Диви и красиви - онлайн риалити (тема 2)

• 46 305
  • 811
  •   1
Отговори
# 60
Защо им е да го правят?

# 61
И от мен. Най-красивата жена в Холивуд.
Тя вече не е толкова красива, понеже си е на години, но беше невероятна за гледане като млада. Сега последно я гледах в "DOMINA". Доста й личат годините там. Но сериалът е ТОП!!!

# 62
Ако поканят някой от форума задължително да отиде! Искам да видя качествен спор с Ния-Косара и Мишето.
Тогава нека съм аз Smiling Imp
Заядлив съм, отмъстителен, помня лошото, не забравям и най-важното - НЕ ПРОЩАВАМ!!! Аз си нося последиците от моите действия, така че и другите да си ги носят. Както Джоуи казва: "Недей да грешиш, щом не можеш да го излежиш!" Laughing
Пък и нямам симпатии към никой от тия "продуценти". Неделчо ми е високомерен и нямам никакъв проблем да му го рекна право куме в очи People Eyes

# 63
Линковете от тубата нека все пак ги пускаме като вградени линкове.

Трейлърче, съставено само от музика и от 2 реплики. Но нищо, Мишето издаде достатъчно в коментарния подраст, хахаха.

# 64
А какво са спойлнали в подкаста за епизода, кажете? Вижда ли се пак зърното на Ивка? Теа да не е била трезвена този път?

# 65
Сигурно най-лошият "трейлър", който някога съм гледала. Много слабо изпълнение от големите професионалисти.

Защо му казвате на това момче "Мишето"? Подигравателно предчолагам или той сам така се нарича? Съвсем сериозно питам, само деца и млади момичета знам да се наричат така.

# 66
Защо му казвате на това момче "Мишето"? Подигравателно предчолагам или той сам така се нарича? Съвсем сериозно питам, само деца и млади момичета знам да се наричат така.

Да и аз като чета за това Мише - някак много галено и симпатизиращо звучи, в контраст с коментарите  Simple Smile

# 67
Защото така го нарича Ния-Косара и има елемент на сарказъм също.

Да и аз като чета за това Мише - някак много галено и симпатизиращо звучи, в контраст с коментарите  Simple Smile

# 68
Мия Косата му казва "Мише"

# 69
Минавам само да напомня да зареждате пуканките Grinning

# 70
! ! !    10 минути    ! ! !

# 71
Направо ви завиждам,че сте наясно какво гледате- чувствам се ужасно тъпа! Нищо не разбирам нито от правилата,нито от диалозите.
 Обаче съм адски любопитна сеирджийка и не искам да изпусна клюката😂😂😂

Последна редакция: нд, 28 юли 2024, 23:30 от Lili Roze 748420

# 72
# 73
Стартирам!

Честно, Йоан е по-голяма логорея от Теа. Grinning

# 74
Хайде, почва! С 2 минути закъснение, ама да кажем, че рекламите са били дълги Joy

АААУУУУ....само вижте каква снимка са сложили на 4-ти епизод Joy 100% е насочено към нас от форума.

АААААА...к'ъв е тоя синхрон на гол Ганьо Йоански ве?

АААААА...и Георги ли ве? Жени, тая серия е за вас!

Общи условия

Активация на акаунт