Диви и красиви - онлайн риалити (тема 2)

• 46 499
  • 811
  •   1
Отговори
# 330
40 минути се лекуваха от серия 75 минути. Евала! Ето такива предавания искам да гледам.

Чета коментари и явно в мен е проблема. Може би защото съм мъж. Но сякаш тотално различно предаване гледаме. Всички жени превъзнасят Ивайло, колко коректно е постъпил със Стиляна и как проявил тактичност и дрън-дрън. Ами аз видях съвсем друго. Изключително мразя хора, които нямат усещане къде е границата. Ето това видях. Един човек, който уж тръгва да обяснява, че подхожда с разбиране, но после сякаш като види разкаянието в другия и придобива някаква увереност, която го подтиква към самозабрава и започва да прекалява. Тоя пич, ако бях аз на Стиляна, щях да му кажа „Ти се самозабравяш. Ок, виновна съм, но да ме назидаваш, няма да стане. Твърде много си повярва“ и чао. Да не говорим, че той не може да изкаже мисълта си правилно. Разбирам го какво има предвид, но лексиката му е тотал щета. Сякаш речникът му има 56 думи и той трябва да борави само с тях. Мен ме напрегна, в един момент това назидание напрегна и Стиляна. Тя съжали, че е отишла да му се извинява. Започна да я принизява, да я снизходителен и да гледа от високо. Чакай, ти кой беше? Онзи, който използва думи като – „ша“, вместо „ще“; „сЪ“, вместо „се“? Всеки човек има достойнство и когато някой прекали, може да последва обратна реакция и тя май последва, защото по реакциите на Стиляна се видя, че искаше да прекрати разговора и да си тръгне, но се сдържа. Така че изобщо не разбирам какво добро впечатление е направил Ивайло на жените в тоя форум. Ако тоя ви прави добро впечатление, аз тотално губя надежда, макар и преди това да нямах такава. Разбирам какво го засегна и наистина името на Йордан беше най-дребното. Но да си правиш PR на гърба на другиго, като го принизяваш, сори, ама не е моето.

Поведението на Стиляна: След двете пиянски изпълнения които й гледах в някаква дискотека (тук ги бях споделил, ама не знам дали сте ги гледали) и това й държание в предаването, си вадя изводи, че това момиче не знае кога да си каже „Стоп“. Има ги и такива жени. Аз като цяло не харесвам жена да пие. Грозно ми е, неприятно ми е, а пияна жена ме отблъсква страшно много. Поне 10 пъти в живота ми съм отказвал секс на жени и то защото са били пияни, не защото не са били красиви и секси. Просто не ми е ок и не ме кефи. Тоя лаф „Пияна жена – весела къща“, мерси...в на някой друг къщата, не и в моята. И въпреки това Стиляна си показва, че е неадекватна с и без алкохол в кръвта. Но има нещо адски перверзно в нея.

Поведението на Елена: Убийте ме, ама тази е абсолютна хлапачка! Тая глупост, че знаела, че била твърде зряла за годините си, кой й го е казал? Няма никаква зрялост в нея. Неуравновесена, биполярна и самозаблудена. В случката й с Йоан постъпи супер. Каза му каква е цялата работа и го пусна по пистата. Ама този постоянен плач за щяло и не щяло, ние мъжете мразим такива жени. Даже няма да коментирам думите й към Симеон, че й било некомфортно да я пипа. Още една, което много си повярва. Иначе за стратегията за гонитбата на Йоан – 100 точки от мен. За момента това е топ хода за 4 епизода и се радвам, че започнаха със стратегиите. Дано да се случат нещата. И последно – Елена НЕ е хубава! Постоянно чета, че била красива. Ако тя е красива, то тогава Нели Атанасова на годините, на които е, трябва да спечели Мис Свят!

