На море в България на All inclusive 2024 г. - тема 2

• 51 508
  • 720
  •   1
Отговори
# 300
Хотел Мартинез в Созопол също е пуснал ранни записвания
   https://www.martinez.bg/

# 301
Пробвах за Мартинез 4 нощувки от 22 юни 3 възрастни 1740.Скъпичко.

# 302
Ох. много е хиубавоо в Мартинез.
Не знам къде да проверя дали имат за НГ нещо. Предполагам работят целогодишно.

# 303
Скъпичко ми се вижда-2700лв. За 7 нощувки за 2 възрастни и дете на 6г.Паркинга е платен и няма шезлонги на плажа...

# 304
По колко излиза платения паркинг в Мартинез?

# 305
  • София
На мен за август с двете деца, едното се
води възрастен, над 4000 лв.

# 306
   20-25лв. на ден според зависи от паркинга...и за шезлонги по още толкова на ден и стават над 3000лв. на финала

# 307
  • В.Търново
Хотел Мартинез в Созопол също е пуснал ранни записвания
   https://www.martinez.bg/

Уауууу, като сравнявам за 2024г цената ни за 3 възрастни беше с около 700лв надолу.

# 308
Миналата година офертата ни за юли беше 2050лв.

# 309
Разгледайте офертите на Солвекс. Поне много от хотелите на Сънито са излезнали. Има го и iHotel, който през много други агенции не излиза.
На мен за Тиарата, където бях миналата година, ми дава разлика между заплатената от мен цена и тазгодишните оферти някъде около 100 лева.
В Dreams Sunny Beach Resort and Spa във висок сезон двама възрастни обикновена стая парк ми дава 2660 лева, което е поносимо.
Понеже съм в една ФБ група за почивки в Турция, имайте предвид, че там се коментира, че почивките там на ранни са скочили драстично. Според мен ще има преориентиране на пазара и към бг черноморие на някои туристи.

Последна редакция: пт, 18 окт 2024, 08:15 от storm76

# 310
  • Beyond the stars

15 лв. срещу хотела има общински платен паркинг, към самият хотел мисля, че е 20лв.

За първата седмица юли ми дава 314 лв за двама възрастни с дете, което е прилично.
Не работи целогодишно иначе.
По повод целогодишното - Reina Del Mar имат есенни оферти, струват ми се ок.

# 311
Да на Солвекс са излезнали доста оферти.Има и повечето Обзорски хотели.Почвам са гледам цени.

# 312
Понеже тук сте ми най-активни ще питам, има ли отделна тема за хотели в България, които да са за цялата страна, не само за морето или определени райони. Благодаря ♥

# 313
# 314
Здравейте,
Може ли някоя мама да ме ориентира горе долу какви са цените във Воя Свети Влас ?
Много ни хареса на вид хотела и ни се иска да го посетим лятото на 2025 , може би в края на юни.
Ще резервираме и в Турция и ми се ще да се ориентираме каква сума ще ни трябва ☺️

Общи условия

Активация на акаунт