Отговори
# 690

Нуждата от обновяване идва във всеки момент от живота.
От кой момент идва ситуацията на  създаване на нов Kъванч? 
От скука ли е? Или откъде черпиш друга житейска мотивация? Кога идва подходящият момент?  Това може да е докато се подготвяте за нова роля?  Или може да е да получите нова информация, за да извлечете нова версия на себе си?
  KT : „Първо, аз съм човек, който рядко дава интервюта, всъщност това не е решение, взето съзнателно. Като цяло, имам предвид професионално, не предпочитах да давам твърде много информация за себе си. Не бях решил  професионално в началото, това беше личен избор първо, след това почувствах, че е много съвместимо с моята професия.
 Веднъж си помислих, че ако хората не знаят твърде много подробности, може би героите, които щях да играя, и проектите, които щях да продуцирам, биха били много по-правдоподобни.
 Но преди да стана известен, всъщност бях много тих и спокоен тип.
 Сега животът ми всъщност е много по-прост. На пръв поглед може да изглежда, че сме в много по-активно състояние на действие, но аз съм тип, който живее много по-просто и лесно може да се отегчи.
 Има много малко неща в живота ми, в които не съм се замислил.  Нека бъдем честни, кой от нас понякога не казва „Уф“, когато се отегчи от нещо, което прави?

Защото например да вземeм хобитата. Има много теми за говорене в ума ми за хобита, ще ги прегледам една по една.
 Според мен, след като имаш хоби, докато не го превърнеш в професионална работа, то не ти става хоби, за теб е ежедневие, тоест, както се казва в нашата общност, нека супата  заври.
 Влизате в система, влизате в този цикъл, в който се отегчавате от всичко.
 Аз съм отегчен човек, винаги искам да добавя нещо към живота си. Тъй като имам способността, силата, смелостта, възрастта да го направя, героите, които играя, са подходящи за това, много внимавам да избирам различни неща в моя  живот.
 Помислете за това, не става въпрос кой искате да играете, а кой може да играе това.  Много малко са секторите, в които имате такава възможност.  Има много герои, които искате да бъдете, или има много инструменти в игралното поле
 Да, и вие използвате тези. Когато ги използвате, добавяте спорт към живота си, добавяте коне, неща за морето, въздуха, земята, почвата, за храната, книгите и музиката.
Така че, можете да добавите хиляди неща, за да запълните тези непознати знаци.
 Така например моите инструменти на игралното поле никога не свършват. Аз също върша много добра работа, но приемствеността трябва да е различна.
 Тоест, ако ми предложат два или три едни и същи персонажи или едни и същи роли, ако усетя, че се повтарям, изведнъж искам да избягам оттам, искам да се откажа, искам да се махна.

# 691
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Благодаря ви за споделеното и преводите.
Терзи, тази снимка откъде изскочи. Брада ли ще пуска 🤔
Нези, благодаря за желание да преведеш интервюто.
За сериала нищо, като че ли няма, но се сетих за тази публикация на фейсбук страницата на сценариста.

Едва ли ще стои там ако не е сигурно.

# 692
Нези благодаря за превода
Снимката е от тук

https://x.com/Mesutca25/status/1845786813689991455/photo/1

# 693
Айре Heart Eyes вярно е моя грешката, сори, ама какво ми е влязло в главата 14 ? Thinking То за мен нали всички дни са неделя, та явно е заради това Stuck Out Tongue Closed Eyes Добре, че ММ работи, че по него се ориентирам кога е събота, ама много ме изненадва когато излезе в отпуска Stuck Out Tongue Winking Eye
Благодаря за споделеното! Kissing Heart Този превод, който си дала ме обнадежди малко. Излиза, че нищо не съм разбрала с авт. превод Smile
Терзи, благодаря! Kissing Heart Не разбрах дали снимката е нова Thinking
Нези, от сърце ти благодаря! Kissing Heart
Скрит текст:
Божеее, едва сега си дадох сметка колко много си приличат в някои отношения с другия ми ашкъм Open Mouth Той мислеше по същия начин за музиката си, както Киво за ролите си, винаги трябваше да е различна, казваше, че ако хората престанат да харесват музиката му ще се заеме с нещо друго, също така бързо се отегчаваше, не можеше да стои на едно място и да почива дълго и се занимаваше непрекъснато с различни неща, Къванч сякаш е по- младата му версия ... А бе нищо в този живот не е случайно Smile
Пепи, то филм явно ще има, ама дали Киво ще играе в него, това е въпроса, нищо не се говори за това. Да се надяваме, че ще играе, иначе лошо за нас Smile Единствено той знае какво ще прави ...

