💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 след "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 38/

• 42 055
  • 735
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте, 🌞
очертава се интересен 05 септември. В четвъртък Мерт и Афра май няма да са най-обсъжданите в соц. мрежи 😎😉
Клюките тази сутрин 😎
Днес в Туитър е пълно със снимки на Хадисе и Хакан.

Пишат, че той е голямата и любов и тя се опитва да си го върне. Арзу ги била разделила.
А Керем ще го играе "патерица" да го дразни. Затова ще я придружава във Венеция. Нали е бивш на сегашната му. А някои намекват, че и той все още има чувства към нея. Абе цирк. Кое е истина и кое лъжа, времето ще покаже.
Но все пак - във всеки слух има истина 😉
Мики, честит рожден ден на Нати! 🎂⚘

Хубав ден на всички!

# 646
Мики, да е здрава и щастлива прекрасната Нати!

За Керем и аз се замислих дали няма да се появи като придружител на Хадисе. Лексус минаха вчера. Хадисе на коя марка е лице?  Може и да са двойка Хадисе и Керем, което ще е супер и той най-накрая да се появи с някоя. Млад, красив мъж, хубаво ще е да си има сериозна приятелка.
За другите драми с бившите Хакан и Ханде смятам, че са си злобни фенски/журналистически измислици. И тримата са в този бранш, канят ги на едни и същи събития, нормално е да се засекат в някой момент. В крайна сметка и Дженифър Анистън се засече с Брад Пит JoyJoyJoy

"Сериалът Друг Човек продължава с успешните си продажби. Още първия ден от "MIP Africa" който се провежда в Кейптаун стана най-популярния сериал."

# 647
# 648
Flowers Herb Мики, с ден закъснение ЧРД, на Нати!
Да е живо, здраво и безгрижно!

Здравейте момичета!
Не пътувам, но Ви чета с удоволствие ...Kissing Face
Скрит текст:
Хванали сме се със строеж на старини, градим нова вила на мястото на стара в южния склон на Витоша, Мърчаево.
Като е готова ще черпя и при желание не само виртуално... приемам гости на драго сърце.
Изгледах и Присъда, леле Алекс какъв труд 95 епизода, изгледах го само с твоите субтитри и не съм забравила за шоколадовото царство

Радвам се от сърце и душа на нашите, които потвърждават ... "Животът продължава ... "

# 649
Здравейте! Flowers Hibiscus

Мики, да ти е жива и здрава Нати. 😘

Благи, спициално заради теб сега търсих какво рекламира Хадисе. Излезе ми само за колата.

IMDb тази седмица.

# 650
Берил вече е във Венеция 😉

# 651
Благи, още и още успехииии Heart
Тина, значи скоро да очакваме и Ханде да се отбележи Grinning

Само да не вземем да чуем пак:
“Обожавам я, тя е страхотен човек” и тем подобни Laughing
Както ми каза една мъдра жена по тази тема:
“Всичко е възможно, докато са живи Ханде и Керем” Laughing Така че ако все още има инкогнито делулу-та сред нас, да не губят надежда Laughing

# 652
Ханде май ще е утре на червения килим

# 653
# 654
Ох , момичета как ми се иска на тази церемония нещо да се случи и Ханде и Керем да се засекат, нещо да им светне , да се възроди тази голяма любов която имаше между тях. Като феникс от пепелта да излезе .

Последна редакция: вт, 03 сеп 2024, 17:53 от azisiq

# 655
По последна информация, официално няма да се засекат - Ханде ще е в сряда, а Керем в четвъртък. Неофициално - само те си знаят.
Ох , момичета как ми се иска на тази церемония нещо да се случи и Ханде и Керем да се засекат, нищо да им светне , да се възроди тази голяма любов която имаше между тях. Като феникс от пепелта да излезе .

# 656
По последна информация, официално няма да се засекат - Ханде ще е в сряда, а Керем в четвъртък. Неофициално - само те си знаят.
Ох , момичета как ми се иска на тази церемония нещо да се случи и Ханде и Керем да се засекат, нищо да им светне , да се възроди тази голяма любов която имаше между тях. Като феникс от пепелта да излезе .
Благодаря за информацията.
Все още има някаква надежда нещо да се промени.

# 657
    Лайк от Ханде за Бурак.

# 658
    Flowers Herb Ханде е вече във Венеция...

# 659
    Нова/Стара снимка на Керем с неговия дубльор от първата реклама на Turkcell

Wink
    „Това беше една от най-добрите работи, които някога съм харесвала. Благодаря на екипа и на всички @ thebursin @ turkcell”
    C/o: @ diyagnocuk в инстаграм
    https://x.com/live__for_music/status/1830998514979024902/video/2

Wink

Общи условия

Активация на акаунт