Загуба след спукан околоплоден мехур

• 1 330
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте, искам да попитам има ли майки на , които се е случила същата трагедия както при нас. Синът ми се роди в 30 г. с. Преждевременно 1,500 кг. Мехурът ми се е спукал без дори да разбера , без болки и без контракций имах просто през деня често уриниране, но го отдадох на това , че бременните често уринират.  Вечерта започнаха силни болки вече усетих, че са контракции и веднага постъпих в болницата.
Казаха, че раждам и трябвало да бъде естествено. Така след доста тежко раждане и разкъсвания се роди , изплака и беше добре. Отведоха го в неонатология  при което казаха, че е стабилизиран. Но, на следващия ден се е влошил и почина. Казаха , че са му слагали сърфектанти, но той не се повлиявал. Нямаше време и за кортикостероидна терапия…… всичко стана бързо. Така и не ми обясниха защо се спукал мехура. След време намерих друг лекар на когото разказах случая и ми назначи изследвания и се оказа че съм имала Микоплазма + , която лекувам.  
Моля, ако има майки със същата история и починало бебе да споделят как продължиха напред, как постъпиха, имахте ли нормална бременност и при кой лекар се следихте ?
При мен нещата се случиха в ПЛОВДИВ.
Моля за адекватен специалист и вашите съвети !

Последна редакция: сб, 27 юли 2024, 18:10 от Bella-dona

# 1
  • Sofia
Страшно съжалявам за случилото се 😔
Аз не съм преживяла директно този ужас, но сестричката ми е починала в родилното няколко дни след раждането. Първо детенце. Било е голяма трагедия в семейството. Нямам идея как се превъзмогва подобно нещо.

Погледнете в тази тема:
https://m.bg-mamma.com/?topic=536066
Там момичетата имат опит подобен на Вашия.

Мога да препоръчам д-р Вецев. Аз се следях при него. Той е АГ специалист Рискова бременност.

# 2
Страшно съжалявам за случилото се 😔
Аз не съм преживяла директно този ужас, но сестричката ми е починала в родилното няколко дни след раждането. Първо детенце. Било е голяма трагедия в семейството. Нямам идея как се превъзмогва подобно нещо.

Погледнете в тази тема:
https://m.bg-mamma.com/?topic=536066
Там момичетата имат опит подобен на Вашия.

Мога да препоръчам д-р Вецев. Аз се следих при него. Той е АГ специалист Рискова бременност.

Благодаря много. Чувала съм за него
Какво ви е мнението за Д-р Николай Ковачев и Д-р Красимира Чалова Аг СЕЛЕНА

# 3
  • Sofia
За д-р Николай Ковачев само съм чувала и чела добри отзиви. Нямам личен опит да споделя, само съм го виждала да минава в чакалнята.
А за д-р Чалова нищо не съм чувала, не съм от Пловдив.

Общи условия

Активация на акаунт