Цитат
Брада ли ще пуска 🤔
Не мисля, по-скоро го е домързяло да се обръсне Smile
Хади де, поне реклама да пуснат МАВИ Smile

Последна редакция: пн, 14 окт 2024, 19:01 от queen_fenka

# 694
# 695
Момичета, наистина много говори Къванч!
Flushed
Но, не се отказвам, продължавам!
Даже ми е много интересно. Kissing Heart

# 696
Момичета, наистина много говори Къванч!
Flushed
Но, не се отказвам, продължавам!
Даже ми е много интересно. Kissing Heart
супер си, ще трябва да измислим нещо да ти се реваншираме Heart
за теб...
Скрит текст:

лека вечер!
....................
от днес Blush

https://x.com/kivanc_kosovo/status/1845879758053151167

Последна редакция: пн, 14 окт 2024, 21:21 от Airra

# 697
Нези, страхотна си! Kissing Heart
Айре Heart Eyes благодаря! Kissing Heart
Новички! Heart Красавци баща и син!

Лека вечер, дружки! Hug

# 698
Благодаря ви момичета 🤗🤗🤗

Усеща се раздвижване 😛.
Фени, тези снимки предполагам, че са от рождения ден на Курт Ефе 😍.
Тъй като филма от вчера е анонсиран като първа част се надявам във втората да се открехне и вратата за сериала. Все пак в първоначалната реклама се вижда Къванч с черна и с бяла тениска, така че очаквам още откровения.
Нези, и аз много благодаря 😍
Търпеливо ще чакам .

Лека, момичета 🤗🤗🤗

# 699
KıvançTatlıtuğ с фенове днес в държавна болница Еюпсултан

# 700
Добро утро Благодаря за новите неща

# 701
Добро утро, дружки! Hug

Пепи, пишат, че са нови, от 12.10, на някакво детско преставление са били, вижда се, че Курт Ефе е с по - къса коса, на РД си беше още с дългата, с друга блузка е, балоните са други, а и си изглежда по-голям.

И на това да сме доволни, че сигурно ще  видим малкия ни бонбон чак на 3-тия му РД Stuck Out Tongue Winking Eye
Цитат
Тъй като филма от вчера е анонсиран като първа част се надявам във втората да се открехне и вратата за сериала
Да, дано научим още нещо от продължението на предаването, но не беше ли филм за Неждет ? Thinking Толкова време мина, че вече забравих какво изобщо чакаме Stuck Out Tongue Closed Eyes
Smile Помните ли този забавен колаж?

Липсват ми АсДев и Айлето! Да видим дали ще получат заслужените награди, за които бяха номинирани в края на месеца Thinking
Жаки, Терзи, благодаря ви! Kissing Heart
Цитат
Kъванч Taтлъту посети отделението по обща хирургия в държавната болница Eyüpsultan в Истанбул със скромна благотворителна цел, за която персоналът на болницата обясни:
„Всичко, което трябваше да се направи, беше направено".
Къванч не беше пуснат без много общи снимки
Имайте хубав ден, дружки Hug

# 702
Привет,момичета!
Разговора, наистина се оказа дълъг и  не толкова лесен за превод, поне за моите възможности, но пък от друга страна е много интересен.
Защото  участниците говорят открито за себе си и така можеш да добиеш представа какви хора са, какви са нещата, които искат от живота.
Тъй като съм стигнала едва до средата и може би ще продължа пак по-късно, пускам тона, което съм превела.
С уговорката,че не съм професионален преводач и някои неща съм ги превела не съвсем точно, а по смисъл. Wink

Господа, добре дошли!
Новото издание всъщност е посветено на това как да създадете нова версия за себе си.
Всъщност всички, които дойдоха днес
 имат някакво обновление и затова сме тук заедно.

