На море в България на All inclusive 2024 г. - тема 2

• 51 426
  • 720
  •   1
Отговори
# 330
Хотелът е за гости 16+,автоматично го изключвам за проучване.

# 331
Не е лошо хотелчето.
Обаче..защо давате линк към конкретна ТА, а не към сайта на хотела? Не се заяждам, просто леко не ми е ок, не е коректно....много Thinking
Този въпрос често се коментира и се почват едни спорове кой и къде следи цени и на кой къде му излиза най-изгодно да резервира. От години в темите за море е създадена практика да се качват цени на хотели на ТА, така че не виждам нищо некоректно. Специално аз осново следя ранните записвания основно на този сайт, там най-добре е структурирана информацията и лесно си намирам това, които ме интересува. Често и от там резервирам. Дразни ме например като вляза в сайт и за да разбера цената за настаняване да трябва да попълвам форми за запитване или пък въобще да няма цени за настаняване, а да трябва да се свързвам по телефон или имейл. Такива просто ги прескачам. В случая инфо за този нов хотел намирам на въпросния сайт и съм го постнала с цените за ранно записване. Който желае и се интересува може да си потърси сайта на хотела и да си провери информацията, както и навсякъде в нета. И да, хотелът е  само за възрастни, каквото търсене на такива хотели в последните години се засилва и няма лошо да ги има. Същото важи и за хотели, с концепция за малки деца и бебета, с концепция за активно спортуващи, за търсещи нощни забавления или пък допускащи домашни любимци. Вариантите са безброй и изборът е голям. Не случайно в началото на темата качвам различни списъци на хотели с различна насоченост към вида гости.

Последна редакция: чт, 24 окт 2024, 13:29 от Fatalina

# 332
Не виждам лошо да се постват сайтове на ТА. Все пак всички търсим най-изгодната почивка, нали? Често сайтовете на хотелите предлагат най-високи цени.

# 333
Често сайтовете на хотелите предлагат най-високи цени.

Няма такава зависимост.
Може най-евтино да е в сайта на хотела, или в букинг, или в дадена ТА.

# 334
Работила съм в ТА доста години и мисля, че имам обширен поглед къде и какви цени се предлагат Simple Smile

# 335
Не е лошо хотелчето.
Обаче..защо давате линк към конкретна ТА, а не към сайта на хотела? Не се заяждам, просто леко не ми е ок, не е коректно....много Thinking
Незнам за Вас, обаче на мен много пъти ми се е случвало в сайта на хотела да няма обявени цени.

# 336
За Тиарата резервирах през хотела директно и цената беше доста блага.
Оня ден пък сравних цена за ранно записване между ТА и букинг, писах как в букинг излезе по-тънка цената.
Обширен поглед не знам дали имам, имам конкретен, буквален и личен обаче.

Как е принципно рядко го грее някого.
Виж конкретно как е -да, грее е го.

# 337
  • Beyond the stars
Аз сайт на въпросния хотел пък изобщо не намирам. Който от където му е удобно от там дава линк, а вече всеки си знае от къде резервира.

# 338
Ох, добре, егати досадата! Голяма драма, че някой постнал линк от агенция. Някои потребители много се изживявате като последна инстанция. Резервирайте си откъде искате.

# 339
Аз резервирах пак Марина Сандс Обзор,😁...Не ми се правят разни глупави компромиси за същите пари....

# 340
Здравейте!
Има ли други хотели като Марина сендс в Обзор (поне аз само тук видях), в които всички легла да са нормални, а не разтегателни дивани и подобни?
Нептун бийч в Слънчев бряг.

# 341
Марина Сендс на мен ми отпада.Скъп ми е.Засега съм се спряла на Мартинез Созопол и Орел Сл бряг.Ще изчакам Серенити бей и ще реша.

# 342
Ох, добре, егати досадата! Голяма драма, че някой постнал линк от агенция. Някои потребители много се изживявате като последна инстанция. Резервирайте си откъде искате.

Ти пък защо си мислиш че твоят "обширен" поглед е единствената истина....
Ти имаш мнение, аз имам мнение..изказваме ги. Хайде обери си тона, моля...

Естествено, че всеки резревира от където си иска. Драма няма.
Аз с Тинтина се разбрах, тя обясни, аз прочетох.

Туй фръц фръц нали знаеш че не е по темата, и  обсъждането на потребителите.

# 343
  • на село
До сега рових хотели за догодина, гръмна ми главата, но и изискванията ми не са малко BlushBlush

Някой, ако  е ходил или знае може да ми придложи Hug
Търсим, по подразбиране ОИ, с басейн- да има пързалки, не за деца до 3г, но  не и цял аквапарк, шезлонги на плажа към хотела и ако има и паркинг, още по- добре Grinning.

# 344
  • София
И аз търся с пързалки, но не държим на шезлонги на плажа, там стоим сутрин за два часа най-много и то повече във водата.

Общи условия

Активация на акаунт