Нуждата от обновяване идва във всеки момент от живота.
От кой момент идва ситуацията на създаване на нов Kъванч?
От скука ли е? Или откъде черпиш друга житейска мотивация? Кога идва подходящият момент? Това може да е докато се подготвяте за нова роля? Или може да е да получите нова информация, за да извлечете нова версия на себе си?
KT : „Първо, аз съм човек, който рядко дава интервюта, всъщност това не е решение, взето съзнателно. Като цяло, имам предвид професионално, не предпочитах да давам твърде много информация за себе си. Не бях решил професионално в началото, това беше личен избор първо, след това почувствах, че е много съвместимо с моята професия.
Веднъж си помислих, че ако хората не знаят твърде много подробности, може би героите, които щях да играя, и проектите, които щях да продуцирам, биха били много по-правдоподобни.
Но преди да стана известен, всъщност бях много тих и спокоен тип.
Сега животът ми всъщност е много по-прост. На пръв поглед може да изглежда, че сме в много по-активно състояние на действие, но аз съм тип, който живее много по-просто и лесно може да се отегчи.
Има много малко неща в живота ми, в които не съм се замислил. Нека бъдем честни, кой от нас понякога не казва „Уф“, когато се отегчи от нещо, което прави?

Защото например да вземeм хобитата. Има много теми за говорене в ума ми за хобита, ще ги прегледам една по една.
Според мен, след като имаш хоби, докато не го превърнеш в професионална работа, то не ти става хоби, за теб е ежедневие, тоест, както се казва в нашата общност, нека супата заври.
Влизате в система, влизате в този цикъл, в който се отегчавате от всичко.
Аз съм отегчен човек, винаги искам да добавя нещо към живота си. Тъй като имам способността, силата, смелостта, възрастта да го направя, героите, които играя, са подходящи за това, много внимавам да избирам различни неща в моя живот.
Помислете за това, не става въпрос кой искате да играете, а кой може да играе това. Много малко са секторите, в които имате такава възможност. Има много герои, които искате да бъдете, или има много инструменти в игралното поле
Да, и вие използвате тези. Когато ги използвате, добавяте спорт към живота си, добавяте коне, неща за морето, въздуха, земята, почвата, за храната, книгите и музиката.
Така че, можете да добавите хиляди неща, за да запълните тези непознати знаци.
Така например моите инструменти на игралното поле никога не свършват. Аз също върша много добра работа, но приемствеността трябва да е различна.
Тоест, ако ми предложат два или три едни и същи персонажи или едни и същи роли, ако усетя, че се повтарям, изведнъж искам да избягам оттам, искам да се откажа, искам да се махна.

вярно е моя грешката, сори, ама какво ми е влязло в главата 14 ?
То за мен нали всички дни са неделя, та явно е заради това
Добре, че ММ работи, че по него се ориентирам кога е събота, ама много ме изненадва когато излезе в отпуска 
Този превод, който си дала ме обнадежди малко. Излиза, че нищо не съм разбрала с авт. превод 
Той мислеше по същия начин за музиката си, както Киво за ролите си, винаги трябваше да е различна, казваше, че ако хората престанат да харесват музиката му ще се заеме с нещо друго, също така бързо се отегчаваше, не можеше да стои на едно място и да почива дълго и се занимаваше непрекъснато с различни неща, Къванч сякаш е по- младата му версия ... А бе нищо в този живот не е случайно 

направо ми стана неудобно...
и недей да бързаш