Скрит текст:
Ето Къванч, всеки знае кой е Къванч, но може би още не сме го опознали, нищо не знаем за това, което прави или къде се намира в момента в живота.
Затова искам да ви попитам с едно кратко изречение за това къде се намирате.
Искам да попитам как ще обясните това, което правите на 5 годишно дете?
Нека да започне Ахмет.
Разбира се, благодаря много.
Първо никога не ми се е налагало да обяснявам на дете какво правя.
Ето, сега може да пробваш.
Не ви казах, че ще започна с този въпрос, между другото, много е интересно.
Това е много странен въпрос.
Казвам се Ахмет.
В Истанбул ме познават като Ахмет, аз съм съосновател и основател на collectif house.
Ние сме много мили и като цяло гъвкави.
Е, ние сме много добри. Е, ние обикновено проектираме офиси за компании.
Така че, да помогнем на хората, работещи в тези  компании, да работят по-щастливи и да са  по-ефективни.
(Той преди това споменава,че има племенник и сега водещия му казва,че тук племенника му ще го попита какво е фирма, какво е офис, какво е бизнес, какво е колектив)
Къванч: Трябва хората да се съберат и да имат производствено място, например,обяснено по прост начин, на по-прост език.
Може да бъде обяснено и като мястото, където играят.
Идеите, които създават, са толкова интересни. Това, което правят е добро за вашето бъдеще.
Водещия пита Къванч той как би обяснил.
Къванч: Как да обясня? Играя игри, имам много играчки. Играя с тях с моите приятели.
Ние сме като по-възрастни братя и сестри, които се събират и играят игри.
Е, винаги  се правим на други герои и се забавляваме, говорим си и сме заедно до вечерта. И на всичкото отгоре взимаме пари, казват. Това е една широка площадка.
Водещ: Е,ако му кажете така, тогава вашия племенник ще ви каже, че и той иска да стане актьор.
Смеят се, казват, че всеки иска да
 печели пари всеки път, когато играе игра.
Къванч: Ако наистина можете да се увлечете в този момент, точно като героя, който играете, разбира се, чедо, защо не, върви, играй, ще го насърча. Ще му дам стимул.
После другите обясняват за своите професии.
Водещ: В кой момент идва въпросът за създаването на нов Kъванч?
Скука ли има или някакъв друг жизнен импулс? Кое е подходящото време?
Това може да се случи, докато се подготвяте за нова роля или можете да създадете нова версия по ваш собствен начин.
Къванч: Първо, въпросите са толкова бомбастични.
Началният въпрос също беше бомба. Бомбата продължава.
Водещ: После ще стане спокойно.
Къванч: Не, така е добре.
Първо, искам веднага да стигна до въпроса. Аз съм от хората, които дават много малко интервюта, така че това е.
Всъщност това първоначално не беше съзнателно решение.
Водещ: Тоест вие говорите за процеса на обновление сега, така ли?
Къванч: Не, имам предвид професионално, не съм избрал да давам твърде много информация за себе си, но първо това беше личен избор, казах си, че ако хората не знаят твърде много, може би героите, които щях да играя, тоест проектите, които щях да продуцирам, щяха да бъдат много по-правдоподобни , но преди да стана известен, всъщност бях много тих тип, като гледам, бях такъв и преди, всъщност животът изглежда много по-прост и може би си мислим, че сме много по-активни, но това ще рече, че живеем много по-прост живот.
Аз съм скучаещ тип, такъв станах, има много малко неща в живота ми, които не ми омръзват.  Е, приятели, нека бъдем честни, кой от нас не казва понякога за момент "уф" за това, което сме направили?
Тук всички говорят заедно, съгласни са с него.
Къванч : Защото, да вземем например хобитата, има много теми за разговор, сещам се за тях и ще ги прегледам една по една.
Мисля, че  едно нещо е хоби, докато не се занимаваш с него професионално.
След това вече, това не е хобито ти, това е текущото нещо, за което живееш живота си.
Както казват, нека оставим супата да заври.
Е, това е цикъл, в който сте влезли, система, в която се намирате.
Затова,аз съм човек, който се отегчава от всичко.
Защото винаги искам да вложа нещо в живота си.
Защото силата ми, смелостта ми, възрастта ми са подходящи за това.
Така е и с образите, които играя,
винаги се опитвам да избирам различни и различни неща.
Много внимавам като избирам нещата в живота си.