Поведението на Йоан: Преди да му обсъдя поведението искам да кажа нещо друго. АЛОООУУУ, ПРОДУЦЕНТЧЕТАТА!!! Майтап ли си правите бе? Какви са тия голи синхрони, на които ми показвате гадните зърна на Йоан? Що за извратения? Всеки път ми става неприятно и си извъртам главата. Иначе поведението му е толкова жалко, че аз ако съм на негово място, нийъде няма да се появявам след формата. Тотално мекотело. Супер самозаблуден и самовлюбен индивид.

Поведението на Симона: Момата има свръх самочувствие, а реално не е абсолютно нищо особено. Ще се изразя така: Много по-яки съм....нали. Мъжът трябвало да прави жестове към нея, да се грижил за нея, да прави всичко за нея, да й ходи подир г***, а тя да се оглежда? Такива жени много мразя. Ние да правим всичко, да ги носим на ръце, а те да дават един секс. И той па един невероятен сеееекс, мани бегай, бегай мани. Отекчена е, но може и да отнесе плувката, ако Николай се окаже малко по-умен и стратегически ориентиран. Селски моми като тази под път и над път. То поне да беше някаква наистина яка мацка, пък то тя не е нищо велико. Има кофти форми на тялото и в лице е някаква безлична, особено без грим. Иначе тя се грижела за Николай и се опитвала да пази имиджа му. Какъв имидж, к‘ви 5 лв.? Очите й шарят на всеки кадър. Придава някакви евтини шафтантийски фасончета. Това е жена, която иска да й играят по свирката и тя да командва. Такива жени си намират смотан мъж, който ИСКА да го командват, защото алфите и сигурните в себе си мъжкари, са свикнали и искат да доминират и подчиняват. Така че тая си търси някакво животно, което не съществува. В крайна сметка ще си намери такова, каквото описах. Аз излязох от такава връзка, защото имаше сблъсък на характери. Свикнал съм да доминирам. Жената също, защото бившият й съпруг и бившите й гаджета са били мижитурки. Номерцата, които е прилагала върху тях, при мен не минават. Искаше да я нося на ръце и да съм й едва ли не длъжен. А тя какво дава? Един секс, който за всичко, което се иска от мен, ще се наложи да е феноменален. Ама той си беше просто „фено мено“ и то на български. Хайде не! Тя дете не ми е родила, иска да й отварям врата винаги. Три пъти ми сготвила за 9 месеца, иска да съм правил жестове към нея, да й подарявам цветя, да й правя изненади. Алооооо, кака!!! Едно време е трябвало да белееш платно на реката, да носиш мляко с кобилиците, да копаш, сееш, чистиш, готвиш и да миеш краката на мъжа ти. Сега с голямата кошница си тръгнала и една катеричка за продан. Отказвам такива сделки с четири готвения в годината.

Разговорът между Ина и Николай: Ей така в нищото хвърлен. Как се стигна до него, какво го провокира? Нула!

Говорните дефекти на Ива ме побъркват. Но пък е много лесна имитация и може да служи на някой стендъп като персонаж.

Монтажът отново беше убийствен. Имам предвид, че ме убива. Пълна трагедия. Не се спазват елементарни правила. То скокове, то някакви бъгове....ад!

В разговорът между Йоан и Георги стана ясно, че е имало някаква ситуация, след която Елена нямала да приеме Симеон и ала-бала. Нищо не се разбра. Както някой спомена, сякаш бяхме изпуснали един епизод. После чета коментар, в който бе написано, че затова трябвало да има диктор, който да четял. НЕ, не трябва да има! Трябва да има причинно-следствени връзки. Трябваше да ни покажат ситуацията, ако ще и с ретроспекция. Отново режисьорите и монтажистите (които в сличая са едни и същи), показаха, че тотално не схващат как се правят тези предавания.

diziler – Ако се използва диктор, това означава, че не си си свършил работата, щом се налага да обясняваш. Това не е Биг Брадър преди 20 години.

usmihni_mi_se – Евала за коментарът ти за Ивайло. Точно същото видях!

Когато Ива започна лечението като пише какво не харесва в себе си, очаквах да напише ц*ц*. Ама тя била наивна нашата.

Като цяло, не ми беше ок и тоя епизод.

