тема 2)

• 46 314
  • 811
  •   1
Отговори
# 75
Да бе, виж ги как лъщят, да се чудиш пот ли е, мазно ли е. Grinning

# 76
Много ме кефят хора, които са отхвърлени, но след това подробно обясняват, че те не искат да бъдат с Х човек, няма да му простят и т.н.

# 77
Хайде, почва! С 2 минути закъснение, ама да кажем, че рекламите са били дълги Joy
Пускай на скорост 1:1.25 и ще наваксаш Grinning (поне там където е само музика, без реплики)

# 78
Аз даже гледам на 1.5 и ми е ок. Хт
Това ли беше само срещата между Елена и Симеон, много постно общуване. Аа, имат и вечеря...

# 79
Явно и в къщата мислят като мен за Ина и Йордан и че Даката е тотално хлътнал Smile

Стига бе, каква е тая изкуствена и зле режисирана вечеря? Разговори - стъкло плоски.

Последна редакция: нд, 28 юли 2024, 19:29 от Kokito87

# 80
Туджаров гледа като ергена по време на церемонията на розата.

# 81
Келнерът, ако още един път каже "Ресторант Белен Чайка", ще му бъде за първи път, хахахаха

# 82
Мале, всички жени са по-алфа от мъжете вътре. Като ги виждам как говорят и как ги мачкат. Grinning

# 83
Ако стане бой - залагам на жените. :дд

# 84
Стиляна на кирка Joy

# 85
Коцето каза, че снощи като заспивали му било много мило да гледа Теа до него. Т.е., те си спят заедно, защо не ги показват тези неща, не е като да е нещо маловажно.

# 86
Стилияна пияна ли е или дрогирана?

# 87
Пияна е :д

# 88
Стиляна пияна  и си заяви, че Йордан май  по я кефи от Ивайло.Чак той се учуди.А Теа как се ядоса ,като Симеон и каза ,че не я иска и не я харесва ,а само малко са се понатискали.

# 89
Предлагам да преименуват предаването на "Мъже под чехъл".
Много абсурдни двойки се заформиха, то е ясно, че предстои разформиране.

Общи условия

Активация на акаунт