Помислете за това, има много герои, които може да играете, но има много герои, които искате да играете, или има много инструменти в игралното поле.
И вие ги използвате, но добавяте и спорт, добавяте коне, не знам, информация за морето, за въздуха, за земята, за храната.
Може да добавите хиляди неща, свързани с книги и музика, за да запълните тези непознати знаци.
Ето защо в моята игра инструментите никога не свършват, аз също се справям много добре в професията, но приемствеността не трябва да е различна. Ако ми предложат две или три едни и същи персонажи или едни и същи роли, ако  чувствам, че се повтарям, искам да избягам от това, искам да се откажа, искам да се отдалеча.
За да не се отегчавам, през последните години винаги правя някои неща по-специални.  Например, храната, през последните години ходих на курс по готвене, докато жена ми, Башак, беше бременна и определено трябва да уча в това училище.  Защото обичам да седна с хората, да ям и да пия, ние сме хора, които рядко излизат така или иначе, нека седнем заедно, да ядем и пием, след това нека да говорим хубаво, да водим хубави разговори за живота, аз вече имам опит в спорт, природа, къмпинг, риболов, музика. Напоследък също Маvi влезна в живота ми, разбира се, многото различни герои, които съм играл.
Много  е хубаво, че Маvi e едно от   устойчиви неща.
Китарата -имам китари, електрическа акустичнила китари, купих си ги и наистина вече не са просто картина на стената, така че все едно нямам шанс да ми омръзне вече.
Например, знаете ли какво се случва?
Например имам един инструмент тук и един там, по един за  всеки герой, например, имаше герой, който играех, учех хармоника, така че трябваше да се науча добре. Обичах това, което правех, и продължавам да го правя.
Например в един филм, дадох живот на един фотограф, герой, който е едновременно адвокат и фотограф, тоест любител фотограф, опитах се да го пресъздам, но след това професионалната камера, която ми купиха, за  тези снимки остана при мен и правя снимки в свободното си време и ги отпечатвам и т.н.
Водещ:  Всъщност това е процес на самоусъвършенстване за вас.
Може би всеки герой, който изобразявате е едно ново начинание, носи нова информация в живота ви.
И те по някакъв начин остават с вас и формират цялата ви идентичност.
След това се обръща към издателя.(един от тях е издатeл) Той говори.
В процеса на разговора Къванч се включва:
Има и рискове, например, когато се учиш да яздиш кон.
Докато се учех, оставих 4 ребра на земята.
Искам да кажа, това е красотата на това, но например, то ви дава нещо и вие поставяте тик след тик .
Водещ: В края на краищата всички ние сме актьори в собствения си живот, но вие(обръща се към Къванч)виждате и други животи по конкретен начин, докато играете и  го показвате на хората, около вас.
После го пита дали във всяка роля открива по част от себе си.
Къванч: Определено.
Участник(издателя): Къванч, ще те питам нещо, много ми е любопитно.
Например,колко време може да измине между два проекта?
Колко дълго може да бъде?
Можете ли да останете със себе си достатъчно дълго, за да направите това, което казвате.
Къванч: Може да е дълго. Всъщност може сами да изберете колко да е.
Но, ако искаш да бъдеш емоционално измъчван и толкова много го искаш, имам предвид, толкова много те гъделичка,  казвате, нека да направя и това.
Например аз снимах филм, но попаднах и на друга история, която беше  телевизионна история.
Трябва да направя и това, имам нужда,но датите се припокриват, имам предвид, че беше много натоварен период.
Давате твърде много, това е труден процес и за двете страни.
Издател:  Да кажем, че този сериозен период е приключил и от двете страни. Бил е много дълъг период, вие сте уморени.
Къванч:  Аз например в момента съм в този период.
Издателя:Kолко дълго ще продължи?
Къванч: Незнам.
Имам предвид, поне се грижа да бъда изключително прозрачен и честен със себе си.
Колко искам да произвеждам? Кога искам да съм на терена? Факторите трябва да се съберат. Например, ето например,ако това ще бъде много хубава история, която ще ме накара да си задам този въпрос незабавно, тоест искам ли да го направя или малко по-нататък, или имам проекти за изпълнение точно сега ?
