Търся бм

• 1 425
  • 2
  •   1
Отговори
Търся бм, ако и тя ме търси съм готова на среща, само да и кажа,  че не и се сърдя, че съм благодарна,  че ме е родила и съм попаднала в прекрасно семейство, с любящи родители които вече преминаха при бог. Не желая да навлизам по никакъв начин в живота , само ако е копняла да знае какво се е случило с мен след раждането и да се успокои, аз съм насреща  . Родена съм на 06.06.1969, но незнам къде. Всичко е заличено, а и няма откога да разбера. Всеки отклонява темата.

# 1
...
Родена съм на 06.06.1969, но незнам къде. Всичко е заличено, а и няма откога да разбера. Всеки отклонява темата.

Ако тя не чете тук, едва ли ще я намерите.
Не можете ли пак да питате същите хора, които "отклоняват темата". Годините и времето променят мисленето и може сега да ви кажат нещо, което в миналото не са успявали..
Започнете например от селото/града на осиновителите ви, по-възрастните хора, да няма човек, който да не сте питали.
Биологичната ви майка би трябвало сега да е на 70+ години. Но ако някой е "предал" някаква информация, може и по-млад човек, на 50 год примерно, да знае нещо, което му е било разказано.

Някой възрастен свещеник оттам също. При тях хората са се изповядвали. Или възрастен селски лекар, баби, които са играели ролята на акушерки по онова време.

# 2
  • Пловдив
Окръжният съд по мястото на допускане на осиновяване, т.е. по мястото, където е издаден новият акт за раждане, и молба по чл. 105 от Семейния кодекс?

Моя приятелка от детските години така с малко мое съдействие откри роднини на биологичната си майка (тя самата беше починала, биол. баща неизвестен). И на нея никой не и беше дал подробности, но след решение по чл. 105 от СК се оказа изненадващо лесно - не много често срещано фамилно име и малко населено място.

Какво трябва да значи "всичко е заличено"?

Последна редакция: сб, 27 юли 2024, 22:02 от Магдена

Общи условия

Активация на акаунт