Диви и красиви - онлайн риалити (тема 2)

• 46 488
  • 811
  •   1
Отговори
# 345
Малко ми е смешно това с Ивайло. В напредналите страни вече в изключително сексистко един мъж да поправя (fix-ва) една жена. Ето аз тук ще ти покажа как да живееш. Не пий, не смей да харесваш друг мъж, че ми накърняваш егото.

От друга страна желанието на Стилянка да се дърля с половинката си е доста детинско, ама това идва от възрастта ѝ. И за Ивчо си беше унизително да бъде окачествен индиректно като бета и да бъде като утешителна награда или временно решение, докато дойде нещо по-добро... Ама в крайна сметка той сам го допусна.

# 346
А Данчо на неговото листчѐ вярно ли е написал "малка п*шка" и са го накарали да напише друго, та са презаснели сцената?

Коментар #329 има снимка, той си е  публикувал стори с тази простотия.

И той като Сашко Кадиев явно се фука с тези работи.

# 347
Харесвам Йордан, ама усещам, че ще бъдем неприятно изненадани от него.

# 348
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Ивка освен говорния дефект страшно се престарава в желанието си да се покаже колко добра водеща е и много често й се получават някакви чутовни глупости, примерно "Любовта може да бъде много издевателствана върху вас." WTF, това дори не може да се каже, че е на български. Rolling Eyes
То като цяло в предаването диалозите са пълен ужас и безумие, но водещата поне може малко да се постарае. Защото ако продължава да говори в подобен стил, ще види телевизия през крив макарон.
И също няма да е зле или да направят епизодите малко по-дълги, за да ни покажат разни важни интеракции и взаимовръзки между участниците, които остават скрити за нас, а са значими за сюжета, или да намалят пълнежите  като например мазането на Теа с "олЮ" и красивите природни кадри /които наистина са страхотни/. Защото така се получават дупки в линията на сюжета и взаимоотношенията и се чудим какво и защо се случва.

# 349
  • България
На мен ми се стори много токсично Ивчо да иска да променя Стиляна от нищото. Видяхме, че Стиляна се напи веднъж на церемонията. Не беше фрапантно за момиче от такъв тип формат, но се поизложи. Обаче самият Ивчо го направи на голямата работа. Все едно Стиляна е алкохоличка от години, а той й е мъжът и й търси сметка.
Ивчо много си пази образа да не се покаже като контролиращ, но прозира като такъв. Много го вълнува как ще се покаже пред зрителите и си личи. Ако пазиш репутацията си, не се записвай и не се опитвай да промениш красиво момиче от ден три на познанството ви.
Съгласна съм с Кокито за оста Стиляна-Ивчо.

Симеон е свежарка и от такъв герой има нужда емоционалната Елена. Надявам се и двамата да си удържат на думата и Йоан да изхвърчи. Зарадва ми се сърцето на тяхната коалиция.

На Йоан малко му трябва да му почешат егото както Елена го изигра и вече ти е в кърпа вързан. Ако някоя мома го иска може да му повтаря какъв древногръцки бог е с тези форми и висш Ентелект и ще го върти на малкия си пръст.

На играта с листчЕтата се зарадвах на отговорите на Ники (Heart), Ина и Николета. Останалите изтъкнаха колко са добри и хрисими като някакъв негатив. Страх ги е все още да се разкрият.

Когато Ники и Симона са сами той е доста по-честен и й каза в прав текст, че е егоист. Култов момент за първата кокошка в курника. Чакам да й обърне гръб всеки момент при удобна смяна на партньорите.

Йордан ми е досаден с декларациите си за любов към Ина, тя е умна жена и не се връзва. За три дни можеш да си привлечен и силно хлътнал, но не и влюбен. Тези изкуствени патетични Данчови речи са ми много анти.

Следващият епизод би трябвало да е игра за среща.

# 350
Съгласна, с тази разлика, че Йоан ме дразни единствено с огромното си его. Но според мен не се е държал толкова лошо с Елена. Елена е много емоционална и недорасла. Иначе нямам против нея.

# 351
На играта с листчЕтата се зарадвах на отговорите на Ники
И тук идва въпросът: след като Ивка поне 20 пъти казва листчѐ, листчѐто, листчѐтата… няма ли зад камерите редактори (разни жени бяха), продуценти (Мишо и Неделчо)…  голям екип, някой да й каже: Ивке, лѝстче се казва, върни отначало, да презапишем… Големият режисьор Неделчо явно не забелязва такива работи

# 352
Неделчо сигурно не знае. 😀 То все пак казва навèс.

# 353
  • България
Неделчо се е налистчЕтил този епизод от монтиране, а МишчЕто е спал, докато са снимали.
В тази връзка: Ивка си е на мястото като водеща, влиза им в тона и в шегите.

Последна редакция: сб, 03 авг 2024, 01:10 от ferencliszt

# 354
  • София
Те и с дикцията смятат, че няма проблем.

# 355
Здравейте на всички, включвам се и аз след като изгледах епизодите.
Страшно много харесвам Неделчо и Туджаров, но за съжаление за мен монтажа просто не са го направили както трябва.
За мен лично много неща остават нерабрани, и тук е момента да помоля, ако някой се смили над мен да не чета цялата тема да ми разясни всъщност какви са привилата, кой печели и всъщност какво се печели, единственото, което рабрах е как напускат.
Качеството е добро, но явно не може да се получи ефект на Биг Брадър, кагато няма вградени камери навсякъде.
Не се видя въобще мрънкатането на храната на Йоан, не се видя как са коментирали Теа и момчето, с което се натискаше.
Не се показна нищо след церомонията освен пияното момиче, което много бързо изтрезня и нз дали е снимано тогава.

# 356
Вижте първия пост на първата страница за повече разяснения.

# 357
Вижте първия пост на първата страница за повече разяснения.
Благодря, сега вече малко ми се изяниха нещата, но има нещо, което ми стана много интерестно-станало е разрив между Неделчо и Туджаров ли?
От къде я черпим тази информация?
Иначе честно казано ми се струва доста нереалистично някой да избере 10 000 лева пред околосветско пътешествие............................

# 358
  • Paris
И на мен, но пък ако не понасяш човека как ще изтърпиш околосветско с него 😀

# 359
Чак па взрив... Ако бяхте гледали вчерашния Надкаст, едва ли щяхте да мислите за взрив. Просто Туджаров не се е разбрал с пищялките Мишо, Едис и подобни, както и с гаджето на Неделчо, която е всë и вся  винаги.. та се е отказал от това предаване конкретно. И правилно. Той е доста над нивото на тези хора.

Общи условия

Активация на акаунт