 Тъй като има много неща, които се въртят в ума ми, освен актьорството, например, след 40-годишна възраст започна да ми идва наум подобно производство, което е добро за всеки аспект от живота.
Искам да произведа всичко, да направя всичко, да купя парче от всичко, тоест искам всичко да е в джоба ми.
Но нямам такова време, затова имам нужда от правилния проект, трябва да го проуча добре. И дори да почивам малко.
В момента съм в този процес, опитвам се да се подобря в други области, за които се грижа, беше много хубаво да бъда със семейството си, да прекарвам време с Башак,  със сина ми Курт, беше много добре за мен, защото през тези две години трябваше да работя на пълен работен ден, заради проекти и сега това е такава почивка, че не искам да свършва.
Но дай ми нещо и от тук идва документален филм, правя документален филм тази година.
Водещ: Може ли да поговорим за това?
Поне относно съдържанието- за насекоми, за хора?
Къванч: Съдържанието е за хора, искам да кажа, бих искал да навляза в много, много подробности, но ние още работим върху това.
Природата е по-добра, по-добра за хората, по-добра за живота, всъщност, ако я погледнете, тя съдържа много неща, които ви идват наум. Това е документален филм, сега е преминал към производството си, ние още сме на масата, започнахме производството му, тази година.
Както казах, преминах към нещо друго.
Е, ако се появи добър проект, ще се опитам да действам и по него.
Животът  ни кара да произвеждаме и правим някои неща, така че, разбира се, трябва да променим кожата си.
Тъй като, например, приключението на производството започна, тоест да участвам в нещо, което вече е произведено, е нещо, което правя от години, но сега искам да имам удоволствието да мога да произвеждам нещо от нищо, от себе си. За това може би ще задълбая  малко повече, тоест, ще бъда по-близо в това, да дам смисъла на нещо.
Участник: От гледна точка на вашата компания, дали това е недостатък, който виждате в сектора, или така или иначе сте напълно отдадени на тази област?
Къванч: Много добър въпрос.
Той има всъщност два отговора.
Според мен в индустрията например, аз съм този, който е обвързван напълно, например, когато гледам филмографията, виждам мечтата си, да искам да продуцирам сам.
Е, разбира се, подходих към това и го направих, чувствам се много удобно.
Това е, което мечтая да направя.
Тъй като имам години пред себе си, мога да продуцирам себе си и да продуцирам нещо  за киното, нещо за индустрията.
Ако мога да бъда от полза, мога също така да поема отговорността, мога да го направя сам. Ако мога да бъда полезен, и аз ще помогна .
Не е нужно да играя сам между другото, има нещо такова, нямам такива амбиции в живота, имам предвид, намирам добър проект и работя по него, вярвам, че ще участвам в него, тоест нека снимам всичко, нека аз да играя, аз да пиша, аз да пея, не съм такъв човек.
Е, затова една част от мен иска да бъда продуцент, друга част от мен иска да позволи на някой друг да играе.
Веднага ще кажете, мога ли да създам нещо хубаво за индустрията, за обогатяване и развитието на киното?
Не, разбира се, всичко продължава да се развива, но тази любов ще се промени след известно време, или по-скоро в момента съм в такъв период. Аз съм в моя период на зрялост, мисля, че съм узрял добре.
Знам какво искам и какво не искам да правя.
Знам, добре, надявам се, да дойда с проекти, с които се чувствам комфортно.

# 703
💥💥💥 Излезе плакатът за филма „Домашен живот“ с участието на Ойкю Караел, Фатих Артман, Дениз Исин и Неджат Ишлер. Филмът, режисиран от Ümit Ünal, ще се срещне с публиката в кината от 25 октомври.

# 704
Нези, много, много ти благодаря направо ми стана неудобно...
Да си жива и здрава! Flowers Cherry Blossom и недей да бързаш Hands V

Мерси Ви за новите снимки на Къванч, значи е бил с благворителна цел в тая болница...
Фенче Kissing Heart, браво, много ме зарадва с Heart

по някое време от лятото да е, сега нашия е с по-дълга коса и брада Thinking

Жаки, мерси!

Пепи, честно казано нищо вече не предполагам, каквото е решил да прави, все ще се разбере, дано на нас ни хареса!! Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: вт, 15 окт 2024, 15:06 от Airra

Общи условия

Активация на акаунт