Последна редакция: пт, 02 авг 2024, 01:21 от Kokito87

# 331
  • софия
Елена да гледа да не остане без гривна за даване, че язък за схемите Stuck Out Tongue Winking Eye

Според вас към момента има ли  мома от двойките, която  би дала гривна на друг?
Аз се затруднявам Thinking може би Стиляна, ако кофти се развие седмицата с Ивайло.
Другите не вярвам да рискуват и да "изпуснат питомното" дет се вика..... доброволно Joy

Без "намеса" на продукцията, която да ги побутва и да ги завърти някак, не виждам  какво би накарало участниците да  развалят първоначалните си  двойки и така да си добутват до финала. Rolling Eyes

# 332
Аз днес изгледах всички епизоди. Най-ми допадат от мъжете Ники, Йоан, Ивайло и Йордан. Допада ми и Коцето.
По това, което виждам досега.
От жените Симона, Арина ми се искаше да има повече време в предаването, гадно се случи при нея.
В потрес съм от Теа.
Ина не знае как да си изрази емоциите. Избива я на агресия и грубо поведение, защото не може правилно да изрази това, което чувства и мисли.
Николета е малко по-хард, но според мен е тип маска, за да се предпази. Но е пич.
Елена е сякаш наивна 😂 детенце.
Стилияна беше ок докато не се напи 😂
За първи път срещам толкова мъже на едно място, които са с по-висока емоционална интелигентност от жените.
Евала на Ивайло и на Ники, много добро поведение имат.
Жестовете на Ники ми стоплиха душата. А шанса, който даде Ивайло на Стилияна беше мъжко.
Но за момента мисля че матч имат най-много Симона и Ники. Ина и Йордан са сладки, но Йордан трябва да има търпение, че да успее да стигне до сърцето на Ина.
Това е мнението ми за момента 😂.
Доколкото за пиенето. Аз например нямам проблеми да седна и да пия, но хората, които са ме виждали пияна са сегашния ми приятел, бившия ми приятел (с когото бяхме 4 г) и баща ми. Не съм си позволявала да се напия на куче в дискотека. Камо ли в предаване, в което знам, че всичко се снима 😱.
Мога да пия цяла вечер, но пия с мярка, когато усетя, че ме хваща спирам за малко с алкохола, бодвам си хапване, пия сокове и след 30 мин продължавам.
Доколкото разбрах храна тук има? Не е като в ергенът. За да си позволи жена в реалити и то още в началото, да се изложи така, значи така си е по принцип.

# 333
Ааа, не Ивайло трябваше да каже на Стилияна: Миличко, главата ли те цепи? Нищо, ще ти мине, важно е системно да се наливаш, за да свикнеш с тези неразположения сутрин. Аз ще бъда неотлъчно до теб – пиянските ти изцепки много ме кефят, карат ме да се чувствам полезен до теб!

# 334
Развивам си гъвкавостта на палеца.

Не вярвам, че ще го кажа, но го казвам: след снощния епизод на Къщата на инфлуенсърите и след последния епизод на Диви и красиви Дивите повеждат в резултата и ми стават по-интересни за гледане.

# 335
  • софия
Развивам си гъвкавостта на палеца.

Не вярвам, че ще го кажа, но го казвам: след снощния епизод на Къщата на инфлуенсърите и след последния епизод на Диви и красиви Дивите повеждат в резултата и ми стават по-интересни за гледане.
Точно същото си го мислих снощи, Маме.
 Днес дали ще има подкаст. Тия мамуни така ме овъртяха, че си чакам всичко с нетърпение.

# 336
Аз да си кажа – все още не разбирам концепцията - ще събират сродни души или ще организират игри по двойки?

# 337
Истинската любов може да има само между хора, които умеят да вкарват топчета и да целят мишени.

# 338
Елена не ме дразни. Искам шоу и content, я тя го представя. Колко е морално поведението ѝ - не зная (вероятно не е), но мисля, че надутият Йоан си го заслужава. 😁
Идентифицирах се с оплакванията ѝ за поведението на участниците във формата. Не мисля,че е казала нещо лошо или пък невярно.

