На море в България на All inclusive 2024 г. - тема 2

• 51 396
  • 720
  •   1
Отговори
# 360
И аз се включвам със същото търсене. Досега ходихме в Сервнити бей, но на малкия вече му доскучава и мечтае за пързалки. А ние пък за хубав плаж и сносна цена Simple Smile
Така мисията става трудна.
Засега съм се насочила към Дюни, Сол Несебър Палас или Премиер форт бийч, Влас. Само за Форт бийч има цени вече, но там не е ОИ , а ФБ-т.е няма алкохол и междинно хранения.
Някой ходил ли е да сподели впечатления?

Второ море миналата година направихме в Мартинез и никак не беше зле. Сега цената с ранни ми излиза малко над 300 лева, което е Ок. Само че плажът е компромисен, а и пак няма забавления:(

# 361
  • София
Ние миналата година бяхме в Тарсис, той е с аквапарк, хубава храна и анимация, единствено не е до плажа. Търсим нещо ново, иначе на всички много ни хареса.

# 362
А за Тиара бийч какво мислите? Чета много добри неща, но нещо ме отблъсква психически идеята за Слънчев бряг…

# 363
  • София
Пак аз да кажа, извинете, въпреки че тук има потребители, които са били в хотела. Аз само по отношение на това, че е в Слънчев бряг. Изобщо не си представяйте някаква непоносима лудница, това е южната част на Слънчев бряг, на почти първа линия. На минута от плажа. Много ми хареса на Слънчев бряг, че се редуват платена и свободна зона, ама истински свободна, не нещо крайно и мъничко, като в Китен например тази година. Там точно изобщо не е лудница, да, има магазини наоколо, някой друг ресторант. Магнитчетата бяха 1.50. 😊 Много хора са предубедени за този курорт, но има доста спокойни места, а плажът е прекрасен.

# 364
  • Пловдив
Аз имам обстойно мнение по-назад в темата (или в предишната,не помня), може да потърсите. Мисля,че и на първа страница са събрани впечатленията за този хотел. С две думи-няма да повторим. Не е чак толкова зле, но е компромисно и веднъж ми стига. Да не говорим,че в Слънчев бряг,извън хотела, е лудница и ми е далеч от приятна почивка.
Но има хора,на които им хареса хотела, така че най-добре да потърсите отзивите назад.

Редактирам се заради мнението преди моето- лудницата е непоносима! Вървиш и спираш,защото не можеш да се разминеш от хора. Плажът е претъпкан,макар,че е голям. По-скоро хората в морето са много и е голяма какофония.
Ако се стои само в района на хотела-да, на тихо място е,но тръгнеш ли две улици по-към центъра и става страшно. Бяхме от 23 август.

# 365
Да, и аз така си го представям, а напоследък ми става лошо от много хора наоколо. Буквално ме обзема някаква фобия .
В Созопол също беше ужасно шумно , с всичките му цигании на главната улица , но в хотела беше адски спокойно-явно защото не е работил последните години и не е имало толкова резервации.
Не ми се повтарят вече хотели, защото дори да е хубаво, омръзва едно и също. Храната същата, анимацията , ако изобщо я има…
Ще чакам офертите за Дюни и Несебър, но вероятно цените ще са космически.

# 366
  • София
Любимата ни част на Слънчев Бряг е северната, от Еврика нагоре, спокойствие, не натоварен плаж и възможност, на когото му се иска, за 10 Мин пеша е в лудницата.

# 367
А за Тиара бийч какво мислите? Чета много добри неща, но нещо ме отблъсква психически идеята за Слънчев бряг…
Polikseni, ако ти се чете, може на първа страница на темата да отвориш и двата списъка, където има и положителни и отрицателни отзиви за хотелите, които те интересуват.
Моето мнение за мястото, където се намира Тиарата в СБ е същото като на Maidenly. Курортът е прекрасен, с чудесен плаж и плитко море. Просто трябва да се избягва централната част.

# 368
  • София
При стария Несебър, ако искате там да се разхождате вместо около Тиарата, е в пъти по-голяма лудница. Аз наистина не се сещам в кой курорт вечер няма хора по улиците.
В тази част на Слънчев бряг бяхме два пъти тази година и не ми се е налагало да слизам от тротоара, но наблюденията ми са по-скоро дневни.
Lili_78, с кой курорт сравняваш, че за теб морето и районът около Тиара ти се струват чак такава лудница?
Мисля, че градчета като Синеморец и Ахтопол са спокойни, както и на север от Кранево, също и къминг зоните. Но Слънчев бряг, Златните, Обзор, Несебър, Созопол, Лозенец, Приморско, Китен, все си има хотели, хора и т.н. За Поморие не знам.
Но на мен ако в хотела ми е приятно и си имам всичко необходимо, изобщо не държа да ходим напред-назад. Един път за почивката.

Последна редакция: пт, 25 окт 2024, 21:00 от Maidenly

# 369
  • Пловдив
Сравнявам със Несебър, Созопол, Поморие. Години наред ходим в Несебър, там също има много хора, но такова чудо като в Слънчев бряг не бях виждала досега. На север не ходим и нямам наблюдения.
Районът около Тиарата не е лудница, там е доста тихо. Плажът като плаж ми хареса, защото е голям, с фин пясък. Но толкова хора имаше по брега и в морето, че влязох само веднъж за 5 дни Simple Smile. То не може човек да плува от народ, трябва да се ходи надълбоко.
Имам някъде снимки в стария телефон, но не ми се търси сега. Ако намеря, ще кача, да видите за какво става въпрос.

# 370
На Каваци беше празно в морето...може да плуваш колкото искаш дължини. Вижда се че във водата е пусто..

Който не обича народ и хора, препоръчвам му да ходи юни на море.
Не август. Въпреки че на Каваци плажувахме началото на август...

# 371
Сравнявам със Несебър, Созопол, Поморие. Години наред ходим в Несебър, там също има много хора, но такова чудо като в Слънчев бряг не бях виждала досега. На север не ходим и нямам наблюдения.
Районът около Тиарата не е лудница, там е доста тихо. Плажът като плаж ми хареса, защото е голям, с фин пясък. Но толкова хора имаше по брега и в морето, че влязох само веднъж за 5 дни Simple Smile. То не може човек да плува от народ, трябва да се ходи надълбоко.
Имам някъде снимки в стария телефон, но не ми се търси сега. Ако намеря, ще кача, да видите за какво става въпрос.

На мен ми беше попадала такава снимка от миналото лято и мислех, че е фотошоп:) като някакъв китайски плаж изглеждаше:)
Плажът на Парадайз бийч ми е един от любимите и може би бих отишла там, ако сме сами с ММ, но ще чакам детето да порасне и да тръгне по лагери Simple Smile

# 372
  • София
Ето плажът пред Тиара на 11 юли:

16 август, даже повече към лудницата, Кики бийч:

Не се заяждам, но явно възприятията ни човешки са субективни. На мен ми се струва нормален плаж, не е празен и пуст, разбира се.

# 373
  • Пловдив
Ето същият плаж на 23 август

# 374
  • София
Да, определено има повече хора, на какво се дължи не знам.

Общи условия

Активация на акаунт