Диви и красиви - онлайн риалити (тема 2)

• 46 418
  • 811
  •   1
Отговори
# 465
Някой беше писал за Николай, че е прикрит гей и го е казал на Симона и тя допуска той да я гушка, защото й е като приятелка SatisfiedSatisfiedSatisfied

# 466
Само една вметка: Според профила на Йордан в LinkedIn, той далеч не е програмист:

# 467
Йордан щеше да е “влюбен” във всяка една, с което би се събрал там. Толкова изкуствено звучеше като обясняваше за чувства си, че чак смешен стана. Явно това е стратегията на повечето мъже там. Йоан, и той, отчаяно се мъчи да ни убеди колко харесва Елена. Той пък толкова е влюбен в себе си, че сигурно трябва да мине 40-те, за да узрее достатъчно, че да забележи някоя жена.

# 468
Ина каза на Йордан в прав текст в самото начало, че на този етап не го харесва по този начин, но ще му даде шанс. И тук идва моментът, когато Йордан трябва да спазва някакви граници и да докаже, че има намерения към нея в дългосрочен план. Ама той няма. Няма как да сложиш край на връзка, да влезеш в такова предаване и след два дни да си изключително увлечен. Хайде сега. 😁

# 469
Никой не е влюбен в никого. Всички търсят начини да останат за по-дълго

# 470
Някой беше писал за Николай, че е прикрит гей и го е казал на Симона
То няма какво да казва нещо, което всички чуваме и виждаме. Гласове, интонация, жестове...

# 471
  • София
Скучен епизод, ама съм на компютъра в работата, та ще драсна няколко реда измежду задачките:

Несериозна игра. Две летви, малко разровен пясък и няколко колеца с въже. Зорът - да гледаме полуголи хора, лапащи банан. Евтина работа. Очакваше се сцената с Тея и Йордан да е от игра, не им се получи заблудата.

Сценките с Тея и Коцко не ми бяха особено интересни, а и цялата схема във ваната беше да се пуснат една-две реклами. После Теа направо го застреля, ама той сам си е виновен, като се е лепнал за най-психически нестабилната.

Стрийптизът и той беше част от рекламния блок. Май все пак се позабавляваха с него, което е плюс. Йоан пак се опита да е "номер 1", Георги няма тяло за такива изпълнения.

Йордан ми е много досаден и изкуствен с любовните си обяснения, на които грам не вярвам. Ина дано не му се върже. Вероятно е те да спечелят. Не мога да си го обясня, понеже на мен ми лъха на празноглавие и простота, е във физионимията ми мяза на пребозало теле, ама явно е масовият любимец.

С мъжо го гледаме за сеира, ама реално скучаем, и вървим към отказване.

# 472
Много бедно realty- попаднах на него от някакви коментари на приятели...,но и това което изгледах до тук нещо не ме грабва...ще продължа да го следя и се записах в темата ,за да следя коментарите и дано да мога да коментирам за напред ..Слънчева седмица!

# 473
  • София
Може би обяснението на Филип Буков има смисъл. Той обясняваше процесите, които се случват, когато се спре химията, а Йордан я е спрял преди предаването по думи на Мишето. Буков каза, че се променят нивата на тестостерона, настъпват и други процеси и човек има много силно либидо. Обясняваше точно, че човек изпитва силно желание за близък досег, засилват се емоциите и представите.

Като гледах подкаста тази теория ме изненада, но в епизода вчера сякаш всичко съответства, особено със споделянето, че изпитвал невъобразимо желание да я прегърне през нощта.

На мен вчера Йордан не ми се стори фалшив, стори ми се точно, че си вярва, че я харесва супер много. Може наистина да изпитва засилени емоции от спирането на стероидите. Ако е така, колко ли дълго продължава този ефект?

# 474
Ядоса ме разхищението на храна.

# 475
... когато се спре химията, а Йордан я е спрял преди предаването по думи на Мишето.
Това предположение на Михаил ли е или Йордан е споделил и го издават?

Както коментирахте и по-рано, участниците трябва да се чувстват подкрепяни от продукцията, а не заплашени, че махленските клюкарки ще ги обсъждат и ще им се подиграват. Много странно решение е този подкаст.
Прави ми и впечатление, че неща, които Надкаст осъждат в други предавания, се правят тук. По-скоро Неделчо, тъй като явно Туджаров не е участвал изобщо.

