На море в България на All inclusive 2024 г. - тема 2

• 51 440
  • 720
  •   1
Отговори
# 315
Това са цените от тази година. Не съм хванала за какви помещения са понеже нас ни интересува фамилната стая, която е последна в таблицата.
Аз чакам за 2025 да видя дали ще има добри оферти за юни месец,че съм обещала на детето ако цените са добри за рождения му ден да сме там. Ние бяхме септември месец и много ни хареса, честно казано и аз се бях замислила за Турция, но пътя ми е много дълъг, а дъщерята и до нашето море ми е трудно. Но пък от Воя сме доволни и може би догодина ще отидем пак ако не вдигнат много цените.

# 316
  • В.Търново
Не мога да намеря на Солвекс ранните за 2025г.
Всъщност май са омесени. Не виждам отделен линк за ранни резервации.
Намерих и аз за Ниара Бийч.
За 2024г имах цена 1823 лв. от Визитбг, а от Солвекс същата дата и конфигурация , и стая за 2025г. - 1993 лв.

Последна редакция: пт, 18 окт 2024, 23:36 от Русалка_1

# 317
Не мога да намеря на Солвекс ранните за 2025г.
Всъщност май са омесени. Не виждам отделен линк за ранни резервации.
Намерих и аз за Ниара Бийч.
За 2024г имах цена 1823 лв. от Визитбг, а от Солвекс същата дата и конфигурация , и стая за 2025г. - 1993 лв.
Отваряш хотелите един по един, който те интересува - отгоре си задаваш период, брой нощувки и брой туристи. Ако ти излезе възможност да попълваш всички данни - значи има цени. Като натиснеш бутона за проверка, отгоре ти излизат цени на помещения с отстъпка за периода, който те интересува, а по-надолу ти излизат цени на всички видове помещения.
Дано да ме разбра.
Аз да си кажа, че вече резервирах. Чрез коя ТА и  къде точно не ми се споменава, предвид коментарите след приключилата ми тазгодишна почивка. Само ще спомена, че имало такова животно в ценообразуването за стая на по-висок етаж при някои хотели и точно така ги селектирах.

# 318
  • В.Търново
Да, така за Тиарата видях. Има разлика към 150лв отгоре.

# 319
Резервирах за Мартинез Созопол от края на юни до началото на юли 5 дни -стая за 2 възрастни с дете на 11год.казах им разширена да е ,в смисъл да не е с диванче за детето ,а с отделно легло като за трети  .Цената ми казаха 1675лв. за 5 дни,паркинга бил 20лв.и то ако има места,иначе на обществения-15лв.

# 320
И Съни турс са пуснали оферти.Утре ще пусна няколко запитвания.

# 321
Аз пуснах запитване за хотел към ТА, с 20те % за ранно, с бонуса от 50 лв от агенцията....пак е по-висока цената от тази в букинг . Grinning...за същата дата, хотел, и параметри.

Толкоз за ранните "изгодни" записвания на агенциите Wink

Та гледайте и там...

Последна редакция: вт, 22 окт 2024, 09:41 от teta75

# 322
Здравейте!
Има ли други хотели като Марина сендс в Обзор (поне аз само тук видях), в които всички легла да са нормални, а не разтегателни дивани и подобни?

# 323
Пуснах резервация за Марина Сандс Обзор за почти същите дати  и цената ми е с 500 лв нагоре. Доста е,но ще резервирам....

# 324
  • Пловдив
Лелее, 500лв си е сериозна разлика.
Бихте  ли припомнили как е плажът и морето пред хотела?
Пеша стига ли се до курорта или трябва кола?

# 325
Мен ми хареса там много. С кола се стига, защото е малко преди Обзор. Плажа е неохраняем,но ние сме 2 възрастни...Ол инклузива им е супер, храната е повече от чудесна за претенциите ми. Виното им не става,но ще го преживея...
И преди и сега резервирах за пик сезон ,от началото на август....
Надявам се Фаталина да се включи с друг такъв хотел с тези критерии да видя там как е

# 326
В Обзор са отворили нов хотел La Boheme на УОИ, построен 2024 г.. Виждам, че има възможност за настаняване в две двойни стаи със свързваща врата, където предполагам всички 4+0 спят на редовни легла, а не на фотьойли или дивани. Какво ще бъде качеството на услугата няма как някой да знае, защото сега отваря.
https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-hotel-la-boheme-obzor-25859/
Не ми хареса концепцията с отворена баня/WC в стаята. Това поне за мен предполага много дискомфорт.
Да, цените за лято 2025 г. добре са вдигнати.
The_demоn, точно като Марина Сандс не мога да предложа друг хотел. Освен Марината в Обзор може да разгледаш Сол Луна Бей Ризорт, да прочетеш мнения и отзиви за него и да прецениш дали ще ти е ок. За него обаче още няма цени за лято 2025. https://visit.bg/%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%B0%D1%8 … D1%80%D1%82/1527/
Две поредни години е с много добри отзиви и поне до сега беше в почти същият ценови диапазон като Марината.
Иначе другият мой любим хотел, който посещавам е TUI Сунео Серенити бей, който се намира на плаж Нестинарка до Царево. Доста приличен ОИ, но не е като на Марината(там все пак е УОИ), с много комфортни студиа и едноспални апартаменти, хигиена на ниво, прилична анимация, но далеч от тази в Марината и едва от 2 години е и на български език, но пък за сметка на всичко това е с прекрасен плаж с фин пясък, който се намира в залив и с плитко море.
За него също още няма обявени цени за 2025, нито на сайта им, нито по ТА, но пуснат ли ги свободните места се изчерпват изключително бързо. Това е така, защото хотелът е под шапката на TUI и основно се посещава от чужденци. За българският пазар се пускат много малко свободни студиа и апартаменти. Може да разгледаш и прочетеш отзиви, за да се ориентираш. https://hotelserenitybay.com/bg/
https://visit.bg/%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%B0%D1%8 … D0%B5%D0%B9/1327/

Последна редакция: чт, 24 окт 2024, 10:26 от Fatalina

# 327
Този Бохем в Обзор мааалко да си понамали цените. С тоалетна мивка в стаята и баня с тоалетна без лична изолация, почти никакво пространство около хотела като прилежаща зона, не бих резервирала.

# 328
Банята на един от най-- скъпите или най-скъпия хотел в Албена е същата. Има щора, която прави изолация. Мивките са ми странни, но е добро решение за миене на зъби, ако тоалетната е заета.
Цените са нормални, като гледам как се бърза с ранни записвания за вече проверени и компрометирани хотели, този вероятно ще се напълни от хора, обичащи да се изтезават доброволно, че даже и да си плащат за това.

# 329
Не е лошо хотелчето.
Обаче..защо давате линк към конкретна ТА, а не към сайта на хотела? Не се заяждам, просто леко не ми е ок, не е коректно....много Thinking

Общи условия

Активация на акаунт