Диви и красиви - онлайн риалити (тема 2)

• 46 420
  • 811
  •   1
Отговори
# 450
Има доста неочакван спойлер в YouTube, но не смея да го споделям Simple Smile
Е защо не? В чий профил?
Спойлерът е в страницата на ютуб от вчера в официалния епизод.Най-отдолу е някъде.Интересен спойлер е Nerd Написах го в темата за Спойлери.

# 451
Моите коментари:

Йордан ме докара до абсолютно отчаяние. Като цяло съм съгласна с поста на Кокито, но съм по-негативно настроена към Йордан. С тоя мокър кравешки поглед, това цупене на устнички, скръстени ръце и цялостно мусене - ами би ме подлудило. И повечето жени не харесват такива мъже, но не съм сигурна дали е защото искат някой по-алфа или защото посто не харесват зависими хора. Ако имаш един такъв сръдльо у вас, ами то това означава непрекъснато да стъпваш на пръсти, да отделяш по 3 часа на ден да му обясняваш как е единственият и етц. Много е натоварващо да изизаш чувствата си върху някога след кратък период от време на поднанство. Мен веднага би ме отблъснало.

Ето, даже и за бившата му, едва станали гаджета, той в Париж я води. Маааалко по-спокойно. И аз имат един такъв познат, започваше с рогата, чувства, подаръци, много бързо му биеха шута.

Теа и Коцето...ами, не знам. Теа ми е много странен феномен, защото има много добри попадения. Това, което каза на Коцето е напълно вярно, ние самите го пишем тук в темата, и съм малко впечатлена, че тя го разбира толкова добре.

Стриптийзът...щях да върна вечерята там. Много криндж. Grinning

# 452
Не се ли нарича Love-bombing? 😂 Шегувам се. Просто човекът иска да главен герой и му се получава между другото. 😀
Повече харесвам Ина.

# 453
Дааа, точно това е, съвсем изключих, че и термин си има. Grinning

# 454
Струва ми се, че трябваше да пускат подкастите в отделен канал. Понеже не си ги пускам, вече ютуб не ми показва и основните епизоди на началната страница. И за двата последни епизода трябваше да търся канала и да вляза в него, за да намеря епизодите. Докато първите 3 се появяваха на началната страница моментално. Доста им чупи алгоритъма.

# 455
Kokito87 , съгласявам се с вас този път, не обръщам внимание, ни на пунктуация ни на правопис (освен ако не са съвсем груби) , съдържанието е важно .
Йоан не ми е чак толкова дразнещ, просто един хубав но неуверен човек, който се учи да преодолява комплекси. Но в ерата на толкова много хейт, критикарство и общество погълнато от омраза , е нормално да има все по-комплексирани хора, особено по -чувствителните. Ще ги стигнем все някога белите страни , но трябва явно да си минем периода .
Иначе момичета , стига сте ги оплаквали тия мЪжи (ударение на Ъ) , мяколко месеца носене на ръце , после цял живот го мъкнеш на гръб Joy , припомнете си
Ина и Данчо ми бяха много сладки душички , дано им се получат нещата Пред хората , Данчо е БАТКА , с Ина проговаря IT - то .
Стриптиза си беше забавен . Лично аз си мисля, че няма жена ,която да харесва кълчещи се мъже въртящи Д-та . Но се смеем и забавляваме, като едно малко отмъщение към мъжете ,за всички зяпания , посдвирквания и изобщо моменти в които ни карат да се чувстваме , като парче месо на пазара . Мъжете пък ост своя страна, горещо вярват , че мислим като тях и ни привлича същото, което радва тяхното око, та за това си беше кринджав стриптийза. Аз го гледам от смешната страна

Последна редакция: пн, 05 авг 2024, 09:47 от AuroraBB

# 456
Епизода наистина беше най-обемен откъм инфо досега. Играта беше смешна, но наистина трябваше да добавят и срещата на двете двойки. Елена в един свой въпросник беше казала , че Симеон и Георги са останали единствените й приятели. Възможно е Георги да се сближи с нея.Йоан няма да остане мн , защото в бъдещи кадри го няма. Ако не сега, на следваща ще го изгонят. Симеон се прави на добро момче, но аз гледах видеа негови, типичен богаташки син е. Елена не харесва Йоан изобщо. Тя изтърпя Георги и Йордан да й се натискат, но Йоан като почна му викаше пусни ме не не. Определено не й допада. Ники наистина е нещо като кученце на Симона. Тя на визитката каза, не обичам мъже да ми се лепват, а той това прави. Йордан беше прав, тя не е за него. Йордан може и да е хлътнал, а може и неговото да е стратегия, за да накара Ина да не ходи другаде и да вземат наградата. Ина определено иска повече последователи.