# 476
  • София
Издават го. Не го е казвал Йордан пред нас, явно на кастингите. Ния и Михаил казаха, че Йордан не криел, че не му е чисто тялото, че бил спрял преди предаването и се включиха в теорията на Буков.

# 477
А мен леко ме дразни Ина с това демонстриране на недоспътна и нонстоп "граници, граници, граници". Тя стои на 1 метър от Йордан, той не смее да я доближи, а в същото време виждаме Коцето гушнал Теа през рамо, Николай гушнал Симона, докато гледат сценката със стриптсизьорите, стоят си като двойки. Само Симона натяква за "лични граници" и не дава човека и веднъж да я прегърне, това вече е тъпо.
Всъщност не е точно така. Първите кадри на епизода бяха точно с Йордан и Ина как боричкат и гушкат на дивана. По-скоро Ина прилага типичният похват при повечето жени - подава пръстче и после го дърпа. Това влудява мъжете. Това забелязвам и тук - карат се, тя му бие уж шута (както стана ясно в епизода), но после когато види, че нишката тръгва да се къса, преди самото скъсване и той си се съгласява с нейното решение, веднага му хвърля пояса, за да го спаси уж и да не го изгуби. Всички жени забелязват поведението на Йордан към Ина. Теа каза, че това търси и го дава за пример. Тя има един Антонио, който й ходи подир гъза, но не вижда в китариста онова истинското моторче, което задвижва машината на Йордан.

Сега съм си пуснал да ми бърбори подкаста на ДиК с Ицака и жена му. Нямам пляскаща се по челото емотикуна, иначе тук е мястото, където бих я сложил. С тая жена гледаме различни предавания. Изкара ми Йоан ТОП стратег, уникален, неповторим, умен, красив с идея от минута първа, че всичко бил измислил и какво ли още не. Стигнал съм до 30 минута и вече не искам да слушам глупости, но ще се насиля, защото искам да видя колко различно от моето виждане имат другите и най-вече жените. Досега мнението ми с тази жена не се матчна никъде. Ама сигурно затова викат нея в подкасти, а не мен. Имам чувството, че тези хора са расли в саксия. Сякаш са нямали достъп и комуникация с други индивиди, и не са наблюдавали и чели поведението на околните. Пълен потрес. Йоан препокрива до ден днешен всичко написано от мен след първи епизод. Сигурно няма по-предвидим участник от него в това риалити. ТОП отворена книга и въздух под налягане. Само като чуеш лексиката на един човек и може да ти стане ясно какъв е. А този е по-ясен и от най-ясния.

# 478
Добрутро! Да си кажа и аз мнението за снощния епизод. Още в Ергенът знаех, че Теа е по-умна, отколкото изглежда и може да преценява хора и ситуации. Коцето изглеждаше доста неприятно изненадан, че го е разкрила, чак ми стана смешно. Йордан от любим герой за мен се превръща в дразнител. Изобщо не му вярвам, че чак пък толкова е влюбен и хлътнал за три дни. И Ина не му вярва, и с право. Ако някой е схемаджия и стратег в предаването, това е Йордан. Да не забравяме, че той е там, за да впечатли НАС, а не Ина или продукцията.
Напълно споделям това мнение.
За мен също Теа просто се усети, че той играе, даже много добре се обоснова, защо не му вярва, не мисля, че се държа неуважително.
За Йордан обаче мисля, че е възможно доста да е хлътнал, някак изглежда като човек, който бързо влиза във филми.
Да не забравяме наистина, че всички вътре са там за слава на първо място и евентуално за някаква награда, не мисля, че търсят любовта.

# 479
Аа, да, защото Теа изобщо не играе. Теа е себе си в 1% от ситуациите, всичко друго ми е като нейното шоу, с което се промотира. Само като я видиш как се разхожда из къщата на не знам колко сантиметрови токчета и как размята спластени екстеншъни и... Откъде накъде такъв човек изисква някаква искреност и чак държи сметка, пълна лицемерка. Само дето на мен нито ми е интересна, нито ми е забавна.

Общи условия

Активация на акаунт