💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 след "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 38/

• 41 869
  • 735
  •   1
Отговори
# 60
# 61
Няма как да не коментирам тази новина:

Пожелавам успех на любимата си дизи двойка, въпреки че конкуренцията е голяма, дори самата номинация си е успех и знак, че от цял свят им се възхищават, което за жалост не променя факта, че вторият им съвместен проект остана неоценен в Турция и съответно пропилян.

В момента препускам в друг сериал, също с прокурори и смея да напомня, че Ханде се справи чудесно в ролята си на прокурор. Убеждавам се и за пореден път, че в моите очи Ханде и Бурак имат такива съвместимост, хармония,  химия, които надали ще усетя с други актьори отново.

Дано се обичат и подкрепят занапред, дано горчилката, която съм сигурна, че имаха в гърлата си не я усещат вече, когато си спомнят от време на време за “Bambaşka Biri” Heart

Последна редакция: ср, 31 юли 2024, 17:11 от Cocodoggo_mom

# 62
Лайк от Хакан

Подкрепа от приятели 😀

# 63
Най-любимата ми екранна двойка са Ханде и Бурак. А в Друг човек просто се наслаждавах, колко са израстнали като актьори и колко се е запазила химията между тях. Не знам, кога ще прежаля цялата нелепица около този сериал. И продуценти, и канала, който ги излъчваше, и всичко.
Лейла и КенДо Heart

Ханде безкрайно ми харесва на последните снимки от Миконос. Харесва ми много и с Хакан и не го казвам, за да дразня. Хакан е живото доказателство, какво може да направи любовта за едни мъж.

Има клипчета от снощи в един бар, на едното особено така се гледат и си танцуват, все едно са сами и няма жив човек около тях. Колкото и да продължи тази връзка, се надявам да се насалждават на всеки миг.

Последна редакция: ср, 31 юли 2024, 21:51 от Бл@гуна

# 64
Скрит текст:
Няма как да не коментирам тази новина:

Пожелавам успех на любимата си дизи двойка, въпреки че конкуренцията е голяма, дори самата номинация си е успех и знак, че от цял свят им се възхищават, което за жалост не променя факта, че вторият им съвместен проект остана неоценен в Турция и съответно пропилян.

В момента препускам в друг сериал, също с прокурори и смея да напомня, че Ханде се справи чудесно в ролята си на прокурор. Убеждавам се и за пореден път, че в моите очи Ханде и Бурак имат такива съвместимост, хармония,  химия, които надали ще усетя с други актьори отново.

Дано се обичат и подкрепят занапред, дано горчилката, която съм сигурна, че имаха в гърлата си не я усещат вече, когато си спомнят от време на време за “Bambaşka Biri” Heart

Ели, гледам Бурак е споделил на стори за наградите. Обича си Бамбашкато той, вярвам и Ханде. Жалко, че продуцентите и Фокс развалиха всичко. Отсега съм се наканила, че ако дават Ханде или Керем по Фокс няма да гледам. Satisfied А и съм блокирала отвсякъде канала веднага след като свърши сериала.

# 65
Инфо:
Адба обяви кои са най-популярните мъжки актьори на екрана! (24-30 юли). Керем е на 2-ро място Simple Smile

Gift Heart

# 66
Слънце, не се заканвай, че … не знам колко ще ти издържат ангелите, ако пак случим на Фокс. На себе си също не вярвам, затова търпеливо си чакам новините, които така и не идват, ама това е отделен въпрос Grin

# 67
Стори от Керем

# 68
Flowers Herb Момичета да, Ви благодаря  Flowers Hibiscus за постоянния информационен поток!

Сигурна съм ще ги оценят, не в Турция в Южна Корея!
Ние е ги оценихме в реално време благодарение на пчеличките! Animal Bee Animal Bee Animal Bee
Хубави времена,  дано гледаме нещо вълнуващо и екзалтиращо в новите им проекти!

# 69
Сега прочетох, че Богаташкия син ще излезе през декември. Така и не излезе обаче обща снимка на ГГ в началото на проекта. И от тази Мелис ни вест, ни кост. Поне аз не съм попадала на ифнормация или снимки с нея от сета. От Керем пак видяхме няколко.

Ханде или е сключила як договор с Помелато да носи техните бижута и да качва снимки с тях, или Хакан сериозни подаръци е правил, или Ханде е инвестирала в бижута. Много ми харесват техните бижута, цените им изобщо. 

# 70
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден, изпълнен с много усмивки и положителни емоции Wink

Gift Heart

Sparkling Heart

# 71
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Започва отпускарски месец....
"Всеки може да се ядоса, това е лесно. Но да се ядосаш на правилното място, в правилния момент, на правилния човек по правилния начин, това вече е изкуство."-Платон

# 72
Здравейте! Flowers Hibiscus

Ново

# 73
Здравейте Animal Bee

Добре дошъл, август! Nature Sunny

Страхотни са Ханде и Баръш! Heart Exl

Благи, Керем и Мелис имаха общи снимки от четенето на сценария, за други общи техни снимки не се сещам. Предполагам, че ще започнат да излизат скоро.

# 74
Страхотно изглеждат заедно

Общи условия

Активация на акаунт