Диви и красиви - онлайн риалити (тема 2)

• 46 301
  • 811
  •   1
Отговори
# 45
Еее, изтървала съм. Аз гледам подкаст на Йоана и Елеонор, не знам с какви очи говори за дикция, когато сестра 'и стои до нея, но както и да е. Йоана ми става все по-антипатична, като някакъв песионер, който критикува всички пред блока.

И много хора отбелязаха, че прословутото 'фразиране',  което липсвало на Ивка, въобще не означава това, което Йоана си мисли.

# 46
Имаше критични коментари и за големи деколтета на участничките, пак с Елеонор с подходящо топче в кадър.

# 47
Браво на хората, които имат нерви да гледат и подкастовете 🤣🤣🤣А опитах с един, в който гост беше Кобилкина и стигнах до 15-20мин.
То не се трае. Беше толкова тъпо, измъчено, фалшиво, като цяло - uneasy vibes.

Засега ще гледам само предаването, без безумните им подкастове, лайф-ове и т.н.

Относно анкетата - най-неприятен участник - Йоан. Но трябваше да гласувам и заТеа, язък, че пропуснах. Не ми допадна как натискаше Константин да бъде с нея "тук и сега" и колко агресивно реагира, когато той много добронамерено ѝ сподели, че според него те не водят диалог. Теа не млъква и наистина не изслушва хората и реагира изключително болезнено дори на добронамерени забележки, с което ми става безкрайно антипатична

Най-красив участник - Йоан

Не одобрявам експлоатацията на личната драма на Арина.

# 48
Йоан каза, че с моделство се издържа, нали?
Някой виждал ли го е какво рекламира?
Ясно, че не е много зает, щом може да си позволи да влезе в измислено реалити, но пък и все някак изкарва пари.

# 49
Аз лично мисля да дам шанс на предаването (все пак е и сезон 1 и е нормално да има неща, които да се доизглаждат в бъдещите епизоди или сезони).
Обаче днес осъзнах, че подкаста ми разваля удоволствието от гледането и няма да го следя. Не заради качествата на водещите, а защото смятам, че не е добър вариант водещите да са вътрешни хора. Те знаят какво ще стане и не се получава сполучлив анализ. Някой от гостите коментира нещо и те са: "Не е точно така, ама на база на нещо, което тепърва ще видите. Ние вече знаем, обаче няма да ви кажем, гледайте." Rolling Eyes И темата приключва...
Неприятно впечатление ми направиха коментарите за Туджаров, очевидно провокирани от разочарованието на публиката от липсата му в проекта. Ами, хората са мислели, че ще участва, харесват го и са разочаровани. Съвсем нормално. Подобни коментари от страна на водещите всъщност правят тях "лоши герои" в очите на публиката 😉

# 50
Октомври месец ще е финала на ДиК, декември ще е финалът на КнИ.
Дали? Хубавите намерения понякога се бият с реалността Grinning Grinning Grinning Всяко решение е предпоследно, както има един лаф. Нали помниш в първия и втория сезон на Къщата на инфлуенсъри колко пъти се измести финалът напред, заради забавяния с монтажа или липса на монетизация,  куп епизоди се излъчваха с голямо закъснение и забавиха всичко.
Още във втората седмица "Диви и красиви" прескача епизод, заради забавяне с монтажа. Познай дали тази ситуация няма да се случи отново Grinning Grinning Grinning Grinning Така че.. оставят си буфер, да се точат до декември.
По-добре да не правят коментарни подкастове, с които само се излагат... а да си налягат парцалите за монтажите на самите епизоди.
Йоана ми става все по-антипатична, като някакъв песионер, който критикува всички пред блока.
И много хора отбелязаха, че прословутото 'фразиране',  което липсвало на Ивка, въобще не означава това, което Йоана си мисли.
Диалектно говорещата Йоана ли говори за "фразиране"? Grinning Grinning Grinning Падам. А сестра й мьека като за световно. Йоана е една идея по-добре.

# 51
Аз проследих драмата (заклевам се - имам работа, личен живот и други хобита Laughing ), но няма нищо интересно за преразказване. Йоанна непрекъснато пускаше критики по адрес на Ивка, Ивка отговори, че не коментира колеги, Йоанна каза, че не смята, че са колеги и всичко това с хиляди думи.
И аз съм критикувала Ивка, но има ли нещо, на което Йоанна да не е намерила десетки кусури?

По-интересното нещо идва от Надкаст за Къщата на инфлуенсърите, но касае Диви и красиви: ЧЕТИРИМА от участниците в ДиК са били търсени за предстоящия сезон на Биг Брадър, но Неделчо не е съгласен да ги пусне да участват, тъй като тяхното предаване още ще се излъчва в момента на снимките на ББ. От известно време се шегувам, че телевизията яхва интернета, но в този случай е абсолютно това.

# 52
Имаше вълна от хейт, даже тук се изписваха хиляди страници. Докладва ли се много пъти нещо, Инстаграм го сваля. Тя си направи други профили и пишеше от тях.
Алекса от Игри на волята 4 също остана без профил след като спечели.
Ах, че хубаво GrinGrinGrin
Да вземем да докладваме профила на Мишето или на ДиК за назидание на Мишона Joy

Виктория май си върна профила, все пак.
Профила на Валерия от Ергенът 2 също беше блокиран, но тя показа в стори кой е турският хакер, на който си плащаш и той оправя нещата. Той беше поискал да го похвали за добре свършената работа. Може и да греша, но Виктория май също беше използвала подобни услуги.
+100 точки за аватара ти на Клеър Форлани
И от мен. Най-красивата жена в Холивуд.

# 53
  • Варна
И аз гледам на инат. 😁

# 54
Трейлър за новия епизод:
https://youtu.be/4LMVFZO4-jI?si=pGNvVdmUIc9ETATV

# 55
  • Варна
Оп, Туджарката 😁

# 56
Нарочно са сложили кадрите с него, за да гледаме епизода. Grinning

# 57
  • Варна
Дали?

# 58
Какъв е този индийски сериал. Grinning

Не е заради това, тоя трейлър беше и в края на епизода. Grinning

# 59
  • България
В анкетата гласувах:
Най-неприятни: моята вечна любимка Теа, Йоан и Симеон
Има ли красив мъж? Не, нито един не намирам за красив.
Не одобрявам експлоатацията и излъчването на драмата на Арина. Светла памет на починалия.

Ако поканят някой от форума задължително да отиде! Искам да видя качествен спор с Ния-Косара и Мишето.

Последна редакция: сб, 27 юли 2024, 15:08 от ferencliszt

Общи условия

Активация на акаунт