Не търся любовни развръзки в този формат. Всеки формат за любов обикновено се проваля, защото е близко до невъзможното да срещнеш такава в реалити формат (говоря и за чуждите). Масово се влиза заради известност и увеличаване на абонатите в Инстаграм и Тик-Ток, масово хората са нарцистични и с голямо его, или психично -болни (в някаква лека фаза), та от тази гледна точка аз не се дразня на стратегиите и приемам,че "любовта" и флиртовете ще са между другото.

Ивайло и Ники ми допадат като поведение определено. Ники обаче според мен не си отива със Симона, не стоят добре заедно един до друг. Не мисля,че и тя истински оценява неговото старание,но ще видим занапред.

Константин, противно на всеобщото мнение тук, не ми допада. В него има нещо неискрено, неестествено. Човекът просто иска да стои на екран и евентуално да направи музикална кариера. Не ми е и особено мъжествен - много му се извинявам, защото знам, че чете тук. Консултация с вокален педагог съвсем няма да му е излишна.

Съгласна с всеобщото мнение, че мъжете генерално имат по-добра емоционална интелигентност от момичетата. Определено е така.

Имам още да напиша, но хайде,ще е друг път..
Ще завърша с това, че желая успех на Ина и Йордан. Той изглежда добро момче.

# 339
Току що изгледах 4-ти епизод. По-добре беше от предишните, но не ме грабва някак си това реалити. Ивка има говорен дефект и с това листчЕ направо ме уби. От жените ми харесва Симона, а от мъжете - Йордан. Ако може някак си те двамата да се съберат като двойка. Ина не ми харесва нито като външност, нито като поведение, нито като нищо, а Ники ми е ужасно странен с този безизразен поглед и провлачен говор.

# 340
Ники ми хареса още повече с чеността си и капацитета да нарича нещата с истинските им имена. Визирам играта с листчетата , в която трябваше да посочиш най- отрицателната своя черта. Какво значи " много съм чувствителна" , дразня се , че се приготвям бавно при това на хората. Кажи си го направо, некоординирана съм, мудна , пет часа не мога да взема решение, какво да правя и съм истерична , не мога да си владея нервите. Или другата хубост- много съм наивна и доверчива. Ах горката аз, понеже съм ангел и виждам само доброто в хората , пък те ме прецакват. Кажи си точния проблем- не мога да преценявам правилно ситуациите и реакциите, за това избирам неправилните хора , водя се по предразсъдъците си и тези на обществото и после си сърбам попарата , нали щото съм добричка

# 341
В момента по Mediaset Italia дават “Островът на изкушението”, нямаше ли и българска версия преди 15 г.някъде? Един сезон май беше само… “Диви и красиви” много прилича на този формат, драмички, двойки се разделят, сълзи, забавен каданс, имение с хубава градина, снимани красотички от дрон…

Последна редакция: пт, 02 авг 2024, 23:36 от diziler

# 342
  • София
Имаше. Русата Златка изгря от там, Филип от бричка също. Не е баш същото, там влизаха истински двойки + изкусители. Доста извратено по мое мнение. Днешните реалитита не могат още да достигнат дъната на тези от преди 15 години, излъчвани по националните телевизии.

# 343
  • България
На вашите листчЕта какво сте написали по повод Стиляна? С какво е сгафила според Ивчо? Ивчо искал да я коригира и поправи.

Теа не можела да излезе без да е оправена. Скъсах се от смях.

# 344
@~Étoile, аз онова не го следих много и затова ми се губят много работи. Имаше един, едър, синеок, дето говореше на адски диалект и ми бъркаше в мозъка, направо сменях канала като си отвори устата. И помня Виктор Саръиванов като водещ.  Странно, че нямаше повече сезони... (не знам кой е Филип от Бричка, но нищо)

p.s. edit: офф, да

Последна редакция: сб, 03 авг 2024, 00:06 от diziler

Общи условия

Активация на акаунт