На море в България на All inclusive 2024 г. - тема 2

• 52 464
  • 720
  •   2
Отговори
# 510
Преди години бяхме редовни на Сол Несебър Палас, за мен аквапаркът е незаменим. Хубавото е, че в който и хотел да си - аквапаркът се ползва. На нас много ни харесва, но пусто желание за разнообразяване - все да пробваме всяка година нещо различно. Grinning На мен плажът не ми хареса там, но го има.

# 511
  • here and now
Не му се чудете на  Кингс-а, страхотен хотел е.

# 512
Къде гледате офертите за Кингс-а?
Аз гледам директно през техния сайт
Допълвам, че запазвайки през сайта пише ,че нямате право на  анулиране на резервацията.

# 513
Ами и аз погледнах в сайта им, но никъде не видях 30% намаление.

# 514
Как'Сийка тръгни в сайта им да правиш резервация и ти излизат намаленията. Аз сега погледнах и през сайта им ми излиза по-евтино отколкото в Топ20. Мен обаче това,че няма безплатна анулация ме отказва. Понякога през сайтовете на хотелите е по-изгодно. И за Воя през сайта ми излиза по-изгодно отколкото през Визит с отстъпката.

Последна редакция: пн, 18 ное 2024, 13:59 от patenceto_

# 515
Ясно, благодаря!

# 516
  • Beyond the stars
Пак не ми харесаха цените, ама докато сме извън морето да похвала Свети Иван Рилски, Банско. Има вариант all in и закуска и вечеря. Храната ни хареса, спа, анимация за детето, доволни сме.

# 517
Солвекс са пуснали уж намаления, но доколко са реални - не знам.
Интересното е, че Ривиера са пуснати всички хотели за догодина, вкл. "Империал" и "Лотос", които стояха затворени години, едва ли са реновирани.

# 518
На Ривиера басейните с минерална вода топли ли са всъщност?

# 519
Солвекс са пуснали уж намаления, но доколко са реални - не знам.
Интересното е, че Ривиера са пуснати всички хотели за догодина, вкл. "Империал" и "Лотос", които стояха затворени години, едва ли са реновирани.
Комплекс Ривиера го купи Весела Кюлева - верига HVD, дали за сезон 2025 г.  хотелите ще бъдят реновирани не е ясно, по скоро не, но всички са пуснати на ранни.

Вълшебство и на мен Св. Иван Рилски ми е топ Спа хотел. Любимо място за Спа почивка с малко дете и само за възрастни.

Последна редакция: пн, 18 ное 2024, 14:27 от Fatalina

# 520
  • Gotham City
Трета поредна година резервирам почивка в Мелиа Съни бийч. Цената, която ми дадоха от Съни турс тази година, ми се вижда много добра. Буквално няма разлика с миналогодишната. За двама възрастни за 6 нощувки от 06 юли 2300 лв.
Не мога да направя сравнителна оценка с подобни хотели, понеже опитът ми е само с Мелиа Съни бийч и Сол Несебър Маре, но като цяло откъм местоположение, плаж, изхранване и анимация нямам съществени забележки.
Минусът е, че е пренаселено в хотела в активен сезон и лошото кафе, но на фона на всичко останало това се преживява.

# 521
  • София
На Ривиера басейните с минерална вода топли ли са всъщност?
Минерални са и е много приятна водата, но хотела си е за реновация.

# 522
  • There I was on a July morning
Хотел Ривиера бийч е реновиран наскоро https://rivierabulgaria.com/hotels/riviera-beachHands V
От минералните басейни в комплекс Ривиера съм ползвала открития на плажа и вътрешния на хотел Империал. Температура е приятна, без да са много топли.

# 523
  • София
Кога наскоро е реновиран?  Ние почивахме там преди 4 години и беше доста амортизиран вътре. Иначе градините са супер поддържани. Всички стаи гледат към морето директно.

# 524
Най-скоро реновиран е Нимфа.

Общи условия

Активация на акаунт