# 457
И за двата последни епизода трябваше да търся канала и да вляза в него, за да намеря епизодите.
Тук пуснахме епизода още в 19.01 ч, минута след като се появи в ютюб канала.

И аз не съм абониран за каналите на нито един от тях (дето повтарят "абонирайте се" и точно с това повтаряне ме карат да не натискам subscribe, мразя някой да ми казва какво да правя и да ми повтаря)... просто си знам, че качват епизодите В СРЯДА И НЕДЕЛЯ от 19 ч. и съответно в 19 ч. влизам в съответния профил и виждам видеото.

# 458
Йордан има проблем и сигурно го казвам за трети път.
Виждала съм човек с такова объркано поведение - един път казва, че няма да има проблем, ако тя избере друг, в следващия момент се цупи, че играта е такава, че Ина трябва да е партньор с друг.
Това няма да завърши добре.
Коцето не заслужаваше това от Теа, далеч съм от мисълта, че е бил влюбен, сигурно се е чувствал привързан, но нейния отговор го удари като с чук.

# 459
Като нищо Коцето да  остане без гривна

# 460
Теа го конфронтира и се държеше агресивно и все едно Коцето й е под нивото. Има много начини да проведеш по дипломатичен начин един неприятен разговор, без да караш човекът срещу теб да се чувства зле и некомфортно. Правилно е да сподели как се чувства тя, а не да започне директно с "Ти си такъв и такъв...".
 Те и без това на този етап са по-скоро като колеги, които работят по общ проект. Излишно ми е някой да държи сметка на когото и да било.

# 461
Добрутро! Да си кажа и аз мнението за снощния епизод. Още в Ергенът знаех, че Теа е по-умна, отколкото изглежда и може да преценява хора и ситуации. Коцето изглеждаше доста неприятно изненадан, че го е разкрила, чак ми стана смешно. Йордан от любим герой за мен се превръща в дразнител. Изобщо не му вярвам, че чак пък толкова е влюбен и хлътнал за три дни. И Ина не му вярва, и с право. Ако някой е схемаджия и стратег в предаването, това е Йордан. Да не забравяме, че той е там, за да впечатли НАС, а не Ина или продукцията.

# 462
Епизода наистина беше най-обемен откъм инфо досега. Играта беше смешна, но наистина трябваше да добавят и срещата на двете двойки. Елена в един свой въпросник беше казала , че Симеон и Георги са останали единствените й приятели. Възможно е Георги да се сближи с нея.Йоан няма да остане мн , защото в бъдещи кадри го няма. Ако не сега, на следваща ще го изгонят. Симеон се прави на добро момче, но аз гледах видеа негови, типичен богаташки син е. Елена не харесва Йоан изобщо. Тя изтърпя Георги и Йордан да й се натискат, но Йоан като почна му викаше пусни ме не не. Определено не й допада. Ники наистина е нещо като кученце на Симона. Тя на визитката каза, не обичам мъже да ми се лепват, а той това прави. Йордан беше прав, тя не е за него. Йордан може и да е хлътнал, а може и неговото да е стратегия, за да накара Ина да не ходи другаде и да вземат наградата. Ина определено иска повече последователи.
К'ъв пък богаташки син да е Симеон? Богаташки син е Виктор Желев, синовете на Ангел Дерменджиев, ТИМ-аджийските близнаци, Добата на Валентин Вълев и много, много други, които няма да назовавам и си ги знаем във Варна. Аз съм се озовавал със Симеон в някакви общи компании и не си спомням да е някакъв топ гъзар, който да го знаем. А паралиите си ги познаваме. Колко е тя Варна - 4 софийски квартала. Той ми влиза с профил БОГАТИЯ, пък снощи измисля оправдание за заблуда, че имал финансови проблеми.

Ако Йордан е читав програмист, а не някакъв тестер, тия пари от наградата ги вади за 2 месеца. А така изгражда образ, който го вижда цяла България. Той просто е такъв и му личи. Ако се окаже друго, да сменя попрището и да ходи в Холивуд, щот е за Оскар.

# 463
Да и за мен Йордан е с изградена стратегия. Какво му е да играе роля. В Ергенът как някои правеха същото

# 464
А мен леко ме дразни Ина с това демонстриране на недоспътна и нонстоп "граници, граници, граници". Тя стои на 1 метър от Йордан, той не смее да я доближи, а в същото време виждаме Коцето гушнал Теа през рамо, Николай гушнал Симона, докато гледат сценката със стриптсизьорите, стоят си като двойки. Само Симона натяква за "лични граници" и не дава човека и веднъж да я прегърне, това вече е тъпо.

Общи условия

Активация на акаунт